Mustafa Ceviz 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Arkadaşlar merhabalarlar. 2006 Fiesta aracımda klima 3.seviyede açıkken iç sirkülasyon düğmesine bastığımda fan belirgin şekilde kuvvetli bir şekilde üfleme başlıyor. Sanki 3. Seviye değilde 4. Seviyeye alınmış gibi. Bu durum normal midir? İç sirkülasyon düğmesine basılınca fan kuvvetleniyir mu? Daha önce neden dikkatimi çekmedi bilmiyorum. Belki de daha önce olmuyordu yeni olmaya başladı emin değilim? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Sadece 3te değil diğer seviyelerde de fanın gücünün artması lazım, o araç için normal. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz polen filtresi tıklaı kirli iç e alınca hava hızlanır 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Ceviz 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: polen filtresi tıklaı kirli iç e alınca hava hızlanır Dün kendim.polen filtresini değiştirmiştim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz bir şekilde sıştan giren hava kanakında yaprak vs olabilir hava tutmak çözebilir içten 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Fiestada iç sirkilasyon açılınca belirgin bir artış oluyor , normal diyebiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Evet iç sirkülasyona alınca artıyor. Ben yaşıyorum bunu bariz bir şekilde. 1 Yorum bağlantısı
özgür çetinkaya 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz aynı durum bendede var sanırım normal bir şey açınca dediğiniz gibi sanki 1 den 4 kademe almış gibi hızlı üflüyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts