Mustafa Karahan 13 Temmuz Yazar Paylaş 13 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Sen çok körelmişsin Günlük tutmaya başla ama sadece havadan sudan bahset Gezi tanıtımı da olur mesela.. Kesinlikle abi, fazlasıyla köreldim. Bu durumda rahatsız etmeye başladı beni 😊 Cem Işık yazdı: Bazen gerçekten defter de kalem de kendini yazdırıyor 😊 ama bu işe kafa yoracağım gerçekten yoksa yazım hiç düzelmeyecek gören adam nasıl üniversite mezunusun diyecek 😊 Servet Aydın yazdı: Güzel bir kural çünkü yazmaya devam ettikçe düzelir bence de. Ama bilgisayarlı olsa sizde unutursunuz emin olun 😊 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Tamer Topaç yazdı: Benim yazımı doktorlar bile çözemiyor Doktor çözemez. Eczaci lazim 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Eren Gökmen yazdı: Doktor çözemez. Eczaci lazim Kaş göz işaretiyle anlaşıyoruz . 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz son 1 yıldır ofiste kendime yüksek bir masa yaptım yazma işlerimi o yüksek masada yapıyorum bi tık iyileşti yani geriye dönük en azından kendim okuyabiliyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts