Yücel Gezgin 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Merhaba arkadaşlar malum sayfalara ilan vermek istedim,1400 tl bir fiyat çıktı Bu fiyatlar ne oldu böyle yahu,bir yanlışlık var herhalde Alıntı 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Normal. Araç bedeline göre kademe de vardı var mı hala. Domaine çok para kaptırdılardi zaar birinden çıkacak Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Maalesef diğer siteler sahibinden gibi olamıyor bir türlü. Mesela emlak sitesi için bi ara zingat çıkmıştı. Doğuş’un. O kadar reklam yaptı ama yine de tutunamadı Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Maalesef diğer siteler sahibinden gibi olamıyor bir türlü. Mesela emlak sitesi için bi ara zingat çıkmıştı. Doğuş’un. O kadar reklam yaptı ama yine de tutunamadı sahibinden dışında başka siteleri kullanmak boşa zaman kaybı, adamlar tekel oldu. emlak için hurriyet emlak tercih edilebilir Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Ali Gülmez yazdı: sahibinden dışında başka siteleri kullanmak boşa zaman kaybı, adamlar tekel oldu. emlak için hurriyet emlak tercih edilebilir Evi satarken söylediler. Hürriyete ver orası daha iyi. girdim kriterleri belirledim. Sahibindende 50 ev çıktıysa aynı kriterde hürriyette 3 ev çıktı. Sahibindenden devam dedik 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Malesef tekelleşti. Aslinda bunun diger firmalar icin bir firsat olmasi gerektigini dusunuyorum Mehmet Abi. Bunun en yakin ornegi Yemeksepeti, o da tekeldi; fakat Getir, Trendyol vb firmalar bir takim stratejilerle o alanda pazar payi kaptilar (Delivery Hero'nun aptalliklarini da uzerine eklemek lazim tabii ki) Tabii ki burada zorluk, sari sitenin her telden A'dan Z'ye ilan barindirmasi (emlaktan yiyecek icecege).. 3 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Senede 1 kere aynı kategoride ilan hakkı var 2. ilanda ücret çıkıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts