Tamer Topaç 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Focus 3, Puma, Mustang E-Mach, E-Explorer. Ford' un bu modelleri için hep şunu söylemiştik, ''keşke başka bir isimde piyasaya sürselerdi''. Şimdi de bir çok seveni olan Capri. Kendine özgü bir karaktere sahip gibi görünse de, Polestar 2 ile çok benzerlik gösteriyor. C4X' e bir göz kırpıyor. Araç, Volskwagen ID.4 ve ID.5 ile aynı platformu kullanacakmış. Tamamen elektrikli bir altyapıyla üretilecek olan araç, RWD ve AWD çekiş sistemleriyle alınabilecek iken. Premium serisi, 340 ps ile 0-100' ü 5,3 sn' de tamamlayacağını ve uzun menzilli RWD versiyonda ise, 627 km. menzil sunacağını iddia etmişler. Şahsen, son zamanlarda koca koca tabletlerin torpidodan fırladığı iç tasarım furyasında, Yeni Capri' nin torpido içine gömüşmüş ekranını beğendim. Makyajlı Puma gibi torpido üzerine uzanan B&O hoparlör sistemi ise, Ford' un yeni birçok modellinde kullanacağı anlamına da geliyor. Buyrun birkaç fotoğraf. Polestar 2 ve Yeni Capri Eski Capri 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Güzel olmuş, ekranında konsola yerleştirilmesi iyi olmuş belki diğer markalara da ders olur. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Eski Capri ye gönderme yapan bir detay göremedim, rengi belki. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Model isminin satın almada ki etkisini yavaştan anladılar. Yakında tam elektrik Fiesta da duyurulur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz C4X'e benzeten doğru tespit yapmış.. yandan benziyor.. Yandan fransız, Arkadan amerikan, önden çinli görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Ortak platformlar araçların ruhunu yok ediyor. Geçen bskım için serviste beklerken bu cadynin burada ne işi var dedim, turneo connect çıktı iyimi. Şovrumdaki araçların jiç biriyle slüeti uymuyordu. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Araç çizerler 80 model ve üstü. Ruh yok artık 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: C4X'e benzeten doğru tespit yapmış.. yandan benziyor.. Yandan fransız, Arkadan amerikan, önden çinli görünüyor. C4x de aslında c4x değil ki :P stalantis fastback i :P 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Bu platformun atası bmw x6 diyebiliriz. O sınıfı yarattı belki evet. Bence çok gereksiz modeller. Coupe SUV mu olur yaa 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Mustafa Tüfekçi yazdı: O sınıfı yarattı belki evet. Bence çok gereksiz modeller. Coupe SUV mu olur yaa Yüzde yüz katılıyorum x6 da bana göre çok ilgi çekici bir model değil ara bir form olarak çıkmış. Ona benzer olarak x4 geldi. Biraz daha küçüktü. X6nın gözüme hoş gelen tarafı araç kaslı görünüyor. ondan sonra urus var sonra bu araçlar geliyor sanırım. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Arkadan amerikan 2 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Gerçek Capri ve Capri ruhu ile bence de alakası yok ama münferiden düşünülürse ben beğendim. Başarılı bir tasarım olmuş hem iç hem de dış dizayn olarak. Menzil ve performans olarak da gayet iyi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Bu platformun atası bmw x6 diyebiliriz. gt hatta 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz capri bi efsane idi bu araca capri ismi verilmemeliydi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts