İçeriğe Yönlendir

World SuperBike - Haberler, Gelişmeler ve Sonuçlar


Fatih Sarıkaya

Recommended Posts

Fatih Sarıkaya

 

 

Toprak Fransa'daki yarışları izlemek zorunda

 

Doktorlar da aynı fikirde: BMW yıldızı ve Superbike Dünya Şampiyonası lideri Toprak Razgatlıoğlu, Cuma öğleden sonra FP2'de geçirdiği kazanın ardından Magny-Cours'taki yarış hafta sonunun geri kalanına katılamayacak.

 

Toprak Razgatlıoğlu, yaşadığı korkunç düşüşün ardından sosyal medya kanallarından "iyi hissettiğini" söyledi. Türk'ün 13. virajın çıkışında yaptığı kaymanın ardından 14. virajda duvara ne kadar sert çarptığını düşündüğünüzde hayal etmek zor .

Doktorların teşhisine göre Razgatlıoğlu'nda herhangi bir kırık yoktu ancak çok sayıda morluk ve hafif travmatik akciğer embolisi vardı. Bu, bir kan pıhtısı akciğerlerdeki bir kan damarını tıkadığında meydana gelir. Tipik belirtiler arasında ani nefes darlığı, göğüs ağrısı, kanlı öksürük, baş dönmesi, baş dönmesi ve kalp çarpıntısı yer alır.

Bu nedenle sağlık personeli onu hafta sonunun geri kalanında Fransa'da düzenlenecek olan yarış etkinliğinden çıkardı.

 

Toprak Razgatlıoğlu

 

Başlangıç yasağıyla benzersiz bir seri sona eriyor: 27 yaşındaki oyuncu yakın zamanda arka arkaya 13 yarış kazandı; Jonathan Rea ve Alvaro Bautista'nın eski rekoru ise on bir zaferdi.

Razgatlıoğlu, Fransa'daki üç yarış öncesinde ikinci sıradaki Nicolo Bulega'nın (Aruba.it Ducati) 92 puan önünde yer alarak şampiyonluk liderliğini hâlâ koruyacak. Bir yarış haftasonunda kazanılacak maksimum 62 puan vardır.

Toprak'ın iyileşmesi için artık iki haftası var, ardından Dünya Şampiyonası kuzey İtalya'daki Cremona'daki galayla devam ediyor.

 

Haber kaynak

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Magny Cours Lider olan düşüyor Bulegada düştü bakalım kim kazanacak.Bautista kazanırsa en geriden gelip kazanan rekorunu Topraktan devralacak.

Toprak yarışta olsaydı keşke temkinli seyir ile mutlak puan alırdı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...