Fatih Sarıkaya 12 Ekim Yazar Paylaş 12 Ekim İkinci antrenmanda Toprak arayı baya açmış. Görünen o ki Petrucci podyumu zorlayacak. Alex düşmez motorun üstünde kalırsa oda ortalığı karıştırmaya müsait. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 12 Ekim Yazar Paylaş 12 Ekim Sıralamalar başladı. Maalesef Alex lowes hihgside oldu. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 12 Ekim Yazar Paylaş 12 Ekim Torpak pole de. Arkasında petrucci ve onu 2 yamaha fabrika takımı sürücüleri takip ediyor. Bautista çimlerde gezinmeye çıktıktan sonra derece yapamadı. Bulegada ıslakta pek iyi değil gibi sanki. Saat 16:00 yarışa odaklandık. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Toprak böyle giderse şampiyonlugu ilan edecek gibi. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 12 Ekim Yazar Paylaş 12 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Toprak böyle giderse şampiyonlugu ilan edecek gibi. İnşallah bu işi Portekiz de bitir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Aynen risk almaya gerek yok puan farkı hızlı kapanabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Çok güzel bir yarış olacaktı ki Bautista takım arkadaşına çok güzel kıyak geçti. Ama bunlar sadece kaçınılmazı geciktirmekten öteye gidemeyecek. Ben ayrı bi ligdeyim diyor resmen. Altındaki o motora rağmen bu kadar ducatiye fark atması zaten kumaşını gösteriyor. diğer BMW leri sezon boyunca gördük.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Bugün de harika bir yarış kazandı. Süper pole yarısını teker farkiyla kaybetti. Bulega dusseydi zaferi ilan ediyorduk. Neyse haftaya inşallah ilan ederiz. Bir ara besincilige kadar gerileyince dedim ne oluyor. Eyvah gitti dedim baktım rakipleri deniyormus. Bau dediğiniz gibi dünde bilerek yatmış garajdan bir görüntüsü vardı hiç pişmanlık yoktu yüzünde. Bitiş anı ve ip atlama sevinci harikaydı. 5 saniyelik fark attı o da muhteşemdi. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Bugün de harika bir yarış kazandı. Süper pole yarısını teker farkiyla kaybetti. Bulega dusseydi zaferi ilan ediyorduk. Neyse haftaya inşallah ilan ederiz. Bir ara besincilige kadar gerileyince dedim ne oluyor. Eyvah gitti dedim baktım rakipleri deniyormus. Bau dediğiniz gibi dünde bilerek yatmış garajdan bir görüntüsü vardı hiç pişmanlık yoktu yüzünde. Bitiş anı ve ip atlama sevinci harikaydı. 5 saniyelik fark attı o da muhteşemdi. Bau'nun bilerek düşeceğini sanmam. Şansı matematiksel olarak devam ediyordu. Ancak bugünkü yarışta Bulega'yı bilerek geçmediği çok açıktı. Olmasi gerekeni yaptı kendi takımı için. Nirmal karşılamak lazım. Haftaya ilk yarışı podyumda bitirirsek şampiyonuz 💪🏻💪🏻💪🏻 Bu arada sunucuların kalitesine de ayrıca deyinmek isterim. Mackenzie için yarış dışı kalınca "kendi motoru kadar scooter'a bindi dediklerinde koptum gülmekten 😂😂😂 Darısı F1 in başına. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Öner Kurukuz yazdı: Darısı F1 in başına. F1 için ufukta bir şey görünmüyor. Bana kalırsa Toprakta motogpye gitmesin. Oraya alışması vesaire derken şampiyonluktan epey uzaklanacak. Evet spikerler çok kaliteli. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 13 Ekim Paylaş 13 Ekim (düzenlendi) Yukarıdaki mesajımda Mackenzie yazmışım, ilk yarış dışı kalan oydu aklımda da o kaldı. Ancak bu sözü Sam Lowes için demişlerdi. Cidden bu sezon Sam, kardeşi Alex'den daha fazla düştü. İzge Can ve Berkan Kızıl cidden çok kaliteli. Formula 1 i izledikten sonra bir de bunları izliyorum, F1 de ne kadar yerlere düştüğü çok net belli oluyor. F1'in Serhan Acar'ı neyse WSBK nın da İzge Can Günal ve Berkan Kızıl'ı aynı. 13 Ekim tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Fişi çekermi dedim ama olmadı. Bulega az daha highside oluyordu. Gazı bırakmasa boğanın üstünden düşer gibi düşecekti. Nasip Jerezde heralde. Ducatiler Jerezde Arogonda olduğu kadar güçlüler. Bu saatten sonra gücün kuvvetin de pek önemi kalmadı. İlk yarış 3.de olsa maç bizim. Jerez ilk yarışa maç sayısı için gidiyoruz İnşallah. 19.10.2024 saat 15:00. 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 14 Ekim Paylaş 14 Ekim (düzenlendi) Fatih Sarıkaya yazdı: Fişi çekermi dedim ama olmadı. Bulega az daha highside oluyordu. Gazı bırakmasa boğanın üstünden düşer gibi düşecekti. Nasip Jerezde heralde. Ducatiler Jerezde Arogonda olduğu kadar güçlüler. Bu saatten sonra gücün kuvvetin de pek önemi kalmadı. İlk yarış 3.de olsa maç bizim. Jerez ilk yarışa maç sayısı için gidiyoruz İnşallah. 19.10.2024 saat 15:00. Hafta içi Kenan'a demiş "abi sanırım haftaya kalacak, gelmene gerek yok". Çünkü Kenan da oğlu Zayn'ın karting şampiyonasındaydı. Onlar da karting bitimi dev ekrandan izlediler Yine de geç olsun bizim olsun. Sezon geneline bakıldığında ilk hafta motor arızası sebebiyle 1 yarış kaçırdık, kazadan sonra 6 yarış kaçırdık. Toplamda 7 yarıştan 0 puan almamıza rağmen 46 puan farkla lideriz. Bundan daha iyisi Şam'da kayısı Dikkat ettiniz mi bilmem ama Ducatilerin Yamahalı Locatelli'yi geçişi uzun düzlüğün yarısına bile gelmeden gerçekleşiyor. Son virajdan geride çıkan Ducati, Yamahayı düzlüğün yarısı bile olmadan geçiyor. Toprak ise aynı Yamahayı düzlüğün sonunda ancak geçebiliyor. Ducatilerin hala ne kadar hızlı olduğu buradan belli. Diğer BMW sürücülerine bakarsak da durum çok net ortada. Şöyle de bir ters durum olsa. Yani Toprak Ducatide, Bautista ve Bulega BMW de olsa....Acaba bu ikili podyum görebilir mi? Muthemelen Ducatideki Toprak 2.ye bile tur bindirirdi 14 Ekim tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Öner Kurukuz yazdı: Ducatilerin hala ne kadar hızlı olduğu buradan belli Hala en iyi motosiklet Ducati. 2025 Bmw daha iyi gelecek. Toprak arka tekerde daha iyi tutuş istiyor. Mesela Estoril son virajda Toprak yavaştı. Nedeni virajdan hızlı çıkamıyor. Toprak bilmediği bir pistte 2 tur gittikten sonra ezberliyor. Toprağın çizgileri ile diğerlerininkiler çok farklı. Toprakta Honda olsaydı bmw den daha güçlü olurdu. Bmw nin çok handikabı var. Zımpara gibi teker yiyor. 2023 Ferrari gibi aynı. Toprak sert sürüyor ondan kaynaklanıyor desek, diğer Bmw lerde aynı durumdan muzdarip. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Sonuç olarak Toprak hala kendi performansi ile rakiplerini silkeliyor. Demek ki Toprağa bisiklet versek onunla bile orseleyecek. Ducatiler cidden çocuk k hızlı ama gecilince çok ağlıyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Mehmet Yeter yazdı: gecilince çok ağlıyorlar. Çok iyi gözlem. Çok çirkefler. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Fatih Sarıkaya yazdı: Çok iyi gözlem. Çok çirkefler. Hatırlarsınız seleye bahane bulmuşlardı Toprak dalga geçti sonra. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Hatırlarsınız seleye bahane bulmuşlardı Toprak dalga geçti sonra. Evet öyle Birazdan bir haber yükleyeceğim oradaki resimde dikkat ettim toprak daha yukarıda. Nicolò Bulega (Ducati), Toprak'ın tek zayıf noktasını gördüm Ducati fabrikası sürücüsü Bulega bir gazeteci grubuna "Superpole yarışı eğlenceliydi" dedi. "Tamamen sınırımdaydım ancak son turda biraz daha fazlasını vermeye çalıştım ve işe yaradı. Toprak her yerde daha hızlıydı ama son virajda değildi. Daha iyi çıktım ve tarihteki en az farkla kazanan oldum." Haber kaynak 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Fatih Sarıkaya yazdı: Çok iyi gözlem. Çok çirkefler. Az para alıyorlar, ondandır Ducati "Benim motorum en hızlısı, o yüzden sana çok para vermeme gerek yok, kim otursa şampiyon olur" dediği için sürücülere kesenin ağzını kapatıyor. En hızlı motora oturup geçilince de hazımsızlık yapması çok normal. Superpole yarışında Bulega'nın abartılı sevinmesi de bundandır. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Bir güzel haber de Bahattin Sofuoğlu Yamaha ile anlaştı. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Bir güzel haber de Bahattin Sofuoğlu Yamaha ile anlaştı. Bu hafta sonu zaten Yamaha ile yarıştı. Cumartesi günü 10, Pazar günü 8. bitirdi. Supersportta yamaha için 13-14. bitirse öpüp alınlarına koyacaklardı o derece kötüydüler. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 19 Ekim Yazar Paylaş 19 Ekim Toprak serbest 3 antrenmanda da ağırdan aldı. Superpol de çok çalıştılar ama polü alamadılar. Bulega pist rekoru kırdı ve rekoru daha da geliştirdi. Zaten Ducatilerin bu pistte çok iyi olduklarını biliyorduk. Şampiyonadaki en iyi motorda onlarda. Saat 15:00 dananın kuyruğu kopacak. Tekerine taş değmesin. İlgili ilgisiz herkes ekran başına arkadaşlar. Bizim torpağımızın çocuğu dünya şampiyonu olacak Allah nasip ederse. 3 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Redbul tv ne hikmetse sıralamayı vermedi. O kadar bekledim ekran başında. Bu pistte Ducatilerin ciddi avantajı var, eskiden de vardı zaten. Dolayısıyla buradan bir zafer çıkarmayı beklemiyorum, olursa süper olur orası ayrı Ancak Toprak için 3. lük dahi yetiyor. Kaldı ki yarınki iki yarıştan da sıfır çekmesi halinde bile yetiyor. Dolayısıyla kasmadan, keyfine vara vara sürse yine yetecektir. Geçen gün "Cumartesi günü şampiyon olursak çok güzel şeyler yapacağız demişt, merakla bekliyorum. Bir de önceki yarışlarda kendisine verilen Türk Bayrağının çok küçük olduğunu, daha büyük bir bayrak istediğini söylemişti, büyük de bir bayrak getiriyorlar bu yarışa. Şampiyon olacağı zaten %99 kesin, biz sadece "bir an önce olsun" un sabırsızlığını yaşıyoruz 3 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Eurosport 2 Canlı izliyorum Dualarımız Toprak ile. Ülkemiz Motorsporları tarihine geçecek bir başarı olacak. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts