Çağlar Kaya 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Arkadaşlar merhaba i20 aracımda Hankook marka fabrika çıkış lastikleri üzerinde mevcut. Şu an 50bin KM oldu lastikler. Normalde yüksek hızlarda o kadar viraja giriyorum lastikler hiç kaymıyor. Ancak misal yolda giderken ufak bir su birikintisinden geçtikten sonra viraja 50 ile girsem 4 tekerde araç olduğu gibi kayıyor araba virajda 8 çiziyor. ESP devreye giriyor. Acaba lastiklerin ömrü dolmuş olabilir mi? 50bin KM 3 yıl oldu. Ayrıca ESP yi devre dışı bırakınca sanki amortisörler yumuşuyor gibi gerçekten böyle bir sistem var mı yoksa bana mı oyle geliyor. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Yeni yağan yağmur efekti oluyordur, en tehlikeli yol durumu. Ayrıca 50 bin km az değil, 40-45 binde değiştiririm, en son maddiyatdan dolayı 49 bin km kullanmıştım hankok ventus prime 3 kedi. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Havamız yollarımız tozlu, tozla karışan ıslak zeminde lastiğin buzda gibi kayması normaldir. Ayrıca esp kapatınca araba (amortisörler) yumuşamaz, esp gereken lastiğe fren uggulayan, yada motor gücünü kesen bir sistemdir, size öyle gelmiştir 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Son 1 2 sezon lastikte performans beklememek lazım. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Konu markadan bağımsızdır. Fizik kuralları. İ 20' de, adaptif süspansiyon bulunmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Kaya 10 Temmuz Yazar Paylaş 10 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dişler kaç mm kalmış? Diş derinliği Merhaba diş derinliğini ölçmek için şu an metre tarzı bir şey yok ancak nette araştırdığım kadarıyla 1 tl koyun denilmiş. Dışındaki halkadan aşağıda kalıyorsa değiştirin denilmiş. Benim lastikte 1 tl deki dış halkanın çok az altında yani 1mm desem yeridir. Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Lastiği hemen değil ama 1 ay sonra değiştirmeye karar verdim. Marka olarak Michelin Pilot Sport 5 düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Çağlar Kaya yazdı: Marka olarak Michelin Pilot Sport 5 düşünüyorum. Suda kızaklama ve uzun ömür harici, rakipleri biraz daha iyi sonuçlar vermiş. 100 ps araç ile 7/24 pistte gazlamayacağınıza göre, uzun ömür (UHP lastiklerin en büyük sorunu) avantajından dolayı alınır. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Çağlar Kaya yazdı: Merhaba diş derinliğini ölçmek için şu an metre tarzı bir şey yok ancak nette araştırdığım kadarıyla 1 tl koyun denilmiş. Dışındaki halkadan aşağıda kalıyorsa değiştirin denilmiş. Benim lastikte 1 tl deki dış halkanın çok az altında yani 1mm desem yeridir. Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Lastiği hemen değil ama 1 ay sonra değiştirmeye karar verdim. Marka olarak Michelin Pilot Sport 5 düşünüyorum. yani 3mm ve altı mı? Zaten değişme zamanı gelmiş. Diş yeterli değilse ıslak zeminde kayması çok normal. Kabak lastik kuruda iyi yapışır 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz 50k iyi gitmiş. Michelin haricinde 50k yapmış bir lastik, ömrünü tamamlamıştır. Pilot Sport 3 kullanıyorum, tam 2 yıl 50k oldu, neredeyse ilk günkü gibi diş derinliği, yumuşaklığı ve güven hissi. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Hankook çok bile gitmiş hemen lastikleri değiştirin Yorum bağlantısı
Recommended Posts