İçeriğe Yönlendir

Android Multimedia Açılmıyor


Mehmet Arık

Recommended Posts

Mehmet Arık

Merhaba aracımda Carvocal'den alınma CRV-4123x model android multimedyam var. Hiç bir sorun yokken 1 senedir kullanıyordum birgün sebepsiz yere kapandı ve resimdeki arızayı verdi. Teknik servise gönderdim müdahale edilmeden geri gönderildi. Tekrar iletişime geçtim reset atmamı söylediler. Aranızda başına bu arıza gelen, yardımcı olacak kişiler var mıdır? Yazılım mı atmam gerekiyor yoksa multimedya çöp mü? Şimdiden yardımcı olan, olmak isteyen herkese teşekkür ederim.

WhatsApp Görsel 2024-07-08 saat 13.47.16_5fd2c100.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Cihaza takili bir USB ya da SD kart mi var ? Sanki cihaz kendisini böyle bir bellekten güncellemeye calisiyor ve bunu cikarsaniz acilacak gibi.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Arık

SD kart takma yeri yok usb olarak ayak altı aydınlatma ledi vardı usb şarj etme kısmında onu çıkardım denedim yine aynı sıkıntıyı verdi. 

Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ

Cihaz kendi belleğini okuyamıyor sanki, bu sebepten ötürü kurtarma moduna geçiyor, bellek olmayınca onuda yapamıyor.  İkinci bellek girişini kontrol ediyor, orada da birşey olmayınca ikinci bellek girişini boşaltıp yeniden başlat diyor. 

Faturası vs varsa cihazın, 2 yıl da garantisi olmak zorunda. Aldığınız yere geri gönderin derim. 

 

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Arık

Faturası var dediğiniz gibi 2 yıl garantisi mevcut tavsiyeniz üzerine yapabileceğim en mantıklı hareket göndermek. Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

En ustte yazan hata "failed to mount /udisk" sistemin acilirken diskine ulasamadigini soyluyor.

 

Kuvvetle muhtemel disk bozulmus olabilir, cok ama cok daha kucuk ihtimal (bunu biraz atiyorum) sarsintili bir yerden gecerken disk baglantisi gevsemis/cikmis vs olabilir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...