Metin Akbal 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Süleyman Can yazdı: İnsanlar satın alırken iade ile tamiri karıştırıyor. Zaten araba gibi içinde bir sürü mekanik elektronik parça olan aleti hadi deyince kimse iade almaz. Çağlar Bayur yazdı: verme vaadi veriyor.. Vavacars ta ufak bir sorun yaşamıştım soylenenin dışında motor kapağında ufak bir terleme varmış. Aslında servis garantisi ile hallolacak bir durum. İletişime geçtim. İade hakkınız var dedi direk. Bende Ankara dan Çorum a geldim zaten 500 km doldu nasıl iade edeyim dedim. İkamet adresinizde 500 km dediler. Bende iade etmek istemediğimi araçtan ve süreçten memnun kaldığımı söyledim. Biraz telefon görüşmelerinden sonra 1000 TL yakıt puan aldım 😊 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Sani Gerşon yazdı: Adliye kartı camda mıydı Daha adliye stickeri yapıştıramamıştım yahu, arabayı aldım kapıdan çıktım 50 metre anca gidebilmiştim. Ersen Tapan yazdı: 1.90 boy yeterli değilmi ? O zamanlar hem 1.90 hemde üçgen vücutluydum üstelik.omuzlar geniş, bel dardı, Zaman acımasız şimdi ters üçgen olduk bel genişledi, omuzlar daraldı. 7 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Cem Işık yazdı: Daha adliye stickeri yapıştıramamıştım yahu, arabayı aldım kapıdan çıktım 50 metre anca gidebilmiştim. O zamanlar hem 1.90 hemde üçgen vücutluydum üstelik.omuzlar geniş, bel dardı, Zaman acımasız şimdi ters üçgen olduk bel genişledi, omuzlar daraldı. Ters mers üçgen var enazından. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Metin Akbal yazdı: Vavacars ta ufak bir sorun yaşamıştım soylenenin dışında motor kapağında ufak bir terleme varmış. Aslında servis garantisi ile hallolacak bir durum. İletişime geçtim. İade hakkınız var dedi direk. Bende Ankara dan Çorum a geldim zaten 500 km doldu nasıl iade edeyim dedim. İkamet adresinizde 500 km dediler. Bende iade etmek istemediğimi araçtan ve süreçten memnun kaldığımı söyledim. Biraz telefon görüşmelerinden sonra 1000 TL yakıt puan aldım 😊 Sitelerinde araç yok epeydir. Komple satıp mevduatta kalacaklarmış bir süre, söylentiye göre... 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Süleyman Can yazdı: Sitelerinde araç yok epeydir. Komple satıp mevduatta kalacaklarmış bir süre, söylentiye göre... Ben satın alım sürecinde çok memnun kaldım araç İstanbul dan Ankara ya ücretsiz çekici ile geldi o yüzden tekrar tercih edecektim. Kısmet bakalım. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Komple satma olayını anlamadım. Kolay değil o kadar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts