Hakan Akgül 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Merhabalar herkese. Mayıs sonu otokoç 2. Elden 2018 ford fiesta ecoboost aracını satın aldım. Aldığım gün hararet yapıp yolda kaldım. Otokoç yol yardımı arayıp servise çektirdim.( 2. Elde 3 ay 5000 km garantisi var) aracın radyatör hortumu patlamış ve garantiden tamir oldu. Aracı teslim aldım ve 2 gün sonra radyatör patladı. Yine garantiden aracı yaptırıp radyatörü serviste değiştirdim. Aracı teslim aldım ve ertesi gün motorda vuruntu olduğunu,rölantideyken devirin düzensiz hareket ettiğini gördüm. Yine servise çektirip yapılmasını bekliyorum. Olayın özeti aracı aldığımdan beri 3 sefer yolda kaldım ve otokoçu arayıp,mail atıp para iadesini istedim. Fakat bana iade alamayacaklarını söylediler. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum araç tamir olacak ama ben aracı vermek istiyorum çünkü süreçten tiksindim. Bu konuda bana öneri veya tavsiye sunabilecek birisi var mıdır? 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Alırken koşulsuz iade olduğunu belirttilerse almalılar diye biliyorum. Ya da mekanik garanti verdiler mi ? Yorum bağlantısı
Süleyman Can 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz 7 gün 500km şartıyla geri alıyorlar diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Hakan Akgül 8 Temmuz Yazar Paylaş 8 Temmuz Süleyman Can yazdı: 7 gün 500km şartıyla geri alıyorlar diye biliyorum. Evet o durum var ama araç benim elime geçmedi süreçli servisteydi o nedenle iade sürecini de aştım Yorum bağlantısı
Hakan Akgül 8 Temmuz Yazar Paylaş 8 Temmuz Hakan Akgül yazdı: Evet o durum var ama araç benim elime geçmedi süreçli servisteydi o nedenle iade sürecini de aştım Siz de aracı kullanmaya devam ettiniz sanırım herhangi bir yasal yol vs ye girmediniz değil mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Süleyman Can yazdı: 7 gün 500km şartıyla geri alıyorlar diye biliyorum. tamir süresi mi? satın alma süresi mi? Yorum bağlantısı
Süleyman Can 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Hakan Akgül yazdı: Evet o durum var ama araç benim elime geçmedi süreçli servisteydi o nedenle iade sürecini de aştım Bence tertemiz yaptırın ücret ödemen binmeye bakın. Karşı taraf her türlü haklı çıkar gibi. Belli bir km den sonra da elinizden çıkarırsınız. Çağlar Bayur yazdı: tamir süresi mi? satın alma süresi mi? Satın aldıktan sonra iade süresi. Komik bir süre. Diğer garantili ikinci el satanlar 1-2 yıl 20k km garantisi veriyor. Yorum bağlantısı
Hakan Akgül 8 Temmuz Yazar Paylaş 8 Temmuz Süleyman Can yazdı: Bence tertemiz yaptırın ücret ödemen binmeye bakın. Karşı taraf her türlü haklı çıkar gibi. Belli bir km den sonra da elinizden çıkarırsınız. Satın aldıktan sonra iade süresi. Komik bir süre. Diğer garantili ikinci el satanlar 1-2 yıl 20k km garantisi veriyor. Evet zaten bu 3. Servise gidişi ama aracı kullanamadan sürekli arıza verince tiksindim. Dediğiniz gibi yapacağım en kötü. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Süleyman Can yazdı: Diğer garantili ikinci el satanlar 1-2 yıl 20k km garantisi veriyor. 2 yıl geri iade alma süresi mi? Yorum bağlantısı
Süleyman Can 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: 2 yıl geri iade alma süresi mi? Yok, ücretsiz tamir süresi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz 2 yıla kadar 2.eide garantiyi verenden araba alırken temkinli olurdum sürdürebilir ve mantıklı bir maliyet olmaz bir de ismi ücretisz , gerçekler başka olabiliyor Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Süleyman Can yazdı: Satın aldıktan sonra iade süresi. Komik bir süre. Diğer garantili ikinci el satanlar 1-2 yıl 20k km garantisi veriyor. Diğerlerini bilmem ama Vavacars 7 gün 500 km iade, 3 ay 15 bin km de mekanik garanti veriyor. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz (düzenlendi) Sizin mağduriyetinizi gideriyor ve zaman haricinde kayba sebep olmuyorsa iade olmaz. Zaten 2. elde iade zor bir olay. Garanti tamir için var. 9 Temmuz tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Güvenilir olarak görülüp, hevesle alınan araç ve sonrasında yaşananlar; gerçekten sinir bozucu bir durum Sevindirici tarafı ise, aracın sıkıntılarını garanti kapsamında, ücretsiz gideriyor olmaları. Tamir hakkını sonuna kadar kullanıp, arabayı sorunsuz hale getirdikten sonra satmak (kolay olmayacağını tahmin edebiliyorum), en insancıl olanı gibime geliyor. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Ayıplı mal durumu söz konusu olmuyor mu burada? Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Geri almaları lazım Habi bir kaç gün sonra bozulur anlarım da adaha alınan ilk gün yolda bırakıyorsa da kimse kusura bakmasın da araç zaten bozukmuş Bir avukat ile görüşün derim O aracın üst kapağı falan açılması lazım büyük ihtimal zarar görmüştür Yorum bağlantısı
Hakan Akgül 9 Temmuz Yazar Paylaş 9 Temmuz (düzenlendi) Ali Gülmez yazdı: Geri almaları lazım Habi bir kaç gün sonra bozulur anlarım da adaha alınan ilk gün yolda bırakıyorsa da kimse kusura bakmasın da araç zaten bozukmuş Bir avukat ile görüşün derim O aracın üst kapağı falan açılması lazım büyük ihtimal zarar görmüştür Üst kapakta herhangi birşey olmamış servis raporuna göre tek tesellim o.Hani kullanırsın bir kaç hafta sonra bozulur anlarım ama ilk günden arıza verince sinir etti beni. Avukatımla görüşecem bugün ama adalet sistemine güvenmediğim için o iş çok uzayacak gibi geliyor yine mağdur kullanıcı oluyor. Bir de koç holdinge güvenerek aldık, tamam tamir garantisi var ama aracı kullanamadıktan sonra ne yapayım tamiri. 9 Temmuz tarihinde Hakan Akgül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Fatih Sarıkaya yazdı: Ayıplı mal durumu söz konusu olmuyor mu burada? bence olmaz. sonuçta ikinci el. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Metin Akbal yazdı: Diğerlerini bilmem ama Vavacars 7 gün 500 km iade, 3 ay 15 bin km de mekanik garanti veriyor. İnsanlar satın alırken iade ile tamiri karıştırıyor. Zaten araba gibi içinde bir sürü mekanik elektronik parça olan aleti hadi deyince kimse iade almaz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Metin Akbal yazdı: 3 ay 15 bin km de mekanik garanti veriyor. verme vaadi veriyor.. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Metin Akbal yazdı: Diğerlerini bilmem ama Vavacars 7 gün 500 km iade, 3 ay 15 bin km de mekanik garanti veriyor. vavacars dan alırken aracın yağına mutlaka bakın var mı yok mu diye.. bence otokoç çok olumlu yaklaşmış sürece. vavacars verdiği garanti süresine rağmen sözünde durmamıştı. tüketici mahkemesinden sonra yola gelir gibi oldu. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Serhat Işık yazdı: vavacars dan alırken aracın yağına mutlaka bakın var mı yok mu diye.. bence otokoç çok olumlu yaklaşmış sürece. vavacars verdiği garanti süresine rağmen sözünde durmamıştı. tüketici mahkemesinden sonra yola gelir gibi oldu. Hemen servise gitmiştik araç servis uyarısı vermedi ama yıllık bakıma 2 ay varmış bende beklemedim yıllık bakım yapıldı. Araç zaten Vavacars haricinde yetkili servis garantisi devam ediyordu 😊 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz 20 sene kadar önce dod’dan mercedes a 160 almıştım 98 model, işlemler bitti bayiden çıktık, 50 metre gitmeden vites kolu 2. Viteste sabitlendi, çalışmaz oldu. hemen bayiye girdim, servis elemanları geldi baktı, “vites ağırlığı” denen 10 santimlik basit bir parçanın yerinden çıktığını tespit ettiler, sipariş ettiler. Ayrıca vites topuzu da yıpranmıştı. 200 küsur euro idi, onu da sipariş edip değiştirdiler jest olarak. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Cem Işık yazdı: 20 sene kadar önce dod’dan mercedes a 160 almıştım 98 model, işlemler bitti bayiden çıktık, 50 metre gitmeden vites kolu 2. Viteste sabitlendi, çalışmaz oldu. hemen bayiye girdim, servis elemanları geldi baktı, “vites ağırlığı” denen 10 santimlik basit bir parçanın yerinden çıktığını tespit ettiler, sipariş ettiler. Ayrıca vites topuzu da yıpranmıştı. 200 küsur euro idi, onu da sipariş edip değiştirdiler jest olarak. Adliye kartı camda mıydı Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Sani Gerşon yazdı: Adliye kartı camda mıydı 1.90 boy yeterli değilmi ? 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts