Hayrettin Bahadir 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz (düzenlendi) @Serhan Gürbüzol abim Mersin'den geldi aldı 1200cc canavarı 8 Temmuz tarihinde Hayrettin Bahadir tarafından düzenlendi 16 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 8 Temmuz Yazar Paylaş 8 Temmuz Servet Aydın yazdı: Tüh ben alcektim yaa Şaka şaka.. Sadece fotoğraf çektirdi, İBAN atıyorum.. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz her iki tarafa da hayırlı olsun, @Servet Aydın abi uğraşma böyle küçük, tekeri eksik araçlar ile 1200 cc ne ki 5,2 ler dururken hem lastik sayısı fazla olsun hem de çeker sayısı sen tek çekerli ile uğraşma abi 3 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 8 Temmuz Yazar Paylaş 8 Temmuz Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Siz yerine ne alacaksınız 1400 ADV 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz (düzenlendi) Hayrettin Bahadir yazdı: 1400 ADV 1300 adv yi görüp beğenmediğini anlıyorum bu mesajdan 8 Temmuz tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Hayrettin Bahadir yazdı: Şaka şaka.. Sadece fotoğraf çektirdi, İBAN atıyorum.. gönder Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 8 Temmuz Yazar Paylaş 8 Temmuz Emin Önal yazdı: 1300 adv yi görüp beğenmediğini anlıyorum bu mesajdan 1300 ADV olarak gelmedi düz 1300 geldi ama karakteristik GS duruşunu çok bozmuşlar. 1400 çok güzel Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Yaşı 50'yi geçenler hep bi macera peşinde Emekli olup komşu arabasının silecegi muhabbeti geldi aklıma 😂 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Yaşı 50'yi geçenler hep bi macera peşinde Yeni nesil araçların silecekleri yerinden kalkmayınca… 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Hayrettin Bahadir yazdı: 1300 ADV olarak gelmedi düz 1300 geldi ama karakteristik GS duruşunu çok bozmuşlar. 1400 çok güzel Lansmanı yapıldı ya abi. Görmedin mi ? Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 10 Temmuz Yazar Paylaş 10 Temmuz Emin Önal yazdı: Lansmanı yapıldı ya abi. Görmedin mi ? 1300 müymüş o? Piii yanlış sipariş verdim.. Bunun iptal et tuşu nerde 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts