Tansu Kalafatoğlu 25 Kasım 2024 Paylaş 25 Kasım 2024 Recep Demirci yazdı: Kış aylarına doğru gelince fark ettiğim klima ısıtmama durumunu yaşadım.Yaz ayında çok güzel soğutan araç niye ısıtmıyor diye içerliyordum. Youtubede izlediğim kalibrasyon videosu ile çözüme ulaştım. Istımasıda şu an iyi.Kalibrasyonu klima kapalı iken yapmak daha iyi sonuç verdi. kaloriferin kalibrasyonu mu varmış. İlk defa duydum 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Kasım 2024 Paylaş 25 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kaloriferin kalibrasyonu mu varmış. İlk defa duydum Bu forumda daha önce Focus 2,5 Titanium paket arabalarımız için yapmıştık kalibrasyon işlemini. Vay be.. 10 sene olacak:( Aracınız hayırlı olsun Recep Bey, konuyu yeni gördüm 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Kasım 2024 Paylaş 25 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kaloriferin kalibrasyonu mu varmış. İlk defa duydum O bir VAG 1 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Kasım 2024 Paylaş 25 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kaloriferin kalibrasyonu mu varmış. İlk defa duydum var yaw niye şaşırdınkilesi.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Kasım 2024 Paylaş 25 Kasım 2024 Alpay Sumer yazdı: var yaw niye şaşırdınkilesi.. Şanzımansız arabaya şaşırmıyor bende buna şaşırıyorum 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Kasım 2024 Paylaş 25 Kasım 2024 Metin Akbal yazdı: Şanzımansız arabaya şaşırmıyor bende buna şaşırıyorum çözdük onu, şanzımantrak var hybrit te, hedef 101 defa yazınca chatgpt in de bunu öğrenmesi. 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Kasım 2024 Paylaş 25 Kasım 2024 Alpay Sumer yazdı: var yaw niye şaşırdınkilesi.. ne bileyim duymadım. Hayatımdaki ısıtıcıları hiç kalibre etmedim 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 26 Kasım 2024 Yazar Paylaş 26 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kaloriferin kalibrasyonu mu varmış. İlk defa duydum Bende ısıtma ihtiyacım olduğu dönemde karşılaştım. Şaşırdım bende ama çözümün kolay olmasına sevindim. Emre Şimşek yazdı: Bu forumda daha önce Focus 2,5 Titanium paket arabalarımız için yapmıştık kalibrasyon işlemini. Vay be.. 10 sene olacak:( Aracınız hayırlı olsun Recep Bey, konuyu yeni gördüm Teşekkürler Emre bey çok sağolun. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Kasım 2024 Paylaş 26 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ne bileyim duymadım. Hayatımdaki ısıtıcıları hiç kalibre etmedim Kombi termostatında bile varken Toyota da olmamasına şaşırdım Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Kasım 2024 Paylaş 26 Kasım 2024 Çağlar Bayur yazdı: şanzımantrak Nerede trak orada bırak gibi mi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Kasım 2024 Paylaş 26 Kasım 2024 Metin Akbal yazdı: Kombi termostatında bile varken Toyota da olmamasına şaşırdım Benim kombide harici termostat yok. Üstünde neye ayarladıysam onu yapıyor. Japon işi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım 2024 Paylaş 26 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim kombide harici termostat yok. Üstünde neye ayarladıysam onu yapıyor. Japon işi termostatımsı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts