İçeriğe Yönlendir

TRT 1 Sinyal Yok Sorununu Nasıl Çözdünüz :)

Mustafa Karahan

Recommended Posts

Ali Gök

Elendik sorun tümden çözüldü

• Beğen 2
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Öner Kurukuz yazdı:

Galip gelecek bir oyun oynamadilar.

Ben 2003-2004 gibi futbol izlemeyi bırakmıştım. Türkiye'de futbol yok. Oyuncular "kazansak da kaybetsek de deli gibi para kazanıyoruz zaten" mantığıyla oynadığı için izlemiyordum. Yıllar sonra "bi bakayım oyun düzelmiş mi " diye dün akşam izledim, iihhh, aynı. Düzelen bir oyun yok. Bıraktım izlemeyi. 2-1 kaybetmişiz.

Altı üstü kıçı kırık bir "kıta" kupası bu. Ne dünya ne olimpiyat kupası. Hala bu kıçı kırık kupayı alamayan spor branşını izlemek kendi spor zevkimi ve milli duygumu öldürür.

Yanına yaklaşamadıkları bu kupayı diğer spor branşlarımızda kazandık hatta bazılarında birçok kez kazandık.

O sporları dün geceki kalabalık gibi izlemedigimiz sürece de bu sonuclar değişmeyecek. 

Bir de sosyal medyada herkes "teşekkürler bizim çocuklar" yazmış. Neyine teşekkür ettin ki? 

Ne başardılar da teşekkür ediyorsun? Rezil oyuna mı?

Doğru lafa ne denir. Al benden de o kadar. Yıllar sonra bende sizin gibi düşünüp ama maç bitene kadar izledim. Türkiye de spor denince akla sadece futbol geliyor. Ondada sonuçlar ortada.

Wsbk da Toprak diye bir şampiyonumuz var. Bilen var mı acaba. Trt yayın yaparken arada yayını kesip başka şeyler koyardı. Acaba futbol olsaydı yine yayını keser miydi. Çocuk devamlı istiklal marşımızı okutuyor. İzleyin, izlettirin. world super bike redbull tv de ücretsiz izleyebilirsiniz.

Atatürk ne demiş. Sporcunun ahlaklısını severim

• Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Fatih Sarıkaya yazdı:

world super bike redbull tv de ücretsiz izleyebilirsiniz.

Aradığım bölüm burasıydı teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz
Fatih Sarıkaya yazdı:

Doğru lafa ne denir. Al benden de o kadar. Yıllar sonra bende sizin gibi düşünüp ama maç bitene kadar izledim. Türkiye de spor denince akla sadece futbol geliyor. Ondada sonuçlar ortada.

Wsbk da Toprak diye bir şampiyonumuz var. Bilen var mı acaba. Trt yayın yaparken arada yayını kesip başka şeyler koyardı. Acaba futbol olsaydı yine yayını keser miydi. Çocuk devamlı istiklal marşımızı okutuyor. İzleyin, izlettirin. world super bike redbull tv de ücretsiz izleyebilirsiniz.

:biggrin:

1b87xqm.jpg

Eskiden Kenan'ı sıkı takip ederdim 4 senedir de Toprak'ı.

Allah yolunu açık etsin. Önümüzdeki sene de BMW de kalacağını açıkladı, vardır bi bildikleri diyorum.

Bu sene inşallah şampiyonluk da gelecek. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Yavaş yavaş motogpye göz kırpıyor hakkında hayırlısı olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...