İçeriğe Yönlendir

Byd Manisa'da Fabrika açıyor.

Ali Darbaz

Recommended Posts

Mahmut Yıldız
  Tamer Topaç yazdı:

Karanlık fabrika sistemi büyüyor.

Işık yok

Isıtma yok

Yemek yok

Mola yok

Hastalandım/tribe girdim/karnım ağrıyor yok :kihkih: Çikolata da istemezler :icecream:

Genişlet  

Zam :)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
  Tamer Topaç yazdı:

Karanlık fabrika sistemi büyüyor.

Işık yok

Isıtma yok

Yemek yok

Mola yok

Hastalandım/tribe girdim/karnım ağrıyor yok :kihkih: Çikolata da istemezler :icecream:

Genişlet  

Grev de yapamazlar 

Eee bu insanlar nerede çalışacak. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

:birthday:Doğum günü ihtiyacı da yok.

image.png.ec5ac673ce3f7fa1cb8659a952ed4b93.png

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
  Mehmet Ozyurek yazdı:

Grev de yapamazlar 

Genişlet  

sölemem, toplum henüz hazır değil

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Fabrikayı kim tamir edecek?

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
  Mehmet Ozyurek yazdı:

Genişlet  

İşte burada da, karanlık güçler devreye girecek :fiuw:

İşler ters giderse ''dış'' deriz.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
  Mehmet Göktürk yazdı:

Fabrikayı kim tamir edecek?

Genişlet  

bakımsız milyon km vaatli araba bile  yapan bozulmayan fabrika yapmıştır ama?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
  Tamer Topaç yazdı:

:birthday:Doğum günü ihtiyacı da yok.

image.png.ec5ac673ce3f7fa1cb8659a952ed4b93.png

Genişlet  

Hayırlı ramazanlar diyip, ceo'yu istifaya zorlamaya da gerek kalmaz. 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
  Çağlar Bayur yazdı:

bakımsız milyon km vaatli araba bile  yapan bozulmayan fabrika yapmıştır ama?

Genişlet  

Kartı yanar illa. Kartı tamir eden birini tanıyor musun?

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
  Mehmet Göktürk yazdı:

Kartı tamir eden birini

Genişlet  

kargo kodu veriyorum .. gelsin.. hallederisss

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
  Çağlar Bayur yazdı:

kargo kodu veriyorum .. gelsin.. hallederisss

Genişlet  

Heh ev yetmedi tükkana çök

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
  Servet Aydın yazdı:

tükkana çök

Genişlet  

deri kanepe üstü ısıtma sistemi takıldı mı? film izlerken üçüncü seride biraz üşütüo

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
  Çağlar Bayur yazdı:

deri kanepe üstü ısıtma sistemi takıldı mı? film izlerken üçüncü seride biraz üşütüo

Genişlet  

Organik ısıtıcılar hazır ikili. Sağa sola dönme diye

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
  Servet Aydın yazdı:

Organik ısıtıcılar hazır ikili. Sağa sola dönme diye

Genişlet  

Paketi açma öyle daha sıcak oluyor karikatürü :fiuw:

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Ciddi bir sorun geliyor. Ülkemizdeki otomobil üretimi azalıyor. Hem dövizin pahalı kalması hem de elektrikli üretimine devlet desteğinin belirsizliği ile üretimi başka ülkelere kaptırıyoruz. Birçok marka fabrikasını taşımayı düşünmeye başladı. Otomobil parça sektörü de ciddi etkilenecektir

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Ben hala bu adamlarla ilgili şüpheliyim. VW de açacağım dedi yalan oldu. Samsun'a başka çinli dediler o da yalan oldu. Tofaş ta üretim düşüşü devam ediyor, Renault ve Hyundai dışında yeni model yatırımı yok gibi bir şey. 

Ayrıca devlet TOGG u böyle cansiperhane desteklerken aynı kulvardaki bir başka elektrikli üreticisinin ki sıradan bir üretici de değil rekabet etmenin imkansıza yakın olduğu bir üreticinin işçisini bile ülkesinden taşıyarak fabrika açmasına izin vermek bana pek akıllıca gelmiyor. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
  Mertol Kip yazdı:

Ben hala bu adamlarla ilgili şüpheliyim. VW de açacağım dedi yalan oldu. Samsun'a başka çinli dediler o da yalan oldu. Tofaş ta üretim düşüşü devam ediyor, Renault ve Hyundai dışında yeni model yatırımı yok gibi bir şey. 

Ayrıca devlet TOGG u böyle cansiperhane desteklerken aynı kulvardaki bir başka elektrikli üreticisinin ki sıradan bir üretici de değil rekabet etmenin imkansıza yakın olduğu bir üreticinin işçisini bile ülkesinden taşıyarak fabrika açmasına izin vermek bana pek akıllıca gelmiyor. 

Genişlet  

Bu konuda bize söylenmeyen bir şeyler var. Arka planda kimin ne kadar hangi fiyat aralığında satış yapacağı sanki önceden belirlenmiş gibi. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
  Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bu konuda bize söylenmeyen bir şeyler var. Arka planda kimin ne kadar hangi fiyat aralığında satış yapacağı sanki önceden belirlenmiş gibi. 

Genişlet  

ben artık plan yapılabildiğini önceden birşeylerin belirlendiğini düşünemiyorum. sürekli tepkisel anlık kararlar alınıyor havası alıyorum. Saklanan şeyler olabilir ama o saklanan şeylerin planlı kararlar olduğuna inanamıyorum. Geçmiş kararlara bakınca.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
  Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Genişlet  

O kadar karmaşık olduğundan emin değilim ve arkaplanda komplo falan olduğunu da sanmıyorum. Mehmet hocanın dediği gibi bir anlık heyecanla açıklamalar falan filan yapılıyor sonra "bir nedenle" ülkede saçma sapan birşeyler oluyor ve döviz kuru bir günde %10 falan artıyor, kimse işin içinden çıkamıyor. Yatırımcı ürkektir, volatilite sevmez, sadece ekonomiye değil sosyolojiye, toplumun satın alma alışkanlıklarına hukuk sisteminin işleyişine siyasi durumlara şuna buna herşeye bakar. Kimse salak değil yüz milyonlarca dolar yatırım yapacak, bir gecede %10 kaybedecek, döviz arttığı halde ürettiği araba bu ay %10 luk vergi diliminde mi kalacak yoksa %40 lık dilime mi girecek diye o döviz artışını fiyata yansıtamayıp zarar etmeyi göze alacak falan. Neden bunlarla uğraşsınki? Romanya olsun, macaristan olsun her türlü desteği sağlayıp açmış kollarını bekliyor. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bundan 6 yıl önce tarihe tanıklık eden bizden bir kaç kişi seferber oldu. Bir tane devlet erkanı çıkmadı ortaya. Elin Slovakya başbakanı ise kapıda karşıladı. Ben el olayım bu ülkeye çerimi çöpümü atarım başka bişey yapmam. İstikrarsız ülkemde dünya devi dhl çivi çakmadı 18yıl boyunca. Herşeyi kiraladı baktı oluru yok ceketini aldı gitti

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Burada hatırlatmak istediğim konu karın ne oranda kim yada kimlerle paylaşılacağıdır. Yap işlet devret işlerinde jissesini yurt dışı şirketlere satanları hatırlayın. Fazlasını yazmayayım emmi zora girmesin. 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Genişlet  

Mehmet Göktürk yazdı:

ben artık plan yapılabildiğini önceden birşeylerin belirlendiğini düşünemiyorum. sürekli tepkisel anlık kararlar alınıyor havası alıyorum. Saklanan şeyler olabilir ama o saklanan şeylerin planlı kararlar olduğuna inanamıyorum. Geçmiş kararlara bakınca.

Genişlet  

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...