Ali Darbaz Cuma 11:04 Yazar Paylaş Cuma 11:04 Mertol Kip yazdı: Bütceyi sarsıyorsa araba almak her zaman saçmalık. Araba sarf malzemesi arkadaşlar. Yatırım aracı değil. İhtiyaç varsa ve bedeli karşılanabiliyorsa alınır. Nakit paranın getirisinden düşük faizle kredi veriliyorsa krediyle de alınır. Arabayı aldığınızda hayat kalitenizde negatif anlamda değişiklik olacaksa almayın. (Doğan sana değil lafım) Galerici değilseniz bu işin ticaretine de hiç bulaşmayın. Her tarafı ayrı pislik. Siz iyi bir ekonomi okur yazarlığına sahip birine benziyorsunuz. Hanıma araba almak için eve aylık minimum kaç para girmesi gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Cuma 11:31 Paylaş Cuma 11:31 Ali Darbaz yazdı: Siz iyi bir ekonomi okur yazarlığına sahip birine benziyorsunuz. Hanıma araba almak için eve aylık minimum kaç para girmesi gerekir. Yukarıdaki bilgiler ışığında minimum aile bütçesi 7-8 bin dolar olmalı Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cuma 11:38 Paylaş Cuma 11:38 Ali Darbaz yazdı: Siz iyi bir ekonomi okur yazarlığına sahip birine benziyorsunuz. Hanıma araba almak için eve aylık minimum kaç para girmesi gerekir. O evli değil ama. 1 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 11:55 Paylaş Cuma 11:55 Ali Darbaz yazdı: Siz iyi bir ekonomi okur yazarlığına sahip birine benziyorsunuz. Hanıma araba almak için eve aylık minimum kaç para girmesi gerekir. Hiç girdisiz nasıl bilsin ki bunu? Anne ile oğlunun yaşları yoplamı 75 tir. 5 yıl sonra babanın emekli maaşı kaç para olur? Gibi oldu mesaj kaçırmadıysam. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cuma 12:02 Paylaş Cuma 12:02 İlkay Başaran yazdı: Bataryayı tam dolu bırakacakmış 37 km menzil ufff Çok pinti çıktı ya Ali Darbaz yazdı: Siz iyi bir ekonomi okur yazarlığına sahip birine benziyorsunuz. Hanıma araba almak için eve aylık minimum kaç para girmesi gerekir. Hanımı boşa Üçüncü arabayı bile alırsın 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 12:31 Yazar Paylaş Cuma 12:31 (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Çok pinti çıktı ya Hanımı boşa Üçüncü arabayı bile alırsın hanımı boşarsam ailem olmadan nasıl seyehatlerimden zevk alacam ki. Arabaya ihtiyacım kalmaz. Araba bir babanın imkan ve kabiliyetlerinin menzilini artıran en önemli varlığıdır. yanımda eşim olmadan çıktığım bir geziden hiç zevk almıyorum. Cuma 12:31 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cuma 12:48 Paylaş Cuma 12:48 Ali Darbaz yazdı: hanımı boşarsam ailem olmadan nasıl seyehatlerimden zevk alacam ki. Arabaya ihtiyacım kalmaz. Araba bir babanın imkan ve kabiliyetlerinin menzilini artıran en önemli varlığıdır. yanımda eşim olmadan çıktığım bir geziden hiç zevk almıyorum. Yenge okuyor burayı di mi itiraf et 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Cuma 12:50 Paylaş Cuma 12:50 Doğan Arşiray yazdı: çine gidebilmek için, gidilecek olan eyeletteki ve önceden ticari ilişkinin fatura ile kanıtlandığı bir firmanın sizin için devlet ofisinden çince ve kaşeli davet mektubu alıp göndermesi gerekiyor. ayrıca çine girecin yer de o eyalette olmalı. ben hebei şehrinde fabrika gezisi için gittim, sonra guanzghou ya uçtum. 30 günde davet mektubu çıktı. 15 günde vize aldım. 30 gün tek giriş verdiler. ayrıca ilgili firmanın gücü, ve küçük bir ilde olup olmaması da etkiliyor. başka bir firmadan yine davetiye istedim, küçük il olduğu için bir türlü davet alamadık. ancak 5 kişiye tamamlanır ve herkes de çine gidecekse turizm vizesine başvurulabiliyormuş. durum anladığım kadarı ile eyaletten eyalete değişiyor. pekinde kaldığım otelde polis beni buldu sanki göçmenmişim gibi yüz tane soru sordu.büyük rahatsızlık bence. Ben en iyisi çinden getireyim gelini diğer türlü anlattığın gibiyse biz giremeyiz oralara. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 13:09 Paylaş Cuma 13:09 Ali Darbaz yazdı: yanımda eşim olmadan çıktığım bir geziden hiç zevk almıyorum. Ulen benim de son 20 yıldır şöyle yalnız başıma bir seyahat planım var ama. hiç bir yıl gerçekleştiremedim bunu.. 2 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 14:20 Paylaş Cuma 14:20 Mertol Kip yazdı: Sen ne biçim bi adam çıktın ya, eşine tailantı reva görürsün çocuklara capon şahini kıytırık toyotayı. Ulen para biriktirde çocuklara doğru düzgün bi miras bırak bari, korolla mı bırakacan sabiilere. Emmiden feyz al bak gitti audi aldı hiç değilse. arkamdan laf etmesinler dedim. Bir babanın çocuklarına bırakacağı en iyi miras, toyota’dır 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 15:41 Yazar Paylaş Cuma 15:41 Byd üzdü... https://www.linkedin.com/posts/suat-küçükyılmaz-53546434_yeni-bir-araç-satın-almış-olmanın-heyecanı-activity-7318917903599255552-rv1p?utm_source=social_share_send&utm_medium=android_app&rcm=ACoAABTHn3IBY_Asb3QKK5pE9lYKmXjXpySOa_g&utm_campaign=share_via Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 15:45 Paylaş Cuma 15:45 Doğan Arşiray yazdı: çünkü bunlar iyi günlerimiz* çinde heryer elektrikli otomobil. kendim gittiğimde gördüm. ama BYD en çok değildi. belki 10 farklı marka vardı. doğru düzgün servisi varsa bence alınır. asıl avrupa işi elektrikli sanki daha zor gibi. Amblemi buick gibi olan bi tane var o çok yaygın Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 15:59 Paylaş Cuma 15:59 Ali Darbaz yazdı: Byd üzdü... https://www.linkedin.com/posts/suat-küçükyılmaz-53546434_yeni-bir-araç-satın-almış-olmanın-heyecanı-activity-7318917903599255552-rv1p?utm_source=social_share_send&utm_medium=android_app&rcm=ACoAABTHn3IBY_Asb3QKK5pE9lYKmXjXpySOa_g&utm_campaign=share_via e psa da üzmüştü. Kaç kere kaç konudan gündem olmuştu. En son birisi motoru arka koltuğa koyup arabayı servis kapısına mı bırakmıştı ne. olur o kadar. Toyota olsa olmazdı tabi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 17:14 Paylaş Cuma 17:14 Ali Darbaz yazdı: Byd üzdü... https://www.linkedin.com/posts/suat-küçükyılmaz-53546434_yeni-bir-araç-satın-almış-olmanın-heyecanı-activity-7318917903599255552-rv1p?utm_source=social_share_send&utm_medium=android_app&rcm=ACoAABTHn3IBY_Asb3QKK5pE9lYKmXjXpySOa_g&utm_campaign=share_via Ali bana bu yalan gibi geldi. Akü arızası demiş niye çözemiyorlar ki? Sağlam araçtan takas edip bakarsın en kötü Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 17:23 Yazar Paylaş Cuma 17:23 Mehmet Göktürk yazdı: Ali bana bu yalan gibi geldi. Akü arızası demiş niye çözemiyorlar ki? Sağlam araçtan takas edip bakarsın en kötü Ben arabanın arızalanmasına değil parça tedarikinin iki ay olmasına şaşırdım Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cuma 20:50 Paylaş Cuma 20:50 Hayatımda zevk aldığım sürüş tipi yalnız yolculuk. Acayip keyifli oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 10:21 Paylaş Dün saat 10:21 Ali Darbaz yazdı: Byd üzdü... https://www.linkedin.com/posts/suat-küçükyılmaz-53546434_yeni-bir-araç-satın-almış-olmanın-heyecanı-activity-7318917903599255552-rv1p?utm_source=social_share_send&utm_medium=android_app&rcm=ACoAABTHn3IBY_Asb3QKK5pE9lYKmXjXpySOa_g&utm_campaign=share_via 12 volt akü arızası imiş.. Bilinen bir arıza imiş. İlginç. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 15:14 Paylaş Dün saat 15:14 akü müü bekliyormuş servis? nerede yazıyor bu? teşhis konmuş mu? akü dış üretim parçadır, herhangi bir marka alınır takılır? Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 15:27 Paylaş Dün saat 15:27 Çağlar Bayur yazdı: akü müü bekliyormuş servis? nerede yazıyor bu? teşhis konmuş mu? akü dış üretim parçadır, herhangi bir marka alınır takılır? Adamlar kuracakları fabrikaya işçileri bile Çinden taşımayı planlıyorlar sen akü diyorsun. 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz Dün saat 15:39 Paylaş Dün saat 15:39 Çokta takmamak lazım diğer firmalarda da benzer sorunlar var. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 15:49 Paylaş Dün saat 15:49 internet poppy si mi oldun len ajshgdkjahsa 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:05 Paylaş Dün saat 16:05 Mertol Kip yazdı: Adamlar kuracakları fabrikaya işçileri bile Çinden taşımayı planlıyorlar sen akü diyorsun. o çin devletinin üretimdeki şartı. devletten habersiz vida bile kullanamaz byd, zaten vidayı da kendisi almıyor.... 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: reno 5 dışında düşünmüyorum Türkiye sigortalar birliğinde kasko bedeli 1525 girmişler. Yakında düşer plazalara Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mertol Kip yazdı: Türkiye sigortalar birliğinde kasko bedeli 1525 girmişler. Yakında düşer plazalara hımm, pahalı, almam Yorum bağlantısı
Recommended Posts