Mahmut Yıldız 3 Mart Paylaş 3 Mart Tamer Topaç yazdı: Karanlık fabrika sistemi büyüyor. Işık yok Isıtma yok Yemek yok Mola yok Hastalandım/tribe girdim/karnım ağrıyor yok Çikolata da istemezler Zam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart Paylaş 3 Mart Tamer Topaç yazdı: Karanlık fabrika sistemi büyüyor. Işık yok Isıtma yok Yemek yok Mola yok Hastalandım/tribe girdim/karnım ağrıyor yok Çikolata da istemezler Grev de yapamazlar Eee bu insanlar nerede çalışacak. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart Paylaş 3 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Grev de yapamazlar Eee bu insanlar nerede çalışacak. sölemem, toplum henüz hazır değil Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Mart Paylaş 3 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Eee bu insanlar nerede çalışacak. İşte burada da, karanlık güçler devreye girecek İşler ters giderse ''dış'' deriz. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart Paylaş 3 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Fabrikayı kim tamir edecek? bakımsız milyon km vaatli araba bile yapan bozulmayan fabrika yapmıştır ama? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart Paylaş 3 Mart Tamer Topaç yazdı: Doğum günü ihtiyacı da yok. Hayırlı ramazanlar diyip, ceo'yu istifaya zorlamaya da gerek kalmaz. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart Paylaş 3 Mart Çağlar Bayur yazdı: bakımsız milyon km vaatli araba bile yapan bozulmayan fabrika yapmıştır ama? Kartı yanar illa. Kartı tamir eden birini tanıyor musun? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart Paylaş 3 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Kartı tamir eden birini kargo kodu veriyorum .. gelsin.. hallederisss 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mart Paylaş 3 Mart Çağlar Bayur yazdı: kargo kodu veriyorum .. gelsin.. hallederisss Heh ev yetmedi tükkana çök 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart Paylaş 4 Mart Servet Aydın yazdı: tükkana çök deri kanepe üstü ısıtma sistemi takıldı mı? film izlerken üçüncü seride biraz üşütüo Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart Paylaş 4 Mart Çağlar Bayur yazdı: deri kanepe üstü ısıtma sistemi takıldı mı? film izlerken üçüncü seride biraz üşütüo Organik ısıtıcılar hazır ikili. Sağa sola dönme diye 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Mart Paylaş 4 Mart Servet Aydın yazdı: Organik ısıtıcılar hazır ikili. Sağa sola dönme diye Paketi açma öyle daha sıcak oluyor karikatürü Yorum bağlantısı
Recommended Posts