Çağlar Bayur 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Ali Gök yazdı: Bizde üretince avrupaya satabilecek Çinde ürettiğini satamıyor gibi bir durummu var acaba çinin brics üyesi olma durumları da var herşey teknik değil 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Uçak gemisini boğazdan geçirmesi, Bizi kandırıp uçak gemisini gizlice boğazdan geçirdiklerini mi sanıyorsun? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Hüseyin Sönmez yazdı: Bizi kandırıp uçak gemisini gizlice boğazdan geçirdiklerini mi sanıyorsun? evet. kimse görmedi. Sabaha karşı geçmiş. Işıklarını kapatmış. Işıklarını kapatınca kimse göremez zaten 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Ali Gök yazdı: Bizde üretince avrupaya satabilecek Çinde ürettiğini satamıyor gibi bir durummu var acaba Biz AB üyesi olmadığımız için işini kolaylaştıracağını sanmıyorum ama fabrikayı avrupada kursa en az 1500 eur asgari ücret vermesi gerekirken Türkiye de 450 eur asgari ücretle maliyetleri düşük olacaktır. Lojistik olarak da karlı olacak . 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Erhan Doruk yazdı: Biz AB üyesi olmadığımız için işini kolaylaştıracağını sanmıyorum ama fabrikayı avrupada kursa en az 1500 eur asgari ücret vermesi gerekirken Türkiye de 450 eur asgari ücretle maliyetleri düşük olacaktır. Lojistik olarak da karlı olacak . AB üyesi değiliz ama gümrük birliğine üyeyiz. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Byd’nin buradaki üretimi iç piyasada satış rakamını aşağı çeker mi? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Hangi model üretecekler acaba. Tek model olacaktır. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz şu an plug in hibrit üretimi için yatırım yapıyorlar %100 elektrikli üretimi hemen başlamayacakmış Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Harun Kocaçalışkan yazdı: AB üyesi değiliz ama gümrük birliğine üyeyiz. sevinç içinde kutlanmıştı o üyeliğimiz..... güzek plandı Servet Aydın yazdı: Byd’nin buradaki üretimi iç piyasada satış rakamını aşağı çeker mi? onu bilmem de salça fiyatlarına bakalım seneye bu zaman Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: sevinç içinde kutlanmıştı o üyeliğimiz..... güzek plandı onu bilmem de salça fiyatlarına bakalım seneye bu zaman Kendimiz yapıyoruz salçayı yahu ilçede yaşamak çok keyifli 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 15:11 Paylaş Pazartesi 15:11 Chery samsun’da fabrika açacakmış. Olayın anadolu’ya yayılmasına sevinirim ama neden samsun merak ettim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazartesi 15:20 Paylaş Pazartesi 15:20 Karadeniz'e kıyısı, soğuk ülkelere olan yakınlığı olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 15:29 Paylaş Pazartesi 15:29 Sani Gerşon yazdı: Karadeniz'e kıyısı, soğuk ülkelere olan yakınlığı olabilir. isranbul da yakın. Yarım günlük yol, samsun soçi veya istanbul soçi farkı. Yan üretim sanayi marmara’da fazla. Chery acaba bizim imalatçılara hiç mi ürettirmeyecek. Hepsini kendi mi getirecek Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 15:35 Paylaş Pazartesi 15:35 Hinterlandi geniş olduğu için olabilir mi? Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazartesi 17:25 Paylaş Pazartesi 17:25 Bir süredir İzmir Manisa gibi illerde özellikle OSB arsa fiyatlarının çok yüksek olduğundan Kurilum.maliyetlerinde ciddi pay ayrımılarından bahsediliyor.Samsun daha uygun olabilir. Şehir bundan çok olumlu etkilenir ama tedarikçi durumu nasıl olur merak ettim açıkçası sadece montajmı olacak yada üretimde yapacaklarmı göreceğiz. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 17:39 Paylaş Pazartesi 17:39 Erhan Doruk yazdı: Biz AB üyesi olmadığımız için işini kolaylaştıracağını sanmıyorum ama fabrikayı avrupada kursa en az 1500 eur asgari ücret vermesi gerekirken Türkiye de 450 eur asgari ücretle maliyetleri düşük olacaktır. Lojistik olarak da karlı olacak . Gerçekten mi bunu bilmiyorsunuz? Gümrük birliği üyesiyiz.. Otomotiv ve diğer ihracatımız neden en üst sırada avrupa sanıyorsunuz? Elbette satabiliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 20:37 Paylaş Pazartesi 20:37 Sani Gerşon yazdı: Karadeniz'e kıyısı, soğuk ülkelere olan yakınlığı olabilir. Tüm sanayinin 2 3 ile toplanması zaten çok iyi birşey değil. Bizde zaten şehircilik 0. Deprem riskini düşündüler belki de. İstanbula birşey olsa cidden ülkenin beli değil boyundan aşağısı felç olur. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 21:27 Paylaş Pazartesi 21:27 Aytac Sakal yazdı: Bir süredir İzmir Manisa gibi illerde özellikle OSB arsa fiyatlarının çok yüksek olduğundan Kurilum.maliyetlerinde ciddi pay ayrımılarından bahsediliyor.Samsun daha uygun olabilir. Şehir bundan çok olumlu etkilenir ama tedarikçi durumu nasıl olur merak ettim açıkçası sadece montajmı olacak yada üretimde yapacaklarmı göreceğiz. bu ölçekteki yatırımlar için, emlakçıdan arsa bakılmaz, genelde kamu arazileri çerçevesinde temin edilir. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Salı 02:29 Paylaş Salı 02:29 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bu ölçekteki yatırımlar için, emlakçıdan arsa bakılmaz, genelde kamu arazileri çerçevesinde temin edilir. Çağlar Bey bu konudan bağımsız her zaman bu şekilde olmuyor bazen siz Arsa bakmak durumunda kalabiliyorsunuz. Örneklendirmek gerekirse Fabrikanız var büyütmek ek yatırım istiyorsunuz.Avantajları nedeni ile yakın yada yanında yeni bir fabrika kurmak istiyorsunuz o zaman iş değişiyor. Salı 03:19 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Salı 07:53 Paylaş Salı 07:53 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Chery samsun’da fabrika açacakmış. Olayın anadolu’ya yayılmasına sevinirim ama neden samsun merak ettim togg u satın alacak. Türk malı ve menşei ile Avrupa pazarına girecek Salı 07:53 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 09:10 Paylaş Salı 09:10 Samsun osb alanı ilgili yeni çalışmalar yapılmış. Bazı mevzuatlar güncellenmiş. Büyük ihtimalle samsun olacak gibiymiş 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 11:43 Paylaş Salı 11:43 Mert Yeldan yazdı: togg u satın alacak. Türk malı ve menşei ile Avrupa pazarına girecek yadirmeyiz kimseye, nasıl olacakmış o iş Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Salı 12:46 Paylaş Salı 12:46 Çağlar Bayur yazdı: yadirmeyiz kimseye, nasıl olacakmış o iş zaman sadece birazcık zaman demiş Sezen aksu 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 12:57 Paylaş Salı 12:57 Mert Yeldan yazdı: zaman sadece birazcık zaman demiş Sezen aksu ben byd alır sanıyordum. chery de olur. aldı denmez ama. tank palet fabrikası gibi, yatırım yaptı denir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts