Ali Darbaz 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Habere göre Byd vergilerden kaçınmak için ülkemizde fabrika açıyormuş... https://x.com/THSFinans/status/1809507448044003501?t=-DQl1lE3E_LzYlGaPq47ZA&s=19 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz (düzenlendi) Gelenin başımızın üstünde yeri var Ekonomiye katkı sağlar. 6 Temmuz tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz VW için ayrılan yere BYD gelsin diye yorumlar okumuştum. Hakikaten gerçekse süper hızlı aksiyon olmuş. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Çin büyük firmalardan birkaç tanesini daha böyle kaparsak çok iyi olacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Togg un önünü kesebilir diye düşünüyorum ama gelsinler yatırım her zaman iyidir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz yeni tofaş üretim haberleri de var mı yaz magazininde 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz Yazar Paylaş 7 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: yeni tofaş üretim haberleri de var mı yaz magazininde Abi Renegade eski haber.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Abi Renegade eski haber.. kartal felan bilirim de renegade hangi modeli? tofaşın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz Yazar Paylaş 7 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: kartal felan bilirim de renegade hangi modeli? tofaşın Bursa fabrikasında Doblo ve Fiorinodan boşalan hatta Jeep renegade üretilecekmiş abi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Bursa fabrikasında Doblo ve Fiorinodan boşalan hatta Jeep renegade üretilecekmiş abi. tuzla’da askeri cip üretiliyordu. Orada da üretsinler bari tabi çinlilerin daha önceden de yalanlarını biliyoruz. Uçak gemisini boğazdan geçirmesi, otomobil üretimi vb. Kimse inanmıyor ama bu sefer yapmak zorunda gibi. bu adamlar 20 günde ince işçiliğiyle gökdelen yapan adamlar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz Yazar Paylaş 7 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: tuzla’da askeri cip üretiliyordu. Orada da üretsinler bari tabi çinlilerin daha önceden de yalanlarını biliyoruz. Uçak gemisini boğazdan geçirmesi, otomobil üretimi vb. Kimse inanmıyor ama bu sefer yapmak zorunda gibi. bu adamlar 20 günde ince işçiliğiyle gökdelen yapan adamlar Bazı şeyler halk ile paylaşılmaz. Ucak gemisi mevzusu çok derin başka kapıların açılmasını sağladı. Bazılarını daha yeni yeni öğreniyoz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz bugün imzalar atıldı adamlar aşırı hızlı Cumhurbaşkanı da katılmış Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Bi firma bu kadar hızlı yatırım kararı alabilir mi? Yoksa zaten almış mıydı, byd rakiplerini elemeyi iyi bilir 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi firma bu kadar hızlı yatırım kararı alabilir mi? Yoksa zaten almış mıydı, byd rakiplerini elemeyi iyi bilir Elektrikli Byd shark gelirmi bana onu de🤣 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz çinli abilerimizden elektrili çif kabin pikap bekliyoruz . kelepir olacak tabi kelepir değilse navarayla devamke Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Ali Gök yazdı: Elektrikli Byd shark gelirmi bana onu de🤣 Siz garaja 380 çekmeye başlayın Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Siz garaja 380 çekmeye başlayın küçük şehir buralar yahu panoma bi fiş yaptırıp arabama seyyarla uzatabilirim şarj sorunu yok . 220 V ile şarj edememmi ? hayatla bi acalemiz yok buralarda akşam 5 te takarsak sabah 7 ye kadar 14 saatte dolar heralde Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Çinli arabalara yüzde 40 vergi geldiğinde bunun Çinli araba markalarının ülkemizde fabrika açması için teşvik edici olabileceğine ilgili bir yorum yaptığımda arkadaşın biri kızmıştı bana. Vallahi öyle oldu. 😊 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz togun defteride böylece kapanır muhtemelen. tesla aynı paraya satıyor bu byd burda elektrikli araba üretse tog nasıl rekabet edecek zor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Ali Gök yazdı: togun defteride böylece kapanır muhtemelen. tesla aynı paraya satıyor bu byd burda elektrikli araba üretse tog nasıl rekabet edecek zor togg, byd ile rekabet edemez. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Asgari ücret böyleyken birde teşvik aldıysa , Avrupaya yakın yerde üretmek herkesin işine gelir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: togg, byd ile rekabet edemez. niri araç ama, farklı şeyler Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Erhan Doruk yazdı: Asgari ücret böyleyken birde teşvik aldıysa , Avrupaya yakın yerde üretmek herkesin işine gelir. Bizde üretince avrupaya satabilecek Çinde ürettiğini satamıyor gibi bir durummu var acaba Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Temmuz Yazar Paylaş 8 Temmuz Cherry 2 senede Türkiyede 70 bin araç satmış. Kaçarmı Asyalı her şey Avrupa değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts