H.Cenk Bayrakçı 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Hayırlı olsun Erdem. Sağlıklı günlerde kullan. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz naptın ya.. İnsanlığa yakısırmı ? Zaten golfü cok özledim uykularima girerken simdi bu neydi? Sebebi neydiki 😭 Neyse kazasız belasız kullan masallah 🧿🧿🧿 senin elin ayağın durmaz bu daha güzel olur 🥰 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz (düzenlendi) Bu arada ülkemizdeki yakıtın içinde %2-3 civarı ethanol var. Daha üzerine denk gelmedik. Sıfır olan bile var hatta. Bu motor için E5’in altına düşmemek gerek. E10 gayet makul olur. Bir tane ethanol analizör ile iş çözülür, sağlıklı şekilde binilir. 6 Temmuz tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Erdem Dertsiz yazdı: Gazlarsam 18 - 20 işte Benim 1.4 zodyak gibi desene, 170-180 gidersem üff cepte yanma başlıyor anında.. hayırlı olsun, yenge hanım güle güle kullansın 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Güzel makina Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Hanım için 155 beygir fazla değil mi. hayırlı olsun. Plakayı aratınca Ecutech de çıktı araba 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Hanım için 155 beygir fazla değil mi. hayırlı olsun. Plakayı aratınca Ecutech de çıktı araba Hanıma alındığına inanan varmış. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Vaaay, ne kadar güzelmiş bu.. Güle güle oyna Erdem. 1 Yorum bağlantısı
Emre Sirkeci 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Burada ikinci bir gt görmek güzel. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Hanım için 155 beygir fazla değil mi. hayırlı olsun. Plakayı aratınca Ecutech de çıktı araba Le Hanim bak yalan degil valla 2 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 6 Temmuz Yazar Paylaş 6 Temmuz (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Dynoda stok 190 beygir felan çıkıyor efsanesi vardı. Hatta gti ile videoları vardı sanki. Orjinal GT jantları bı Xenon farları ile kırmızı rengi ile heves etmisligim çoktur. Ama dediğin gibi ustalar çok kötülüyordu bı ara. 140 versiyonu biraz kullanmıştim o kadar zevkli iken bu çıldırtır gibi geliyor bana Abi çok güzel yuruyor valla bide yazılımla yerinde durmaz Mustafa Arıkan yazdı: Bu arada ülkemizdeki yakıtın içinde %2-3 civarı ethanol var. Daha üzerine denk gelmedik. Sıfır olan bile var hatta. Bu motor için E5’in altına düşmemek gerek. E10 gayet makul olur. Bir tane ethanol analizör ile iş çözülür, sağlıklı şekilde binilir. Aynen hocam varmı proje Ali Darbaz yazdı: Hanım için 155 beygir fazla değil mi. hayırlı olsun. Plakayı aratınca Ecutech de çıktı araba Fazla tabi ki Ama seninkı hızlı ben niye yavaş arabaya biniyorum. seninkini otomatiğe çevir onu istiyorum demeye başladı Katalizörü söküp dp yapmışlar araca onuda iptal etmeyi becerememişler hata veriyordu hallettik Doğan Arşiray yazdı: Le Hanim bak yalan degil valla Vallah hanımın Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim 6 Temmuz tarihinde Erdem Dertsiz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz (düzenlendi) Erdem Dertsiz yazdı: Aynen hocam varmı proje Dükkana beklerim; instagram: @getgauges 😉 7 Temmuz tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Hayırlı olsun kazasız belasız kullanılsın(artık kim kullanacaksa ) Daha benim şahsına ait 150bg arabam olmadı 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 8 Temmuz Yazar Paylaş 8 Temmuz Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız kullanılsın(artık kim kullanacaksa ) Daha benim şahsına ait 150bg arabam olmadı kapıdaki beygir toplamı 400 2 golfu yan yana bağlayıp arkasından şu kolezyumlardaki araçlardan yapıcam bi tane 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Erdem Dertsiz yazdı: 2 golfu yan yana bağlayıp Böyle olunca 0-100 kaç oluyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts