Engin Deniz 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Karavan çekmek, köy kent ulaşımı için ama en önemlisi uzun senelerdir içimde olan 4 çeker Pick-up hevesi mutlu sonla bitti. 4x4 manuel vites, 157.000 km'de boyasız Mitsubishi L200, ailemize katıldı. Aracı bugün teslim aldım, sağını solunu kurcalamadım. Arazi deneyimi yaşamadım. Kendim öğrendikçe burda paylaşım yaparım. Bi maşallahınızı alırım. Allah herkesin gönlüne göre versin. 40 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Benim de ileri de alasim var bunlardan. Hanım kullanabilse manuel aslında daha iyi ama mecburen otomatik alacağız. Otomatik olanına da kimisi iyi kimisi kötü diyor. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim 👍 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Hayırlı olsun gülerek kullanın, çok temiz duruyor maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz 🧿 Hayırlı olsun kazasız cezasız,çok çeker çok yakar; LPG candır 😎 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz masallah kazasız belasız güzel günlerde kullanın 🧿 Gümbür gümbür arazi keyfi 🥰 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Maşallah maşallah kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz tam motor bloğu taşımalık sanayide hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz En problemsiz kasası deniyor . Lastik janttan başlanır. Buna hotomobil gladyator yakışır. Kazasız belasız.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Maşallah.. Arkasına evi bağlasan çeker bu. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Sami Demirpaz yazdı: Ceki demiri takilir 😅 Birazdan biri gelir taşıyacağı kadar zeytin yağı verilir der 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts