Tansu Kalafatoğlu 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz bunlar 2.konuşulacak konu. Trafik düzgün akmıyor diye güvensiz sürüş hakkımız doğmuyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Trafiği bloke edendir güvensiz sürücü. Katli vaciptir 5 Yorum bağlantısı
Aylin Ay 19 Temmuz Yazar Paylaş 19 Temmuz Selim Bilgin yazdı: Pazar gece 12 gibi Baltalimanı'na gittim geldim. TEM'den gittim, E5'ten geldim. Trafik var gibi ama aslında olmaması lazım. 40-50 ile akıyor. Sağdan soldan biraz geçiyorum arada kocaman boşluk var, hızlanıp gidiyorum, 1 km sonra yine bi öbek, önde 3-4 tane 60 ile giden, onu da geçiyorsun, yine 1-2 km boşluk. Makas vs. savunmuyorum yapmam da kolay kolay ama sağdan soldan geçişleri önlemek için önce şerit düzeninin oturması ve soldan gitme hastalığının çözülmesi lazım. 4-5 şeritli yolda akan trafikte 60 ile gidenin en sağdan gitmesi lazım. Aa hocam diğer araçların gitmemesi nedeniyle onları tehlikeye düşürüyorsunuz 🤣 peşine takılıp 40 la gitmeniz gereksiz frenlerinde ruhsal sıkıntılar yaşamanız lazım, telefonla oynuyor olabilirler kağnı gibi gidebilirler lütfen anlayış Yorum bağlantısı
Recommended Posts