özgür çetinkaya 25 Temmuz Yazar Paylaş 25 Temmuz Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Sadece bulduğunuz termos ile ilgili yazıyorum. Evet ucuz mu ucuz fakat 120TL ye alacağınız termosdan çok birşey beklemeyin. Pet şişe yerine kullanırım diyorsanız olabilir. Aynı termos Türkiye de 300-350 lira civarına satılıyor. Gerçek bir yorumu aşağıya ekliyorum Hocam benim termos geldi akşam 22 de kaynar su koydum derece ile ölçüm 96 derece idi Sabah 6.30 da baktım gayet sıcaktı. Sıcaklık ölemedim işe geç kalıyorum diye. Bu termos 12 saat beklentisi şeklinde değil de yaklaşık 4 5 saat garanti olur diye düşünüyorum ilk izlenim bu şeklinde İyi forumlar... Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz özgür çetinkaya yazdı: Hocam benim termos geldi akşam 22 de kaynar su koydum derece ile ölçüm 96 derece idi Sabah 6.30 da baktım gayet sıcaktı. Sıcaklık ölemedim işe geç kalıyorum diye. Bu termos 12 saat beklentisi şeklinde değil de yaklaşık 4 5 saat garanti olur diye düşünüyorum ilk izlenim bu şeklinde İyi forumlar... Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Şahsen termos ihtiyacım yok... Zamanında 1000 lira verip stanley marka aldım. 2 gün sıcak soğuk tutuyor koyduğum sıvıları. Uzun süreli ısı yalıtımı yapacak termos istiyorsanız stanley güzel bir seçenek. 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Gümrük açısından maksimum 5 parça ürün sınırlaması var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim Paylaş 14 Ekim evet var ve her ürün kendi başına 30 avro altında olmalı, bunu olurken de başka satıcıda 30 üstü olduğunu tespit ederles ise o ürün gümrük işlemine tabii oluyor alı konuyor 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Çağlar Bayur yazdı: evet var ve her ürün kendi başına 30 avro altında olmalı, bunu olurken de başka satıcıda 30 üstü olduğunu tespit ederles ise o ürün gümrük işlemine tabii oluyor alı konuyor o niye ki belki adam indirim yapmis. abuk subuk işler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ekim Paylaş 14 Ekim 1 ekimde 5 parça şiparişim vardı. Bugün tek koli olarak teslim aldım. Bu şimdi bir sipariş mi sayılacak 5 sipariş mi. Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: 1 ekimde 5 parça şiparişim vardı. Bugün tek koli olarak teslim aldım. Bu şimdi bir sipariş mi sayılacak 5 sipariş mi. 1 temunun güzelliği 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 14 Ekim Paylaş 14 Ekim (düzenlendi) Farklı mağazalardan ürün alabilirsiniz. Toplam tutarları 30 euro altında olsun. Mesela 28 euro. Bu da 980 tl ya da 1050 tl tutuyor. Üstüne yüzde 60 vergi ekleniyor. 1650 tl gibi bi rakam oluyor. Kargo size 1 paket olarak geliyor. Bir ay içerisinde bu şekilde 5 sipariş verebiliyorsunuz.fazlasi gümrükte kalıyor. Bir siparişte kac kalem olduğu önemli degil ama aynı üründen 4-5 tane alırsanız satacağını düşünüp gümrükte el koyuyorlar. Ben biraz önce sipariş geçtim. 7 kalem malzeme, bir kazak, bir sivitsort, iki kadın çantası, baş havlusu, mutfak kagidi vs.vs. Bunlar tek paket halinde gelecek. Bu arada odeme sonrasi kartınızdan cekilen tutari kontrol edin. Temuda 1610 tl toplam ödeme görünse de bankaniz 80-100 tl fark koyup çekebilir. Buna "kur farkı" diyor ama kur farkı bu kadar olmuyor. Ben son 5 alışverişimdeki bu farkları detayladim ve aradım bankayi anlattım durumu. Toplamda 418 tl fark kesmişler, geri yatırdılar bunu. Euro 37.5 olsa bankada 37.6 olur. Bu da 28 euroda 2.5-3 tl oynar. Bankada euro 1 tl fazla olsa 28 tl yapar kur farki. Bu kadar fark olmuyor dikkat edin. 14 Ekim tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim Paylaş 14 Ekim (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: 1 ekimde 5 parça şiparişim vardı. Bugün tek koli olarak teslim aldım. Bu şimdi bir sipariş mi sayılacak 5 sipariş mi. 5, tek koli lojistik marifeti, gümrük memuru da maaş alıyor onun işi içindekini saymak Öner Kurukuz yazdı: Ben biraz önce sipariş geçtim. 7 kalem malzeme, bir kazak, bir sivitsort, iki kadın çantası, baş havlusu, mutfak kagidi vs.vs. sonucu öğrenmek isteriz 14 Ekim tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Bu işin adı "sorting" o kadar zor ve alengirli bir iş ki.. Hele çok depolu büyük firmaysan. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: Bu işin adı "sorting" o kadar zor ve alengirli bir iş ki.. Hele çok depolu büyük firmaysan. hocam bu devride zor olmamalı, mesela bıyıklı biri siparişi verince onun tc nosundaki ürünler data da bir sepet olur , boya/tarak /makas diyelim, ana depo istanbulda, boya muğladan tarak kayseriden makas ta van dan gelecek diyelim. her tedarikçiden çıkan kamyonun km si bile saniye saniye işlenir veriye, ana depoya son varacak olan sipariş te tek koliye konuncaya kadar ilk gelenler bekler kolide Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 14 Ekim Paylaş 14 Ekim (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 5, tek koli lojistik marifeti, gümrük memuru da maaş alıyor onun işi içindekini saymak sonucu öğrenmek isteriz Ben sürekli alışveriş yapıyorum zaten. 25 Eylül'deki siparişimde 8 kalem malzeme vardi, şarj başlığı, şarj kabloları, el feneri, bisiklet eldiveni, pil şarj cihazı vs. Sadece 1100 tl yi geçmemeye dikkat ediyordum. Yarın bir gün kargodan ücret almaya başlarsa bırakırım muhtemelen. Gelen ürünlerin hepsi gördüğüm ürünün aynısı idi. Fiyatları vergi dahil edilse bile burdan ucuz. Bisiklete iki tane dış lastik aldım. 610 tl tuttu iki lastik. Burda tanesi 700 tl. Haa bu arada bi ekleme yapayım. Ürünlerin geliş süresi daha 20 günü bulmadı hiç. 12-17 gün aralığında geliyor. 14 Ekim tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Çağlar Bayur yazdı: hocam bu devride zor olmamalı, mesela bıyıklı biri siparişi verince onun tc nosundaki ürünler data da bir sepet olur , boya/tarak /makas diyelim, ana depo istanbulda, boya muğladan tarak kayseriden makas ta van dan gelecek diyelim. her tedarikçiden çıkan kamyonun km si bile saniye saniye işlenir veriye, ana depoya son varacak olan sipariş te tek koliye konuncaya kadar ilk gelenler bekler kolide Modanisa ile proje yaptım kolay işler değil. Teslim süreleri iki yerden birleştirme uluslarası derken epeyce bir karar verme algoritması gerekiyor. Depoda bile tek kutuya alma işi önce raf toplayıcılardan gelen (amazon gibi değil bizde reşo amcalar topluyor) büyük paletlerin içindeki ürünleri can havliyle kutulara fırlatan ellerinde barkodlu gençler var. Her kutu bi order. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: (amazon gibi değil bizde reşo amcalar topluyor , yok , ben amazon ve türevleri için dediydim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts