Murat Öngür 1 Temmuz 2024 Paylaş 1 Temmuz 2024 (düzenlendi) merhaba çok uzun süre kullanılmayan Realme Watch 1 saat hiç bir şekilde açılmıyor , şarja takınca ekran geliyor % 100 şarj görünüyor saat görünüyor şarjdan çıkarınca açılmıyor şarjda iken de hiç bir şekilde açılmıyor. Bilen anlayan var ise yardım bekliyorum. 1 Temmuz 2024 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 1 Temmuz 2024 Paylaş 1 Temmuz 2024 Bataryalı cihazların en azından dolu sarj ile depolanması ve ayda en az bir kere tekrar sarja takılması batarya ömrünü uzatıyor. Batarya uzun süre kullanılmayınca ömrünü daha hızlı tüketiyor.Muhtemelen sizin bataryada ölmüş olabilir. En sağlıklısı batarya değişimi gibi görünüyor bence. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 1 Temmuz 2024 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2024 Ahmet Türedi yazdı: Bataryalı cihazların en azından dolu sarj ile depolanması ve ayda en az bir kere tekrar sarja takılması batarya ömrünü uzatıyor. Batarya uzun süre kullanılmayınca ömrünü daha hızlı tüketiyor.Muhtemelen sizin bataryada ölmüş olabilir. En sağlıklısı batarya değişimi gibi görünüyor bence. 10 Gün bile kullanılmadı , akıl alır gibi değil Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Temmuz 2024 Paylaş 1 Temmuz 2024 Anladığım kadarıyla batarya sizlere ömür 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 1 Temmuz 2024 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2024 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Açma tuşuna basılı tut açılır o kadar kolay olsaydı keşke . denemediğimiz şey kalmadı 1 Temmuz 2024 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2024 Paylaş 1 Temmuz 2024 Apple saatte aynısını yaptıydı.30sn basılı tuttum açıldı Yorum bağlantısı
Murat Öngür 1 Temmuz 2024 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2024 Servet Aydın yazdı: Apple saatte aynısını yaptıydı.30sn basılı tuttum açıldı neler yaptık neler açılmadı . 30 sn değil 1 dk basılı tuttum Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 1 Temmuz 2024 Paylaş 1 Temmuz 2024 Benimki de öyle oldu batarya ölmüş dedi telefoncu.Siz yine 10 gün kullanmışsınız ben koluma takmadım aldığım gün şarj edip eşleştirmiştim sadece Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2024 Paylaş 1 Temmuz 2024 Murat Öngür yazdı: neler yaptık neler açılmadı . 30 sn değil 1 dk basılı tuttum kıralım Yorum bağlantısı
Murat Öngür 1 Temmuz 2024 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2024 Servet Aydın yazdı: kıralım evet bataryası ile uğraşağıma kırarım daha iyi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Temmuz 2024 Paylaş 1 Temmuz 2024 Servet Aydın yazdı: kıralım Bizim bi adaptör işi vardı kralım Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 1 Temmuz 2024 Paylaş 1 Temmuz 2024 Lipo drone pillerimde her zaman park moduma alırım. Şarj cihazım belli bir voltaja getirip durdurur. 3 senelik pillerimde gram şişme veyahut başka birşey olmadı. Boş durması direkt ölüm maalesef. Yorum bağlantısı
Recommended Posts