Kazım Yıldırım 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Herkese iyi günler, 2000 model Focus 1 aracımda ustam resimde görünen parçanın çalışmadığını ve değişmesi gerektiğini söyledi. Parçayı bazı çıkmacılarda aradım fakat bulamadım. Bu parçayı bulabileceğim bir yer tavsiyeniz var mı? Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Üzerindeki parça kodu ile aratmayı deneyin sonuç alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Ne ki bu parça. 99 2000 2001 model mk2 mondeo olarak da bakılabilir. Aynı motor. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Benzin bisisi, bende bı tane var ama hortum dibi kırık Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Zor bulunuyor diyorlar. Facebook guruplarinda satanlar vardı pahalı bı parca Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Mustafa Tüfekçi yazdı: Benzin bisisi, bende bı tane var ama hortum dibi kırık Egr galiba Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Sizdekinin sorunu ne diyafram mi elektronik mi arızalı Mehmet Ozyurek yazdı: Egr galiba Yok benzin buharı ile alakalı bişi Depodaki buharı emmeye yolluyor Galiba Yorum bağlantısı
Koray Demir 30 Haziran Paylaş 30 Haziran (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Benzin bisisi, bende bı tane var ama hortum dibi kırık Yakıt buharı selenoid valfi. evaparatör, benzin buharı geri kazanım sistemi olarak geçer. 30 Haziran tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Araçtaki sorun nedir benzinde hava yapıyor depo kapağını aç kapa yapınca düzeliyor sonra tekrar aynısı? Basit selenoid valf bu, benzin buharını emmeye çeken, focus 1 1.6 daki buna uydurulabilir belki sağlam araçların selenoid direnç değerleri ölçülüp 1.6 ile 2.0 dirençleri birbirine uyuyorsa kullanılabilir büyük ihtimal. Ahım şahım özelliği olan birşey değil elektromekanik valf sadece. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz bu parça çalışmayınca nasıl bir arıza yaptı motor Yorum bağlantısı
Emre Demir 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Mustafa Tüfekçi yazdı: Benzin bisisi, bende bı tane var ama hortum dibi kırık Parçanın sıkıntısı hortum bağlantı yeri sadece kırık ve çalışıyorsa , gerekli tadilat ile kullanılır , benimde kırıktı içine girecek ölçüde metal boru ile sabitlenip takılabilir . Yorum bağlantısı
Kazım Yıldırım 1 Temmuz Yazar Paylaş 1 Temmuz Fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Durumu şöyle açıklayayım. Motorda hafif bir titreme vardı. Ustam aracın bir yerden hava aldığını söyledi. Sorunu çözdü boğaz kelebeği falan da temizlendi. Motoru kontrol ederken bu parçanın çalışmadığını fark etti. Çok önemsenmediğini fakat ilerde sorun açabileceğini söyledi. Yukarıda açıklandığı gibi benzin deposunun içindeki buharın kullanılmasını sağlıyormuş. Usta bu arıza yüzünden bir aracın benzinde sürekli stop ettiğini söylemişti. Benzin depo kapağını açınca sorun çözüldü ondan dolayı arızayı tespit edebildim demişti. Şu an bu durum benim aracımın çalışmasını vs etkilemiyor. Usta erteleme parçayı bulabilirsen değiştirelim kafan rahat olsun dediği için araştırıyorum. En uygun https://www.otocikma.com/ilan/oto-cikma-parca/ford-focus-cikma-yedek-parcalari/98ab-9c915-ab-ford-focus-1-kalister-2208500# bu sitede buldum model numarası tutuyor. Şu an aracın benzinde çalışmasında herhangi bir problem yok. Sizce şu an değiştirmeli miyim ben de karar veremedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Değiştirin hocam aklınızda olup sürekli sizi meşgul edeceğine değiştirin rahatlayın. Ben olsam o gün değiştiririm. Motorla ilgili her parça benim için önemli çünkü aracımı uzun vadeli kullanacağım. Satacaksam olsam yine değiştiririm. 1 Yorum bağlantısı
Kazım Yıldırım 3 Temmuz Yazar Paylaş 3 Temmuz Konu ile ilgili güncelleme yapayım. Eski parçanın ucu kırıkmış daha önce tamirde görmüş. O yüzden parçayı değiştirdim. Şu an kanister sorunsuz çalışıyor. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts