Servet Aydın 4 Temmuz Yazar Paylaş 4 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: bezi bandırıp bi koklasana Al deniyoru…………. Mehmet Ozyurek yazdı: Bu konu çok derine benziyor.. Çok detay var. Çizdirdin mi düğmeyi? 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz Paylaş 4 Temmuz Servet Aydın yazdı: Al deniyoru…………. Çizdirdin mi düğmeyi? Yook.. takım bulurum bi yerden ya.. ona bakacak durumda değilim şu an.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Temmuz Paylaş 4 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Yook.. takım bulurum bi yerden ya.. ona bakacak durumda değilim şu an.. denedi , 2 saatin var git printeri kap 3 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 4 Temmuz Paylaş 4 Temmuz Birisi supra yapmış 3d ile. Biz de bugatti falan yapalım abi ? Senin minnak arabanın etrafına yapıştırırız. En azından Bugattim var ondan çok yakıyor dersin 1 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 4 Temmuz Paylaş 4 Temmuz Servet Aydın yazdı: Kloroform deniycem birde Ama o sadece yapıştırma yapar? Pürüzsüz yüzeyi neyle sağlayacaksınız? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Temmuz Yazar Paylaş 4 Temmuz Cihat Küçükay yazdı: Ama o sadece yapıştırma yapar? Pürüzsüz yüzeyi neyle sağlayacaksınız? Buharı ile 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 4 Temmuz Paylaş 4 Temmuz Hayırlı olsun abim, canım abim kral abim 🤩 Özel günlere, düğünlere, kınalara, doğum günlerine pasta basılır. 5 dakikada basılır hemen teslim edilir. Slogan da hazır miss gibi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Şöyle birşey var elimde. Ne zaman getireyim? 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Servet Aydın yazdı: Dayak? Duj'dan önce mi sonra mı? 😄 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Temmuz Yazar Paylaş 15 Temmuz Öner Kurukuz yazdı: Duj'dan önce mi sonra mı? 😄 Islatmadan olmaz Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Servet Aydın yazdı: Euro varmı kutu içeriğinde🍆 filamentin çapı 2.85mm dikkat. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Temmuz Yazar Paylaş 16 Temmuz Doğan Arşiray yazdı: filamentin çapı 2.85mm dikkat. Gördüm Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Beklediğim bir baskı olacaktı, mor renkte. Nerede o? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Temmuz Yazar Paylaş 16 Temmuz Sani Gerşon yazdı: Beklediğim bir baskı olacaktı, mor renkte. Nerede o? Cilalanıyor 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Temmuz Yazar Paylaş 16 Temmuz Pc işini de hallettik. Sırada solidworks öğretecek adam kaldı 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Ben bilmiyorum, bilseydim keşke. sırf King abime yardım etmek için öğrenmek lazım. Mum da üflerdi sonra Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Servet Aydın yazdı: Pc işini de hallettik. Sırada solidworks öğretecek adam kaldı Üniversitede 4 sene bölüm okutuyorlar abi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Temmuz Yazar Paylaş 16 Temmuz Sani Gerşon yazdı: Üniversitede 4 sene bölüm okutuyorlar abi İki hafta yeter bana🍆 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Üniversitede 4 sene bölüm okutuyorlar abi Sani hocam Servet abi işi çözdü bile, dergahın hiç göstermediği bölümü. En son çaça, salsa yüklüyordu diyolar. 17 Temmuz tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Servet Aydın yazdı: Pc işini de hallettik. Sırada solidworks öğretecek adam kaldı ne zaman geleyim Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Pc işini de hallettik. Sırada solidworks öğretecek adam kaldı Fusion 360 kullanıyorum ben. Ticari kullanmıyorsanız 1 yıllık ücretsiz lisans veriyorlar. Her yıl yeniliyorum lisansı. Programı kullanmayı da YouTube da videoları izleyerek öğrendim 😎 17 Temmuz tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts