Servet Aydın 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Karikatür silinmiş. Geliyorum o halde YazıcıMa göz diktiğin duyumu aldım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: en son duyuma göre emmi istanbuldan kaçmış diolaaaa 14 saatrir kayıp Emmi İstanbul'da olmadan nasıl kaçmış, o zaten hiç İstanbullu olmadı ki. (İstanbul Tuzladan başlar, Gebze'den değil) 19 Temmuz tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Karikatür silinmiş. Geliyorum o halde lem şimdi de iletişim sistemleri çöktü gel artık Mehmet Kazancıoğlu yazdı: İstanbul Tuzladan başlar, Gebze'den değil) gebze emlak vergisi yarı fiyatına 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: lem şimdi de iletişim sistemleri çöktü gel artık gebze emlak vergisi yarı fiyatına orada kasko ve sigortalarda ucuzmuş öyle diyorlar ama bize pahalı geliyor 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Emmi İstanbul' a mı taşındı? Nevşehir değil miydi, yok Kocaeli? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Tamer Topaç yazdı: Emmi İstanbul' a mı taşındı? Nevşehir değil miydi, yok Kocaeli? Emmi heryerde . 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts