Mehmet Cihat 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Öner Kurukuz yazdı: Yazıcıya eklediği özellikler. çif z ekseni sprite extruder CR touch pei tabla creality box (uzaktan erişim) creality sonic pad (klipper) Fiyat olarak hâlâ dönüş yapmadı. makinede zaten cr touch ve direct drive sprite extruder mevcut. ayrıca çift z eksenli diye biliyorum bu makineye sadece filament sensörü eklenmesi lazım oda sonradan eklenebiliyormuş filament bitince baskıyı durdurması amaçlı Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Hayırlı olsun abi 🙂 İçimden bir ses ilk baskı patlıcan olacak diyor ama hadi bakalım... 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Ü.Emre Kartal yazdı: Hayırlı olsun abi 🙂 İçimden bir ses ilk baskı patlıcan olacak diyor ama hadi bakalım... ama közlenmiş patlıcan 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Mehmet Cihat yazdı: makinede zaten cr touch ve direct drive sprite extruder mevcut. ayrıca çift z eksenli diye biliyorum bu makineye sadece filament sensörü eklenmesi lazım oda sonradan eklenebiliyormuş filament bitince baskıyı durdurması amaçlı Ender3 de bunlar yok. Ben de çift Z eksenli olsun diye CR6 SE almıştım. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Öner Kurukuz yazdı: Ender3 de bunlar yok. Ben de çift Z eksenli olsun diye CR6 SE almıştım. ender 3 v3 se bu model, düz ender3 değil. bunda hepsi mevcut. https://www.creality.com/products/creality-ender-3-v3-se?spm=..page_1967279.products_display_1.1&spm_prev=..index.header_1.1 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Mehmet Cihat yazdı: ender 3 v3 se bu model, düz ender3 değil. bunda hepsi mevcut. https://www.creality.com/products/creality-ender-3-v3-se?spm=..page_1967279.products_display_1.1&spm_prev=..index.header_1.1 Doğrudur. Biz alirken ben cr6 se aldım o da ender 3 v2 almıştı. Fiyat olarak da sonic pad ile 16, sonic pad olmadan 11 bin dedi. @Servet Aydın Abi fiyatlari bu şekilde yazdı. Tercih senindir. 👍 V3 hakkında bilgim yok. Belki Mehmet Bey'in yazdığı gibi bu özellikler zaten vardir, fitat uygundur onu tercih edebilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Servet Aydın yazdı: Flament takibi modülü de aldım ABİİİİİİİM demiş miydim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Haziran Yazar Paylaş 29 Haziran Sani Gerşon yazdı: ABİİİİİİİM demiş miydim Anımsayamadım 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Sani Gerşon yazdı: ABİİİİİİİM demiş miydim Sani bende bir mouse var xiaomi, pil kapağı kayıp. Ona pil kapağı yapabilir miyiz bu aletle? 1 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Servet Aydın yazdı: Yapmıycaz! Bana da mı lolo? Sani ile karıştırıldım sanırım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Haziran Paylaş 30 Haziran STL dosyasına bakmak lazım @Cem Işık abi. Ancak bulamadım ben. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Bana mutlulugun resmini 3 boyutlu çıktı alabilir miyiz 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Haziran Yazar Paylaş 30 Haziran Cem Işık yazdı: Bana da mı lolo? Sani ile karıştırıldım sanırım Haa pardon cnm yhaa Sani Gerşon yazdı: STL dosyasına bakmak lazım @Cem Işık abi. Ancak bulamadım ben. Ne öyle fakir fakir işler bundan varken https://amzn.eu/d/04PRGHdo 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Servet Aydın yazdı: Ne öyle fakir fakir işler bundan varken https://amzn.eu/d/04PRGHdo Olmayanı nasıl tarayacaksın? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Haziran Yazar Paylaş 30 Haziran Sani Gerşon yazdı: Olmayanı nasıl tarayacaksın? Olan yeri tarayıp siliyorsun. Kalan yerde ufak dokunuş bitti 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz (düzenlendi) Benim kuzende hem flamentli olan hem de reçineli modeli var, bir şey lazım olursa sorarım basabilir misin diye. reçine ile pürüzsüz çıkarabilir 1 Temmuz tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Servet Aydın yazdı: Olan yeri tarayıp siliyorsun. Kalan yerde ufak dokunuş bitti Neresi o dokandığın yer? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Neden reçine değil, pürüssüz denmiş doktor civanım denmiş, bu tatmin etmeyebilir belki de Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Abi bu metal yazmıyor ki yaw Bende Creality Ender S3 var. Numune parçalar basabilirsin, STL dosya yapmasını bilmiyorsan Thingiverse gibi sitelerden indirebilirsin. Freecad gibi bedava cad ve slicer programlarını kullanabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz Yazar Paylaş 1 Temmuz Önder Özcan yazdı: Neresi o dokandığın yer? Gel uygulamamlı gösterem Murat Sürmeli yazdı: Neden reçine değil, pürüssüz denmiş doktor civanım denmiş, bu tatmin etmeyebilir belki de B da yavaş baskı ile pürüzsüz basıyor. İlk cihaz işimi ziyadesiyle görecektir Cihat Küçükay yazdı: Abi bu metal yazmıyor ki yaw Bende Creality Ender S3 var. Numune parçalar basabilirsin, STL dosya yapmasını bilmiyorsan Thingiverse gibi sitelerden indirebilirsin. Freecad gibi bedava cad ve slicer programlarını kullanabilirsin. Tinkercad kullanıcam başlangıç olrak 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts