Servet Aydın 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Çok geç kaldım aslında ancak artık elzem. Bişey lazım tornacı keyfini bekle cnc başında bi etek yalamadığım kaldı. Başlangıç seviyesi haliyle lazım ancak pürüzsüz baskı gerekiyor. Acelem yok yavaş yapabilir. Pc yazılımı vs de kolay olmalı. Hayal ürünü veya numuneyi basabilmem gerek. Sert ve dayanıklılık gerektiği için nelere dikkat etmeliyim? Flaman vs bilgiler lazım. Açım doyurun beni. Ha cihaz alacağım bütçe olarak 8-9bin ayırdım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Haziran Yazar Paylaş 28 Haziran Doğan cihaz buldu bile aldım. Ahanda bu https://amzn.eu/d/0d7xuDyE 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Forumdaki bu kalibrasyonsuzluğa hayranım. Biri konu açar bişey alacağım der 5 sayfa sonra vazgeçer, diğeri daha kimse yazamadan alır 13 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Servet Aydın yazdı: Doğan cihaz buldu bile aldım. Ahanda bu https://amzn.eu/d/0d7xuDyE Hayırlı olsun geçen hafta alsaydın 1000 tl sini çıkarmıştın. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Haziran Yazar Paylaş 28 Haziran Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun geçen hafta alsaydın 1000 tl sini çıkarmıştın. Geç sayılmaz hocam 3d scanner bakıyom şimdi de Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Servet Aydın yazdı: Doğan cihaz buldu bile aldım. Ahanda bu https://amzn.eu/d/0d7xuDyE Servet Abi eğer tanıdıktan almadıysan aynı cihazın upgrade edilmiş hali var arkadaşımda. Kendisi bu cihazı alıp epey upgrade yaptı. direct drive takılı, çift eksen takılı. Kendisi reçine yazıcıya geçtiği için bu cihazı satıyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Haziran Yazar Paylaş 28 Haziran Hamit inan yazdı: Sana CNC de neler lazım oluyor Mesala ? Metal minik şeyler Öner Kurukuz yazdı: Servet Abi eğer tanıdıktan almadıysan aynı cihazın upgrade edilmiş hali var arkadaşımda. Kendisi bu cihazı alıp epey upgrade yaptı. direct drive takılı, çift eksen takılı. Kendisi reçine yazıcıya geçtiği için bu cihazı satıyor. Amazon iptal edeyim mi? Mahmut Yıldız yazdı: Bütçe 8-9 bin deyince euro sanmıştım. Satacağım parçalar evet Sani Gerşon yazdı: AAABİİİİMMMM. SERVET ABİİİİMMMMMM Sen kimsiniz? Arabanızda plastik parçalar bol mu? 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Servet Aydın yazdı: Geç sayılmaz hocam 3d scanner bakıyom şimdi de Parçayı aldım taktım. Servet Aydın yazdı: Geç sayılmaz hocam 3d scanner bakıyom şimdi de Lazım olsn parçayı 3d çizip yollayabilirim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Haziran Yazar Paylaş 28 Haziran Hele bi plastik kokusu yayılmaya başlasın cihazdan özel siparişler de alabilirim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Abi hayırlı olsun @Mehmet Kaya hocam ile görüşürsen güzel ve doyurucu bilgiler alırsın bence flamentler ile ilgili. Torna ve cnc ile ilgili işlerin olunca haber et iyi bir usta ile tanıştırayım seni deri yan sanayide eskiden beraber çalıştığım bir arkadaşım dükkan açtı ustalığı iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Bir iki bisey yaptirdim cok eglenceli.. bol zevkli izlemesi 😀 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Haziran Paylaş 29 Haziran https://www.habercim19.com/bilim-tek/yer-corum-3-boyutlu-yazici-ile-araba-uretti-h78302.html 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Cem Dilmen 29 Haziran Çözüm Paylaş 29 Haziran Servet Aydın yazdı: Hele bi plastik kokusu yayılmaya başlasın cihazdan özel siparişler de alabilirim Abi bunu gerçekten iş için aldığına emin miyiz. Neler basılabiliyor bununla Lütfen bana danışmadan imalat yapma. Uyar uymaz ne olur ne olur ne olmaz 22 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Haziran Yazar Paylaş 29 Haziran Cem Dilmen yazdı: Abi bunu gerçekten iş için aldığına emin miyiz. Neler basılabiliyor bununla Lütfen bana danışmadan imalat yapma. Uyar uymaz ne olur ne olur ne olmaz Sn doktorum elimde numuneler var basıcam tutma beni🔥🔥🔥 7 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Benim de tam böyle yazıcısı olan bi abime ihtiyacım vardı .. Boşa king denmedi.. charles kim köpekmiş? 1 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Sis farını koruma demirine bağlamak için 2 tane plastik parçaya 400 TL verdim. Erken alsaydın hallederdik bunda işte 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Bunun ev yapanlarından alsan da konut krizi bitse. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 29 Haziran Paylaş 29 Haziran (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Amazon iptal edeyim mi? Yazıcıya eklediği özellikler. çif z ekseni sprite extruder CR touch pei tabla creality box (uzaktan erişim) creality sonic pad (klipper) Fiyat olarak hâlâ dönüş yapmadı. 29 Haziran tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Haziran Yazar Paylaş 29 Haziran Yazıcıyı aldım az önce. Kartuş da salı günü geliyor. Mm’karesi 100öğrodan yaparım işleri🍆 Mehmet Ozyurek yazdı: En sevdiğim arkadaşım yaa Bi düş yakamdan yaa Yorum bağlantısı
Emin Önal 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Servet Aydın yazdı: Mm’karesi 100öğrodan yaparım işleri🍆 m2 de değil mm2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts