Ömer MUTLU 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Arkadaşlar merhaba sıcak havalarda klimamı açınca arabam hararet yapmaya başlıyor klimayı kapatıyorum kademeli olarak düşüyor termostat ve devirdaim değişti. Klima da ve gazında bir problem olmadığını söylüyor ustalar. Sıcak havalarda yapması normal diyorlar sizce ne yapmalıyım ? Araç : 2001 Model Ford Focus 2.0 ST (311.000 km'de) Üst rektefe yeni yapıldı araç conta yakmıştı. Yorum bağlantısı
Ömer MUTLU 25 Haziran Yazar Paylaş 25 Haziran Ersen Tapan yazdı: Radyatör fanı çalışıyormu ? Evet fanlar çalışıyor herhangi bir problem yok. Yönleride doğru kafam allak bullak valla serviste bakmıyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Radyatör ne alemde, tıkanıklık olmasın? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Bu arabanın derdi belli , içine su devirdaimi yapılarak tüm pis su ve pislikler dökülecek. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Ömer MUTLU yazdı: Sıcak havalarda yapması normal diyorlar Değil, 40 derece Antalya'dan Korkuteli rampasina vuruyorum klima açık, 100 dereceyi geçiyor obd cihazına göre ama ibre oynamıyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: Radyatör ne alemde, tıkanıklık olmasın? Ali Darbaz yazdı: Bu arabanın derdi belli , içine su devirdaimi yapılarak tüm pis su ve pislikler dökülecek. Kesinlikle bunu yapın, temizlenmiyorsa radyatörü değiştirin, düzelmezse klima radyatörü sağlam mı, gaz basınç kaybı oluyor mu usta bir klimacıya baktırın Yorum bağlantısı
Ömer MUTLU 25 Haziran Yazar Paylaş 25 Haziran Mustafa Yanar yazdı: Kesinlikle bunu yapın, temizlenmiyorsa radyatörü değiştirin, düzelmezse klima radyatörü sağlam mı, gaz basınç kaybı oluyor mu usta bir klimacıya baktırın Tamam teşekkürler üstadım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Antifiriz vardı değilmi? Yoksa zaten radyatör ihtimalida tavan yapar... Yorum bağlantısı
Ömer MUTLU 26 Haziran Yazar Paylaş 26 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: Antifiriz vardı değilmi? Yoksa zaten radyatör ihtimalida tavan yapar... Antifiriz var üstad 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Klimanın nasıl bir etkisi oluyor ? Kompressörü çevirmekte mi zorlanıyor ya da iki fan çalışınca altenatör mü zorluyor acaba? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Sermet Gündoğdu yazdı: Klimanın nasıl bir etkisi oluyor ? Kompressörü çevirmekte mi zorlanıyor ya da iki fan çalışınca altenatör mü zorluyor acaba? su radyatörü tıkalıysa zaten soğutmada zorlanan sisteme birde klimanın petekteki ısı eklenince sistem yetersiz kalıyor, radyatöre stent lazım anlayacağın 6 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 27 Haziran Paylaş 27 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: su radyatörü tıkalıysa zaten soğutmada zorlanan sisteme birde klimanın petekteki ısı eklenince sistem yetersiz kalıyor, radyatöre stent lazım anlayacağın Seviyorum bu forumu, 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz gelin arabasi olarak odunc aldigim 2021 320ed iki sene once otopark cikisi hararet yapti ekranda hararet uyarisi verdi , indik baktik yerler sogutma sivisi olmus (fosforlu yesil gibi birseydi) dugune mi gidelim arabaylami ugrasalim , takilar motoru yapmaya yetecekmi diye dusunurken bmw yardim merkezini aradim klimayi kapayin su ekleyin servise gelin kontrol edelim dediler , dediklerini yaptim sorun cozuldu, sicak havada klima sifir araba bile olsa ariza cikarabiliyor . biri anlatsa inanmam sifir araba da hararet 😀 bizim başımıza geldi Yorum bağlantısı
Recommended Posts