Mehmet Dagdeviren 24 Haziran Paylaş 24 Haziran (düzenlendi) Arkadaşlar Merhaba Göstergede Anahtar işareti çıktı, Araçta bir problem olacağını düşünmüyorum bir belirti yok çünkü, Aslına bakarsak bir tahminim var ama tam emin olmamakla beraber bakımın yaklaştığını belirtiyor sanırım. Yalnız şöyle bir durum var bakıma daha 2000 km var çok erken değil mi ? 24 Haziran tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi Resim Eklemeyu Unuttum Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Bakım yaklaştığı için uyarı veriyor olabilir. 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Bakım hatırlatıcısı o, km de yazması lazım, xx km diye 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran Cem Işık yazdı: Bakım hatırlatıcısı o, km de yazması lazım, xx km diye Cem Abi Daha 2000 km var çok erken değil mi peki? Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Çoğu araç yıl bazında da uyarıyor muhtemelen 1 yıl oldu bakım yapılalı. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran Ferhat Yavuz yazdı: Çoğu araç yıl bazında da uyarıyor muhtemelen 1 yıl oldu bakım yapılalı. bunu düşünemedim açıkçası 1 yılı dolduruyor evet 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Haziran Paylaş 24 Haziran 10.000 km ya da bir yıl hangisi önce gelirse bakım yapılır derler ya muhtemelen bir yıla yaklaşıyordur. Benim araç uyarıya bakıma 30 gün kaldı diye başlıyor mesela. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 25 Haziran Yazar Paylaş 25 Haziran H.Cenk Bayrakçı yazdı: 10.000 km ya da bir yıl hangisi önce gelirse bakım yapılır derler ya muhtemelen bir yıla yaklaşıyordur. Benim araç uyarıya bakıma 30 gün kaldı diye başlıyor mesela. Çok teşekkür ederim. Yıl olarak aklıma gelmemişti.Hatta orada yazan 20 ise o kadar gün kaldığını belirtiyormuş,bugün 15'e düştü mesela 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts