Ferit Gür 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Merhaba, bir videoda denk geldim çözümünü bulamamış ben daha önce hiç böyle bir arıza görmedim kapı kendini açmaya çalışıyor diğer detayları araç sahibi videoda paylaşmış neyden olabileceğine dair fikir danışacaktım sizlere Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Konsoldaki arka bagaj açma düğmesi ile ilgili elektriksel bir problem gibi sanki. Normalde içeri doğru itince sürücü tarafında, kapıların içeriden kilitlenmesi lazım. Şasi yapıyor sanki. 2 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran Kapıyı açma yönüne doğru ittirmesine şaşırdım normalde kilitleyince kollar içe basılır açınca normal yere gelir, bu arıza kilidi ve dolayısıyla halatı dışa ittiriyor ben daha önce hiç görmedim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Haziran Paylaş 23 Haziran (düzenlendi) bencede kısa devre olabilir, açmaya çalışma şekli normal, yani o şekilde normalde kilidi açıyor falat bu açıkken yapıyor, her kapıdaki kablo demetine bakmak lazım ilk olarak, kırılma kopma olabilir... kapılardan biri açıkken dene bakalım kilitlemeyi, kitleyip geri açması lazım, kapı açıkya, bunun dışında hareket yapan hangi kapıysa ona yoğunlaş, ilk aklıma bu geldi 23 Haziran tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: bencede kısa devre olabilir, açmaya çalışma şekli normal, yani o şekilde normalde kilidi açıyor falat bu açıkken yapıyor, her kapıdaki kablo demetine bakmak lazım ilk olarak, kırılma kopma olabilir... kapılardan biri açıkken dene bakalım kilitlemeyi, kitleyip geri açması lazım, kapı açıkya, bunun dışında hareket yapan hangi kapıysa ona yoğunlaş, ilk aklıma bu geldi Dördünün birden aynı şeyi yaptığını söylemiş ayrıca cam açıp kapatırken zaman zaman konsoldaki ışıkların da kısıldığından bahsetmiş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Ferit Gür yazdı: Dördünün birden aynı şeyi yaptığını söylemiş ayrıca cam açıp kapatırken zaman zaman konsoldaki ışıkların da kısıldığından bahsetmiş yani hangi kapıda sorun var onu tespit için birini açık denesin demek istemiştim... ışık kısılmasıda kısa devreye işaret olabilir, bence sakat bir durum, hemen çözüm bulmak lazım, akşam akü bağlı bile bırakılmamalı hatta... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran Paylaş 23 Haziran genelde sağ kapı kilit mekanizması değişince düzelir teybi gibi kilitler de land rover ile aynı üretimdir ford parça olarak ucuzdur land olarak pahalıdır 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Buna benzeyen bir sorun 2017 model Hyundai i10 araçlarda oluyordu. Sıkıntı aracın içinde bulunan bluethoot açık bir tabletten kaynaklandığı keşfedilmişti. Tableti torpido gözüne açık koyduğunda ordaki alıcı bluethoot sinyali yüzünden parazitlenip kapıları açıyordu. 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Gülsem ayıp olmaz dimi 😀 Sinirlerim bozuldu 😄 1 1 Yorum bağlantısı
Halit Demir 23 Haziran Paylaş 23 Haziran benim başima geldi. 2011 focusumda aku bitmesine ragmen calisir mi diye marsa zorladim 4 5 kez sonrada takviye yaptim arac calisti ama kapilar ayni bu sekilde ariza verdi. Kapi iclerinde sigara paketi kadar kilit beyni var ön iki kapinin kileri yakmişim onlar tamir edilince duzeldi Yorum bağlantısı
Recommended Posts