Yücel Gezgin 21 Haziran Paylaş 21 Haziran Arkadaşlar merhaba internet-tv paketi almak istiyorum,Kablo tv ve türk telekom hariç ne tavsiye edersiniz?Biraz teknoloji özürlüyümde sadece internet üzerinden tv seyredilirmi bilmiyorum,türk telekom tivibu +internet için 700 tl istedi.Kablo tv alt yapısı müsait değil,digitürk,dsmart bilgim yok, tavsiyelerinizi rica ediyorum ... 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 21 Haziran Paylaş 21 Haziran Superonline TV+ oldukça yeterli. Ayriyeten Android box kullanıyorum film vs için harika 1 Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 21 Haziran Paylaş 21 Haziran Taahhütsüz internet servis sağlayıcılar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Haziran Paylaş 21 Haziran biraz kasko sigorta işine benziyor, sorun halinde muhatap bulunması ve çözüm için ttkom ve superonline harici biraz zorlanırsınız, tv paketi tercih meselesi bende tivibu var paketleri de seçip alabiliyorsunuz, tahhtüsüz olanlar da 12 aylık peşin ödeyip sonra çıkarsanız kalan ayları geri veririz diyorlar, ben güvenemiyorum buna,, bizde giden gider, 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 21 Haziran Paylaş 21 Haziran Superonline TV + kullanıyorum memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Dsmart kullanıyorum memnun değilim taahhütüm biter bitmez değiştireceğim. Hatta şu anda evdeyim ve veriyi kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 22 Haziran Paylaş 22 Haziran 1o yıldır Superonline ve TV + kullanıcısyım. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Superonline TV+ kullanıyorum, memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Superonline + TV+ kullanıyorum, memnuniyetsizlik yaşamadım, tek sorun TV+ cihazın kablosuz olmaması problem, ona da ek cihaz satarak çözüm üretiyorlar, sattıkları cihaz da piyasa ile aynıydı galiba... 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Superonline + TV+ kullanıyorum uzun zamandır, memnunum, ara sıra TV+ da donmalar vs yaşıyordum cihaz değiştirdiler son zamanlarda o da sıkıntısız Dipnot: Hepsi çok pahalı aldığımız hizmetle kıyaslayınca 1 Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 25 Haziran Yazar Paylaş 25 Haziran Arkadaşlar ttnet+tivibu birazda mecbur kalarak aldım,ilginize tekrar teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Recommended Posts