İçeriğe Yönlendir

En İyi Yerli Jant Markaları Hangileri?

Hamza Bayram

Recommended Posts

Hamza Bayram
(düzenlendi)

Merhaba, abiler en iyi yerli jant markaları hangileri? Replika jant alacaktım fakat kalitesi konusunda tereddüt ettim. Kendi özgün sağlam ve hafif jant modellerini üreten yerli markalar nelerdir? Bir de 5x108 17 jant önerilerinizi alabilirmiyim? Teşekkürler.

tarihinde Hamza Bayram tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Kormetal i gözü kapalı alırdım bazı sıfır araçlara jant üretiyorlar daha önce de kullandım çalışan ark var Avrupa standartlarında üretim yapıyorlar

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hamza Bayram
Fatih Keskin yazdı:

Kormetal i gözü kapalı alırdım bazı sıfır araçlara jant üretiyorlar daha önce de kullandım çalışan ark var Avrupa standartlarında üretim yapıyorlar

Hocam bu jant kormetal mi? Sitesinde böyle bir model yok ama herkes kormetal diyor.

369310574_images(35).jpeg.8a661ee65faba29c611c712b52196e5d.jpeg

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Arkadaşıma fotoyu göndereyim üzerinde mutlaka model kodu vardır sitesinde üretimi mevcut olan modeller vardır, üretimi bitmiş model olabilir.

Yorum bağlantısı
Hamza Bayram
Fatih Keskin yazdı:

Arkadaşıma fotoyu göndereyim üzerinde mutlaka model kodu vardır sitesinde üretimi mevcut olan modeller vardır, üretimi bitmiş model olabilir.

Bekliyorum hocam.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Hamza Bayram yazdı:

Bekliyorum hocam.

sordum ama fabrika kapalı herkes tatil de dedi arkadaş pazartesi tekrar hatırlatırım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...