Muhammed Orak 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Selamlar iyi bayramlar forum, bayramdan önce arabada birseyleri kurcalarken intercooler da yağ olduğunu farkettim, zaten yağda azalma vardı ama nereye gittiğini bilmiyordum, pallere baktım yağ yok ama intercooler hortumu ve egzoz girişi yagliydi, arabada çekiş düşüklüğü vardı rampayı 2. Viteste çıkmıyordu maf sensörünün orada Bi vakum hortumunu kırmış usta onu da japonlar yapıştırmış o da tutmamış onu yaptım şuan çekiş düzeldi, o süre arasında olmuş olabilir mi? Ve son fotoda gördüğünüz gibi maf sensörünün orada eksik bir parça var soketi boşta duruyor bunun ne olduğunu bulamadım, yine usta kırıp japonla yapıştırmış o da belli ki düşmüş. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Haziran Paylaş 19 Haziran yağ eksiliyormu ki? intercooler içinde yağ buharından ötürü yağ kaplanması normal. Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 19 Haziran Yazar Paylaş 19 Haziran Doğan Arşiray yazdı: yağ eksiliyormu ki? intercooler içinde yağ buharından ötürü yağ kaplanması normal. Evet yağ eksiltme var Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Soketin olduğu bölgeyi uzaktan çekip aracın şasi nosunu iletirseniz bakmaya çalışırım eksik parça nedir diye. Soket takılı olmadığına göre araçta arıza olması lazım. Bilgisayara bağlanırsa çıkar zaten mevzu, belki de korumaya alıyor kendini şuan. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 19 Haziran Yazar Paylaş 19 Haziran @Doğan Arşirayabi 100 bin önce komple motor yapılmıştı Ü.Emre Kartal yazdı: Soketin olduğu bölgeyi uzaktan çekip aracın şasi nosunu iletirseniz bakmaya çalışırım eksik parça nedir diye. Soket takılı olmadığına göre araçta arıza olması lazım. Bilgisayara bağlanırsa çıkar zaten mevzu, belki de korumaya alıyor kendini şuan. İletiyorum, arabanın yanında değilim ama fotoğrafını internette bulup atayım, maf sensörünün yanında biraz aşağıda kalıyor hemen. Yorum bağlantısı
Recommended Posts