İçeriğe Yönlendir

Peş Peşe Radar.

Metin Mankal

Recommended Posts

Servet Aydın
İlkay Başaran yazdı:

Hele motorla. 

Panzehirim var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Fırat Önal yazdı:

Mesela cam filmi. Bu aracımı ilk aldığımda film yoktu. 3000 km lik uzun yola gittim. Güneşten ötürü çok rahatsız oldum. Ayrıca klima çalıştırmak zorunda kaldım. 

Bu aralar bazı araçların şerit çizgisine çok yakın gittiğini görüyorum geçerken baktığımda zift style cam filmi var yandsn ve arkadan gelen araçları göremiyor. Hanıma punto almıştım aynalardan dışarıyı göremeyince söktürüp açık renk film yaptırmıştım. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz

Bugün Ankara'ya döndüm. Şehir içinde 6-7 tane sabit beyaz güvercin gördüm aman dikkat :) 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Murat Sahın yazdı:

Tansu polise sayı veriliyor muhtemelen bu gün bu kadar ceza diye. Ne yaparsan yap o cezayı yazacak...

Polis ceza falan onlar sonuç. O kısmı boşver.

Şehirlerarası yol gidenler için yerleşim yerinden geçmek büyük sorun. Kontrolsüz kavşak var, yaya geçidi var, her an birisi yola atlayabilir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

3 ayda bir mtv ile birlikte alınabilir lastik bastın harcı mesela

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

3 ayda bir mtv ile birlikte alınabilir lastik bastın harcı mesela

lastik ebatına göre mi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Metin Uzunoğlu yazdı:

Bu aralar bazı araçların şerit çizgisine çok yakın gittiğini görüyorum geçerken baktığımda zift style cam filmi var yandsn ve arkadan gelen araçları göremiyor. Hanıma punto almıştım aynalardan dışarıyı göremeyince söktürüp açık renk film yaptırmıştım. 

ön yan camda filim güvenlik sorunu. tam çözüecekken cumhurbaşkanı taş koydu. Ama ilerde inşallah AB normlarına düzeltilir yine umuyoruz..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

lastik ebatına göre mi?

cm kareye düşen ağırlık olarak

Mehmet Göktürk yazdı:

ön yan camda filim güvenlik sorunu. tam çözüecekken cumhurbaşkanı taş koydu. Ama ilerde inşallah AB normlarına düzeltilir yine umuyoruz..

sivil insiyatif var hocam uygun film alınır takılır, illa ceza şart mı

Yorum bağlantısı
Hamit inan
Fırat Önal yazdı:

Kurallara uyarsak

İstanbul istikametine gider iken Osmancık çıkışında tam tepe bir noktada 82 sınırı var. Hemen arkasında bölge trafiğin önünde sıfır noktasına bakan radar aracı. 

Yani tabelayi son anda görüyor hizasına geldiğin anda ise bir kaç MT arkasını kollayan radara düşüyorsun. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Hamit inan yazdı:

İstanbul istikametine gider iken Osmancık çıkışında tam tepe bir noktada 82 sınırı var. Hemen arkasında bölge trafiğin önünde sıfır noktasına bakan radar aracı. 

Yani tabelayi son anda görüyor hizasına geldiğin anda ise bir kaç MT arkasını kollayan radara düşüyorsun. 

Oradaki tabela bir ara ağacın dibinde idi. Tam tuzak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)
Mehmet Muhip Yılmaz yazdı:

Bugün Ankara'ya döndüm. Şehir içinde 6-7 tane sabit beyaz güvercin gördüm aman dikkat :) 

İlçelerde jandarma tripod radar kullanmaya başlamış. Uzaktan araçlar gibi görünmüyor. 

bunlardan

https://www.karamandauyanis.com/karaman-da-medar-mobil-hiz-tespit-sistemi-kullanilmaya-baslandi/61269/

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Recep Demirci

Bu sefer gerçekten fazla radar vardı. Çok hızlı gitmemeye çalıştım. İnşaallah ceza felan gelmez.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2024 cezalar 4 misli verimli olarak kesilmiş kaynak: hmb

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Her taraf radarken millet son sürat gidiyo eğer bizim insanımızda radar korkusu olmasın motor patlatana kadar gaza yüklenirler özellikle tofaşçılar ve mödifiyeli eski arabalar

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Radar değilde millet araba sürmeyi bilmiyor. Bilen de kibrinden ölecek. 

dar cadde-sokak. Karşıdan gelen araba sağına yanaşmıyor. Sağıyla arasında 1m boşluk var. Yok, yanaşmıyor. Yanaşırsa ezik hissedecek kendini. Gururu ayaklar altına alınacak sanki. 

Bilinçaltında bir ezilmişliğin sokağa yansıması çok kötü. 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yanaşırsa ezik hissedecek kendini.

M4 ile aynı rakama egea alınca yol benim diye gezerdim

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

M4 ile aynı rakama egea alınca yol benim diye gezerdim

Aynı rakamsa neden m4 değil de egea :)

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Geçen yıla göre 2 kat fazla ceza kesiliyor. Tamam sıkıntı yok. Kural belli. De, şehir içindeki trafik işleyişinde bir gram ceza yok. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

şehir içindeki trafik işleyişinde bir gram ceza yok. 

trafik işleyişini düzeltme hedefi olduğunu sanmıyorum dolayısı ile olmaması normal oluyor bu şekilde

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Müşteba Güneş

Eğitimsizlik çok fena....Parayı verene ehliyet, can sıkıcı önlem gerektiriyor!  İnsanımızın kültür seviyesi bu kadar kalitesizken:angry:

Yorum bağlantısı
Kenan Demir

Her gün geçtiğim yerden İlçeden  emniyet kemeri olmadan geçerken,Bayram arefesi emniyet kemerinden ceza yedim.Trafiğe sorduğumda 81İl de Bayram öncesi ve sonra açıyorlar kameraları dediler.O da Bana denk geldi:ireful1:

Yorum bağlantısı
Emin Önal
Erhan Doruk yazdı:

İlçelerde jandarma tripod radar kullanmaya başlamış. Uzaktan araçlar gibi görünmüyor. 

bunlardan

https://www.karamandauyanis.com/karaman-da-medar-mobil-hiz-tespit-sistemi-kullanilmaya-baslandi/61269/

Bende bu bayram dönüşte iki yerdeki seyyar radarları araçların kaputuna vantuzlamışlar gibi gördüm.

Aracın içinde değil, araç yola yan duruyor, radar kaputta yola dönük idi. 

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Müşteba Güneş yazdı:

Eğitimsizlik çok fena....Parayı verene ehliyet, can sıkıcı önlem gerektiriyor!  İnsanımızın kültür seviyesi bu kadar kalitesizken:angry:

Hocam idda ediyorum Ehliyet sahiplerinin yarısı şu anki Ehliyet sınavı Formatında sınava girsin kalırlar.

Ehliyeti olanların belirli bir süre sonra tekrar sınava girmesi gerektiğini düşünüyorum özellikle ileri yaştakilerin.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Köksal Yılmaz

Karadeniz'de durumu çok güzel anlatmış 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Burada ehliyet sınavını geçemeyen Afganistan dan alabilir :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...