İçeriğe Yönlendir

1.25 Fiesta ve Atiker Fast

Abdullah Akbıyık

Recommended Posts

Abdullah Akbıyık

Arkadaşlar hayirli aksamlar, 2015 1.25 fiesta aracımda atiker atikfast lpg kiti var araba 100bin km yaklastı ve 98 binde subap degistirmek zorunda kaldım, istanbuldaki meşhur bir lpgci bana kitin yanlış olduğunu, atiker gold olması gerektiğini söyledi siz hangi kiti kullanıyorsunuz sizce de değiştirmeli miyim, subaplarin erimesi halihazırda kullandığım kitin sonucu olabilir mi? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

goldun enjektörleri tabiki daha iyi, grand modelinin enjektörleri daha da iyi. Ancak ben yıllardır lpgli araç kullanan birisi olarak subap değişimine ihtiyaç duymanızın kitten ziyade yanlış ayar veya montaj olduğunu düşünüyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdullah Akbıyık
Mehmet Cihat yazdı:

goldun enjektörleri tabiki daha iyi, grand modelinin enjektörleri daha da iyi. Ancak ben yıllardır lpgli araç kullanan birisi olarak subap değişimine ihtiyaç duymanızın kitten ziyade yanlış ayar veya montaj olduğunu düşünüyorum. 

Anladım hocam ilk arabam, 85 binde almistim, alırken motor arıza lambası yanıyordu yeni başlamıştı subap problemi. Subap degistirdikten sonra da lpgde kullanırken içim rahat olsun istiyorum. Şuan afr ayarını yaptırdım güncel kiti ile, hızlanma konusunda bir problemi yok sadece düşük devirlerde sadece lpgde hızlanırken arada bir tekliyor onunda ateşlemeden olduğunu düşünüyorum, aracı şuan benzinde kullanıyorum, lpg kitini değiştirip lpgde kullanmaya başlayayım diyorum bazı ustalar gerek yok bu kit uyumlu diyor, kimisi de eski ve uyumsuz olduğunu söylüyor

Yorum bağlantısı
Süleyman Can

O adını yazmadiginiz kisiyi ve kurumu tahmin edebiliyorum. Insatgram story aralarına giren sahte reklam yıldızları gibi şov yapıyor. Elindeki kiti size satabilmek için hikaye uydurmuş. Iyi bir lpg ustası sokturmeden çözer. Zaten 82hp atmosferik araba. Nasıl uyumsuz oluyormuş enteresan. 

Yorum bağlantısı
Abdullah Akbıyık
Süleyman Can yazdı:

O adını yazmadiginiz kisiyi ve kurumu tahmin edebiliyorum. Insatgram story aralarına giren sahte reklam yıldızları gibi şov yapıyor. Elindeki kiti size satabilmek için hikaye uydurmuş. Iyi bir lpg ustası sokturmeden çözer. Zaten 82hp atmosferik araba. Nasıl uyumsuz oluyormuş enteresan. 

Ben vazgectim hocam benzinde süreceğim  herkes farklı bir şey söylüyor 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...