Eyüp Çetin 15 Haziran Paylaş 15 Haziran Fiat yeni Grande Panda'yı tanıttı. https://www.donanimhaber.com/yeni-fiat-grande-panda-eglenceli-tasarimiyla-ortaya-cikti--178457 Araba bilgisayar oyunlarıdaki piksellerden oluşmuş sanki. 2 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Haziran Paylaş 15 Haziran İtalya özellikle Sicilya’da sokakların çok dar olduğu bu nedenle italyanların bu tür araçları çok sevdiğini yeni öğrendim. Öyle sokaklar varmış ki darala darala en sonunda araç sıkışıyormuş. Rahmetli komşum Andre bu şekilde 2 kere kalmış. Karşıdan gelen otomobille tampon tampona ittirerek çıkartmışlar😃 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Haziran Paylaş 15 Haziran Kaporta bölümünde bu tür araçlarda en çok merak ettiğim şey sanayici gibi düşünüyorum kaza durumunda bu araca yeni kapılar lazım. Çünkü o kısmı yapmak çok zordur diye tahmin ediyorum. Mesela reno clioların kapıları ile içeriğ doğru eğimli sanki bir vurmuş gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran Paylaş 15 Haziran çok eğlenceli birşeye benziyor bizde tutmaz. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Haziran Paylaş 16 Haziran İtalyanca kulağa hoş geliyor Grande Panda. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 16 Haziran Paylaş 16 Haziran Tasarım çok güzel olmuş. Motor sanziman hatta iç mekandan bağımsız sadece dışarıdan alımlı gözüken b suv araçlar çok satıyor. Bu da satar. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Haziran Paylaş 16 Haziran Rönogeytle yeni tiguana ciflesmiste yavrularını vermisler gibi 😂 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Eğlenceli olmuş, millet olarak sevmeyiz ama😂 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 21 Haziran Paylaş 21 Haziran yerden çok yüksek yeni reno 5 bence daha iyi Yorum bağlantısı
Recommended Posts