Osman Ünal 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Dün, saat 16.30 da ev(örnek mah)-Karacaahmet-ev-bakkalköy gümrük-ev. km ye ve ortalama hıza bakmadım, klima açık 24 ° arabanın ölçtüğü dış ısı 35-36, 11 litre ortalama verdi. Aynı araba, aynı sürücü Ordu da, evden çık şehir içinde dolan zaman zaman köye çık, ortalama genellikle 6 litre civarı. Köyleri dolanma şehir içi ve sahil kısımlarında dolan, genellikle 5 ve 5 in altında. Bu veri bence tartışmaları sonlandırır. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Mert Yeldan yazdı: 1 Mio türkiş liras çalışır benden. Satsam 1.3 falan gibi giderse dua ederim de, yerine koyamayacağımdan plan rafa kalkıyor ister istemez Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Cem Işık yazdı: Satsam 1.3 falan gibi giderse dua ederim de, yerine koyamayacağımdan plan rafa kalkıyor ister istemez Mert ne ödüyorsa 100 eksiği! Hodri meydan! 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Önder Özcan yazdı: Mert ne ödüyorsa 100 eksiği! Hodri meydan! Pazarlık böyle mi oluyordu yahu bir anormallik var burada sanki, ne olduğunu anlayamadığım şekilde? 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Cem Işık yazdı: Pazarlık böyle mi oluyordu yahu bir anormallik var burada sanki, ne olduğunu anlayamadığım şekilde? Anormallik yok yhaa, böyle oluyor pazarlık 1 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Önder Özcan yazdı: Anormallik yok yhaa, böyle oluyor pazarlık Açık indirim, patron çıldırdı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Servet Aydın yazdı: Yok Emmi, bunu kullandığım gibi kaşkayı kullanayım şehir içinde 7lt max. Ne zaman veriyorsun bunu.. Vermeden bi kapışalım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Haziran Yazar Paylaş 14 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Ne zaman veriyorsun bunu.. Vermeden bi kapışalım Bugün vakit olursa Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Çok qomic Passat senin, kamiq elin gayet normell 🤭 ama çok yakmış 😎 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Haziran Paylaş 15 Haziran Cem Işık yazdı: Satsam 1.3 falan gibi giderse dua ederim de, yerine koyamayacağımdan plan rafa kalkıyor ister istemez 1.1 o zaman Önder Özcan yazdı: Mert ne ödüyorsa 100 eksiği! Hodri meydan! 800, hadi sıkıyorsa ver teklif Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Haziran Yazar Paylaş 18 Haziran An itibariyle izmir otoyolu hız sınırlı 100km/h ile ortalama tüketim Gebze-Karacabey 4.3lt. 50lt yakıt aldım silme doldurdum. Stepneye baktım tam boymuş bu arada. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran Paylaş 18 Haziran Servet Aydın yazdı: Stepneye baktım tam boymuş bu arada. sebep? kurcalmasak? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Haziran Yazar Paylaş 18 Haziran Çağlar Bayur yazdı: sebep? kurcalmasak? Marmaris İçmeler’e kadar yol uzun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran Paylaş 18 Haziran Servet Aydın yazdı: Marmaris İçmeler’e kadar yol uzun pisss Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Temmuz Yazar Paylaş 2 Temmuz Servet Aydın yazdı: Bugün kurtuluyorum bana ne Kurtulamadı…. Köksal Yılmaz yazdı: Ekranda farları açın yazdırana kadar otomatik farı açmayan markayı kınıyorum. Otomatik zaten bebişim Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Servet Aydın yazdı: Otomatik zaten bebişim sonunda böyle özelliği olan bir araca binmişsin. Gözün aydın abi :P Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Temmuz Yazar Paylaş 2 Temmuz Hakan Tarım yazdı: sonunda böyle özelliği olan bir araca binmişsin. Gözün aydın abi :P Lr2 cx3 voyager kangoo toledo diye uzar gider bebeem 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Hala bu çok yakan minikten kurtulamadın mı Abi? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Selçuk Bakış yazdı: Hala bu çok yakan minikten kurtulamadın mı Abi? Minnacık arabası mı varmış? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Tamer Topaç yazdı: Minnacık arabası mı varmış? Hem minnak hem çok yakıyor, ne anladım bu işten 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts