İçeriğe Yönlendir

Oturma Odasına Klima Tavsiyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Öner Kurukuz
Ali Cihangiroğlu yazdı:

hayırlı olsun, 25 amp. sanırım nükleer güç kullanıyor sizin klima :tongue: neden o kadar yüksek?  özellikle inverter ler o kadar çekmez...

15 amper takacaktım elektrikçiler 25 tak dedi. Bana da fazla gibi geldi ama öyle dediler diye 25 amper taktım.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Öner Kurukuz yazdı:

15 amper takacaktım elektrikçiler 25 tak dedi. Bana da fazla gibi geldi ama öyle dediler diye 25 amper taktım.

klavuzunda yazana göre değiştir bence, 12000 likse 10 A yeterdiye biliyorum, hadi güçlü olsa 20 olur ki inverterder büyük ihtimal, öyle fazlada çekmez bunlar... 

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Erdem Bozkurt yazdı:

24 derece uyku için klima şartlarında sıkıntılı olmuyormu? yıllardır 28 derecede uyuyorum çok rahat,24 derece civari direk pert olurum sanırım...:unsure2:

Klima taktırdığımdan beri en rahat uykumu uyuyor ve fazlasıyla dinç uyanıyorum. Bünye ile alakalı olabilir,bizim nem oranı düşüktür hissedilen sıcaklık fazla olduğu için olabilir bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Serdar Göktaş yazdı:

Biz de antalya da 28 29 derece yapıyoruz. Çok rahat duruyoruz. 24 filan yaptın mı ben de kesin pert olurum herhalde. 24 de olması için üzerime mutlaka bir şey ortmem lazım. Şimdi hiç kimse üzerine bir şey ortmeden rahat rahat yatıyor. Nem olmayinca ortamda çok rahat uyuyorsun

Geçen denizli’de bi yaylaya gittik marmarisli arkadaşlar ile. Hava 29’a düştü bi göl yanında tüyleri dikenledi. Alışmışlar sıcağa

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş
Servet Aydın yazdı:

Geçen denizli’de bi yaylaya gittik marmarisli arkadaşlar ile. Hava 29’a düştü bi göl yanında tüyleri dikenledi. Alışmışlar sıcağa

😂😂 Doğrudur abi, ben de sıcak adamıyım zaten. Soğuğu hiç sevmem. Bir de Ankara'nın o ayazında büyümüş adamım aslında ama. Sıcak iyidir şort terlik gez dur Acun'un hesap 😀

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Servet Aydın yazdı:

Yayla ne taraftaydı Servet abi?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mehmet Yeter yazdı:

Yayla ne taraftaydı Servet abi?

Topuklu

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Darbaz

18000 tl Fujiplus klimayı alayımmı dostlar.  Bimde alıcı bekliyor. 

Şöyle bir açıklamaya denk geldim. Alsam bana bunun montajı kndim usta bulup yaptırsam ne kadar maliyeti olur. 

448884115_122123650166289240_715009155697339027_n.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

elektrikçi ayrı gelecek ona hat çektireceksin o en az 500 tl

zaten yetkili serviste gelse elektrik hattına karışmıyor

Bulduğun klimacı da duvarı del zart zurt derken 1500 tl ister 2000 tl ye patlar gibi geliyor

Tabi gelen adamın adam akıllı vakumlamayı nasıl yapması gerektiğini bilmesi lazım

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

18000 tl Fujiplus klimayı alayımmı dostlar.  Bimde alıcı bekliyor. 

Şöyle bir açıklamaya denk geldim. Alsam bana bunun montajı kndim usta bulup yaptırsam ne kadar maliyeti olur. 

al geç ama takacak servisi varsa,  elektrik hattını düşünme, temel elektrik bilgin varsa bağlarsın, servis kursun sen önceden buattan kabloyu bağla hazır olsun, yada ver servise 200 tl falan, onlar bağlar,  bağlamaz deme bağlıyorlar, gelmeden söyle kablo getirsinler yada sen almış ol :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Servis hizmetim yok diyor klima satıcı. Aldın bozuk çıktı ne yapıcan? 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Servet Aydın yazdı:

Buzdolabından soğuk su içilebilir 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Servet Aydın yazdı:

klima satan marketin teki, klimacı değil, kipadan aldın tansaştan aldın aynı şey, bu aletin  Türkiye distirbütörü yokmu, sen gittin bayiden aldın kutulu ürün evinde duruyor, bana sattın servis hizmetim yok dedin, aynı şey değilmi arkadaş, benmi yanlış biliyorum?

burayı ararsın gelir kurarlar, bozuk çıkarsa servis halleder, sen kutuyu açma...  Teknosadan aldın bozuk çıktı ne yapıyorsun?

https://fujiplus.com.tr/

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ali Cihangiroğlu yazdı:

urayı ararsın gelir kurarlar,

kurmayız diye açıklama yapmışlar işte.

Belli ki paralel ithalat.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ali Cihangiroğlu yazdı:

klima satan marketin teki, klimacı değil, kipadan aldın tansaştan aldın aynı şey, bu aletin  Türkiye distirbütörü yokmu, sen gittin bayiden aldın kutulu ürün evinde duruyor, bana sattın servis hizmetim yok dedin, aynı şey değilmi arkadaş, benmi yanlış biliyorum?

burayı ararsın gelir kurarlar, bozuk çıkarsa servis halleder, sen kutuyu açma...  Teknosadan aldın bozuk çıktı ne yapıyorsun?

Kurmayız diyen klima firması. Mağaza değil

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bisiklet veya tekneyi de kurmuyor bim, firma kim ise o kurar

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Servet Aydın yazdı:

Arkadaşım bimden buzdolabı aldı. Alma dedik o tip yerlerden aldı neyse. Ertesi gün vazgeçtim almayacağım iade edeceğim dedi. Kabul etmediler vs bir sürü uğraştı. Tüketici hakem heyetine de başvurdu tabi baya zaman geçti. 3 ay sürdü o üç ay kutusunu da açamadı haliyle. İade edemedi ve şu an dolap evde mecburen kullanmaya başladı. Zincir mağazadan (alt sınıf mağaza bim 101 şok vs) elektronik alet alınmaz. 

Ali Cihangiroğlu yazdı:

Kurmuyorlar. İade bile veremedi. Bozuk çıksa kimbilir ne olacaktı.

Piyasada 10 bin olan aleti 6 ya alıyorsan gözleri kulakları kapatacaksın. Sayısal loto oynuyor gibi düşüneceksin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

10 lik aleti 6 ya kabul ederim adres dm den yolliim. satın alım sonrası servis ve kurulum prosedürü aynı değişen bir şey yok

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

10 lik aleti 6 ya kabul ederim adres dm den yolliim. satın alım sonrası servis ve kurulum prosedürü aynı değişen bir şey yok

Ürünün satıcısı distribütörü fujiplus ben kurmam diyor zincir marketten aldıysan.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
İlkay Başaran yazdı:

Arkadaşım bimden buzdolabı aldı. Alma dedik o tip yerlerden aldı neyse. Ertesi gün vazgeçtim almayacağım iade edeceğim dedi. Kabul etmediler vs bir sürü uğraştı. Tüketici hakem heyetine de başvurdu tabi baya zaman geçti. 3 ay sürdü o üç ay kutusunu da açamadı haliyle. İade edemedi ve şu an dolap evde mecburen kullanmaya başladı. Zincir mağazadan (alt sınıf mağaza bim 101 şok vs) elektronik alet alınmaz. 

Piyasada 10 bin olan aleti 6 ya alıyorsan gözleri kulakları kapatacaksın. Sayısal loto oynuyor gibi düşüneceksin.

Altus , seg falan da mı alınmaz?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Ürünün satıcısı distribütörü fujiplus ben kurmam diyor zincir marketten aldıysan.

kurma ücreti alacak tabii total faturaya bakmalı üsttteki arkadaş 6 ya almış

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Evren Erakçora yazdı:

Altus , seg falan da mı alınmaz?

Ben almazdım. Yani bayi de arkasında durmuyor oradan alınan ürünlerin. Nasıl bir işleyiş var c kalite mi alıyorlar fasonun fasonu mu bilmiyorum işin içindekiler bilirler aslında.

Çağlar Bayur yazdı:

Değil abi gelmiyorlar işte. Adam yazmış gelmiyoruz diye broşüre hatta daha ne yapması lazım gelmediğini kanıtlamak için. Gelmeyebilir deme şimdi :crazy:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
İlkay Başaran yazdı:

Ben almazdım. Yani bayi de arkasında durmuyor oradan alınan ürünlerin. Nasıl bir işleyiş var c kalite mi alıyorlar fasonun fasonu mu bilmiyorum işin içindekiler bilirler aslında.

Değil abi gelmiyorlar işte. Adam yazmış gelmiyoruz diye broşüre hatta daha ne yapması lazım gelmediğini kanıtlamak için. Gelmeyebilir deme şimdi :crazy:

Ya gelirse ?

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Haydaaa, o zaman  o marketkler bunu nasıl satıyor, kendileri harici ithal etmiş o zaman öylemi, bu durumda tabiki alınmaz,  sözümü geri alıyorum bu durumda...

İlkay Başaran yazdı:

o zaman iş değişti bak...

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

İyide o zaman bunun garantisini kim nasıl verecek ? Garantisi olmayan cihaz satamayacağına göre. :tirs:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...