Tansu Kalafatoğlu 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Uzun süre sorun çıkarmayan, çıkarınca ucuza parçası ve servisi olan klima markası hangisi? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Uzun süre sorun çıkarmayan, çıkarınca ucuza parçası ve servisi olan klima markası hangisi? Toyoto 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Alın size klima Astımı olan uzak dursun kafi 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Uzun süre sorun çıkarmayan, çıkarınca ucuza parçası ve servisi olan klima markası hangisi? Arçelik beko 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Selim Bilgin yazdı: Toyoto Bizim bi arkadaş almış. Tüm klimaları geri çağırmışlar. Yok şu parçadan güncelleme var. Yok airbag değişecek falan. Uğraşamam onla Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bizim bi arkadaş almış. Tüm klimaları geri çağırmışlar. Yok şu parçadan güncelleme var. Yok airbag değişecek falan. Uğraşamam onla O zaman muthishbishi tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Selim Bilgin yazdı: O zaman muthishbishi tavsiye ederim. Şokoda oldum resmen Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şokoda oldum resmen Bir de Huzurna Mazda var ama seviyeyi o kadar düşürmek istemiyorum. 😄 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Selim Bilgin yazdı: seviyeyi o kadar düşürmek istemiyorum. 😄 aynen. Şimdi suv’lar moda 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Ben 12 binlik Beko aldım. Yatak odasına taktırdım. Evim genel olarak 30 derece civarı seyrediyor Isparta gibi yerde. Ciddi uyku problemi yaşıyordum. Çocuk odası ile birlikte 2 odayı rahat 24 civarı tutuyor. Akşam 6 7 civarı açıyorum sabaha kadar çalışıyor. Sadece yatarken uyku moduna alıyorum en düşük üfleme ayarında. Çok pişmanım bugüne kadar almadığıma. 5 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Tahir İlter yazdı: Ben 12 binlik Beko aldım. Yatak odasına taktırdım. Evim genel olarak 30 derece civarı seyrediyor Isparta gibi yerde. Ciddi uyku problemi yaşıyordum. Çocuk odası ile birlikte 2 odayı rahat 24 civarı tutuyor. Akşam 6 7 civarı açıyorum sabaha kadar çalışıyor. Sadece yatarken uyku moduna alıyorum en düşük üfleme ayarında. Çok pişmanım bugüne kadar almadığıma. 24 derece uyku için klima şartlarında sıkıntılı olmuyormu? yıllardır 28 derecede uyuyorum çok rahat,24 derece civari direk pert olurum sanırım... 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Ali Cihangiroğlu yazdı: e sana dönük olacakya alet Mantıklı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Tamer Topaç yazdı: Mantıklı. bende kural tektir, alabileceğinin en iyisini al. video bana işlemez, sanada işlemesin. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Uzun süre sorun çıkarmayan, çıkarınca ucuza parçası ve servisi olan klima markası hangisi? Arçelik kullanıyorum, galiba 16'lıktı. 24'C tek tık fan salona fazla bile geliyor. Sorun yaşansa da servis vb. yaşayacağımı sanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz (düzenlendi) Selçuk Keleş yazdı: Arçelik kullanıyorum, galiba 16'lıktı. 24'C tek tık fan salona fazla bile geliyor. Sorun yaşansa da servis vb. yaşayacağımı sanmıyorum. yazlık bölgede gece yakarken klimayı 28 29 derece yapıyorum otomatik fanda çok rahat oluyor 1 Temmuz tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Biz de antalya da 28 29 derece yapıyoruz. Çok rahat duruyoruz. 24 filan yaptın mı ben de kesin pert olurum herhalde. 24 de olması için üzerime mutlaka bir şey ortmem lazım. Şimdi hiç kimse üzerine bir şey ortmeden rahat rahat yatıyor. Nem olmayinca ortamda çok rahat uyuyorsun Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Serdar Göktaş yazdı: Biz de antalya da 28 29 derece yapıyoruz. Çok rahat duruyoruz. 24 filan yaptın mı ben de kesin pert olurum herhalde. 24 de olması için üzerime mutlaka bir şey ortmem lazım. Şimdi hiç kimse üzerine bir şey ortmeden rahat rahat yatıyor. Nem olmayinca ortamda çok rahat uyuyorsun Evet hocam 24 yapıp yatan zatüre olur açık ve net Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz (düzenlendi) Nihayet bugün ekip geldi ve klimayı kurdu. Odaların konumu ve kiriş betonların yeri sıkıntılı olduğu için kurulum bizi biraz zorladı ancak temiz bir işçilik ve işlem sonunda vakumlama yaparak kurulum işlemini bitirdiler. 25 amper sigorta alarak elektrik tesisatini ben çektim. Bugün ilk kullanımı yaptım gayet güzel. Kapıları açarak yaklaşık 90 mt2 yer soğutttum. En uzak odalar bile serinledi ancak uzaktaki mutfak yanan ocağın da etkisiyle odalar kadar serin değildi. Gerçi sadece 1 saatlik çalışma sonunda bunları gördüm. Daha uzun çalışırsa mutfağı da serinletecektir.. Yıllık 350 kW tüketim görünüyor kataloğunda. Bu da günlük 0.9 kw gibi birşey yapar. 1.73 tl den aylık 55-60 tl ekstra tüketim gelecektir diye düşünüyorum. 1 Temmuz tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Öner Kurukuz yazdı: Nihayet bugün ekip geldi ve klimayı kurdu. Odaların konumu ve kiriş betonların yeri sıkıntılı olduğu için kurulum bizi biraz zorladı ancak temiz bir işçilik ve işlem sonunda vakumlama yaparak kurulum işlemini bitirdiler. 25 amper sigorta alarak elektrik tesisatini ben çektim. Bugün ilk kullanımı yaptım gayet güzel. Kapıları açarak yaklaşık 90 mt2 yer soğutttum. En uzak odalar bile serinledi ancak uzaktaki mutfak yanan ocağın da etkisiyle odalar kadar serin değildi. Gerçi sadece 1 saatlik çalışma sonunda bunları gördüm. Daha uzun çalışırsa mutfağı da serinletecektir.. Yıllık 350 kW tüketim görünüyor kataloğunda. Bu da günlük 0.9 kw gibi birşey yapar. 1.73 tl den aylık 55-60 tl ekstra tüketim gelecektir diye düşünüyorum. Hayırlı olsun klima candır 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Öner Kurukuz yazdı: Nihayet bugün ekip geldi ve klimayı kurdu. Odaların konumu ve kiriş betonların yeri sıkıntılı olduğu için kurulum bizi biraz zorladı ancak temiz bir işçilik ve işlem sonunda vakumlama yaparak kurulum işlemini bitirdiler. 25 amper sigorta alarak elektrik tesisatini ben çektim. Bugün ilk kullanımı yaptım gayet güzel. Kapıları açarak yaklaşık 90 mt2 yer soğutttum. En uzak odalar bile serinledi ancak uzaktaki mutfak yanan ocağın da etkisiyle odalar kadar serin değildi. Gerçi sadece 1 saatlik çalışma sonunda bunları gördüm. Daha uzun çalışırsa mutfağı da serinletecektir.. Yıllık 350 kW tüketim görünüyor kataloğunda. Bu da günlük 0.9 kw gibi birşey yapar. 1.73 tl den aylık 55-60 tl ekstra tüketim gelecektir diye düşünüyorum. abi bugün zam geldi %38 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: abi bugün zam geldi %38 Ben eski fiyattan aldım. Paranın bir kısmını ilk sipariş zamanı göndermiştim. Bugün de kalanını gönderdim. Bu saate kadar kullandım, dünya varmış.... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Öner Kurukuz yazdı: Ben eski fiyattan aldım. Paranın bir kısmını ilk sipariş zamanı göndermiştim. Bugün de kalanını gönderdim. Bu saate kadar kullandım, dünya varmış.... Klimaya değil elektriğe 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Klimaya değil elektriğe Ben aldım diye mi geldi acaba??? Şaka bir yana zaten gelecekti, bari serin serin ödeyeyim 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Öner Kurukuz yazdı: Ben aldım diye mi geldi acaba??? Ali almasın diye gelmiş Hayırlı olsun 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Öner Kurukuz yazdı: Nihayet bugün ekip geldi ve klimayı kurdu. Odaların konumu ve kiriş betonların yeri sıkıntılı olduğu için kurulum bizi biraz zorladı ancak temiz bir işçilik ve işlem sonunda vakumlama yaparak kurulum işlemini bitirdiler. 25 amper sigorta alarak elektrik tesisatini ben çektim. Bugün ilk kullanımı yaptım gayet güzel. Kapıları açarak yaklaşık 90 mt2 yer soğutttum. En uzak odalar bile serinledi ancak uzaktaki mutfak yanan ocağın da etkisiyle odalar kadar serin değildi. Gerçi sadece 1 saatlik çalışma sonunda bunları gördüm. Daha uzun çalışırsa mutfağı da serinletecektir.. Yıllık 350 kW tüketim görünüyor kataloğunda. Bu da günlük 0.9 kw gibi birşey yapar. 1.73 tl den aylık 55-60 tl ekstra tüketim gelecektir diye düşünüyorum. hayırlı olsun, 25 amp. sanırım nükleer güç kullanıyor sizin klima neden o kadar yüksek? özellikle inverter ler o kadar çekmez... Yorum bağlantısı
Recommended Posts