Sani Gerşon 18 Haziran Paylaş 18 Haziran Çağlar Bayur yazdı: balkanlardan gelen soğuk hücre candır 2-3 güne bitiyormuş hücre. Ali bey yine isteyecek. Yukarıda da yazmıştım zaten. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Haziran Yazar Paylaş 19 Haziran Bu klima Fujiplus++ fp-12 18000 tl fiyatı var alayımmı? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Pahalı https://www.aryagross.com/fujiplus-sakura-plus-fp-12ht-21-a-12000-btu-inverter-duvar-tipi-klima Burada uygun fiyatlı başka klimalar da var. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Ali Darbaz yazdı: Bu klima Fujiplus++ fp-12 18000 tl fiyatı var alayımmı? Düşünmeden alırdım tcl üretimi Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Mustafa Yanar yazdı: Pahalı https://www.aryagross.com/fujiplus-sakura-plus-fp-12ht-21-a-12000-btu-inverter-duvar-tipi-klima Burada uygun fiyatlı başka klimalar da var. Bu siteden daha önce alışveriş yaptınız mı fiyatı çok uygun geldi de ona göre sipariş geçelim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Haziran Yazar Paylaş 19 Haziran Ali Uymaz yazdı: Bu siteden daha önce alışveriş yaptınız mı fiyatı çok uygun geldi de ona göre sipariş geçelim Şikayet varda hakkında 1400 yorum var. https://www.sikayetvar.com/arya-gross Ayrıca tele bakmadılar, whatsupdan ise robot döndü 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Ali Darbaz yazdı: Şikayet varda hakkında 1400 yorum var. https://www.sikayetvar.com/arya-gross Ayrıca tele bakmadılar, whatsupdan ise robot döndü Teşekkürler abi sanırım site sıkıntılı 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 23 Haziran Paylaş 23 Haziran (düzenlendi) Klima dış üniteleri güneş görmemesi lazım gördükçe tüketim artıyor Adem abi de strafor koyarak bir dizi testler yapıyor bakalım sonuç ne çıkacak Babam şimdiden strafor koydu 9000 btu için gelişme olunca paylaşım yaparım Ali klima alamaz 18 bine 12000 btu tcl üretimi fuji plus bedavadan hallice 23 Haziran tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Şansa bak bende Midea alayım dedim ülkede kalmamış, bekle Ağustosu dediler, tepem atıcak başka alıcam ama aleti inceledim denildiği gibi güzelmiş harbiden, tam f/p bana göre.... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: Şansa bak bende Midea alayım dedim ülkede kalmamış, bekle Ağustosu dediler, tepem atıcak başka alıcam ama aleti inceledim denildiği gibi güzelmiş harbiden, tam f/p bana göre.... Toşiba önerip midea mı alacaksın abi. Olmadı bak şimdi. 1800 cc goldwing önerip mobylette ye biniyor olmak gibi oldu 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Haziran Paylaş 23 Haziran (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Toşiba önerip midea mı alacaksın abi. Olmadı bak şimdi. 1800 cc goldwing önerip mobylette ye biniyor olmak gibi oldu onlar listede hala ama Midea baya iyi çıktı, All easy pro modeli güzel alet, birde daha üstleri var hatta gaia mı ne dışardan temiz hava falanda alıyor, sevmek ben.... Toshibadan vazgeçtim satışta olan modellerinde dengeyi bulamadım ya fazla pahalı yada uygun fiyatlı olanı A+++ değil, Midea f/p ama üst sınıf aletler içinde, 40 kaat gibi fiyatı var, olmazsa Daikine bakabilirim zira SEER 9.5 olan modeli iyi gibi ama 61 kaat, midea seer 8.5 40 kaat, biraz ödün verilir 21 kaat fark az değil 23 Haziran tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: onlar listede hala ama Midea baya iyi çıktı, All easy pro modeli güzel alet, birde daha üstleri var hatta gaia mı ne dışardan temiz hava falanda alıyor, sevmek ben.... Toshibadan vazgeçtim satışta olan modellerinde dengeyi bulamadım ya fazla pahalı yada uygun fiyatlı olanı A+++ değil, Midea f/p ama üst sınıf aletler içinde, 40 kaat gibi fiyatı var, olmazsa Daikine bakabilirim zira SEER 9.5 olan modeli iyi gibi ama 61 kaat, midea seer 8.5 40 kaat, biraz ödün verilir 21 kaat fark az değil Soğutma içinse marka kasmaya lüzum yok. 2 ay zaten. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Haziran Paylaş 23 Haziran (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Soğutma içinse marka kasmaya lüzum yok. 2 ay zaten. doğru, benim esas olayım ısıtma, dediğin gibi o yüzden fazla uçmaktan vazgeçtim, scop değeri öneml, 4.6 ve 5.2 arasında çok sarfiyat farkı olurmuki, A++ ile A+++ arası fark gibi yani... değermi kasmaya? gerçi buralar kışında çok sağuk değil, midea da A+++ 12 binliği soğutmada 13500 btu/h ısıtmada 15500 btu/h şöyle diyim, midea 12 binlik daikin 12 binlikle aynı, bazı özellikleri daikinden iyi vae aralarında 21000 tl fark var... 23 Haziran tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Haziran Paylaş 23 Haziran 10 yıllık bu 5 yılını yaz kış eski evde kullandık. Çok memnunum. Ali Cihangiroğlu yazdı: doğru, benim esas olayım ısıtma, dediğin gibi o yüzden fazla uçmaktan vazgeçtim, scop değeri öneml, 4.6 ve 5.2 arasında çok sarfiyat farkı olurmuki, A++ ile A+++ arası fark gibi yani... değermi kasmaya? Rakama bağlı abi. 30 bin tl fark ediyorsa bi düşğnmek lazım kaç yıl kullanacağım ben diye. Hava 0 dereceye düşünce iş yapacak mı o daha önemli. Eksi 7 görmüştük biz defrost bile yapmadı ya da yaptı hissetmedik. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Haziran Paylaş 23 Haziran (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: 10 yıllık bu 5 yılını yaz kış eski evde kullandık. Çok memnunum. Rakama bağlı abi. 30 bin tl fark ediyorsa bi düşğnmek lazım kaç yıl kullanacağım ben diye. Hava 0 dereceye düşünce iş yapacak mı o daha önemli. Eksi 7 görmüştük biz defrost bile yapmadı ya da yaptı hissetmedik. evet -7 falan az defrost zor, bendeki doşiba -15 e kadar normal çalışıyor, daikin shira plusta mesela -21 21 kaaat fark var ama bak cuk oturdu burada -21 olsa pert oluruz zaten Çalışma Sıcaklık Aralığı / Soğutma(Ortam Sıcaklığı Min.?Maks.) : -10~50 (°C(KT)) Çalışma Sıcaklık Aralığı / Isıtma(Ortam Sıcaklığı Min.?Maks.) : -21~18 (°C(YT)) 23 Haziran tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: evet -7 falan az defrost zor, bendeki doşiba -15 e kadar normal çalışıyor, daikin shira plusta mesela -21 21 kaaat fark var ama bak cuk oturdu burada -21 olsa pert oluruz zaten Çalışma Sıcaklık Aralığı / Soğutma(Ortam Sıcaklığı Min.?Maks.) : -10~50 (°C(KT)) Çalışma Sıcaklık Aralığı / Isıtma(Ortam Sıcaklığı Min.?Maks.) : -21~18 (°C(YT)) Bendeki de eksi 20lere kadar ısıtır evi demişti. Artık eski kışlar olmuyor zaten. Daikinin ururu serisi var moğolistanda kullanıyor adamlar. Benimkinin yapıldığı ülkenin adı değişmiş daha bakım yapılmadı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Markadan bağımsız gerçek cop değeri yüksek servisi bol marka alınır bitti 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Haziran Paylaş 23 Haziran (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: Midea alayım dedim ülkede kalmamış Kaynananız seviyormuş. Bir daha sokmayacağım bir marka. Ofiste kullandık. Sürekli bozulurdu, servis gelirdi. Götürürlerdi, çözdük deyip 4 gün soğutur, sonra yine aynısını yapardı. Parçası yoktu, anlayanı azdı. En son dayanamadım, hurdacıya verdik. 23 Haziran tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Mustafa Yanar yazdı: hava o kadar sıcak olur ve yaprak kıpırdamaz.Hava çok nemli olur bir de Bayramın 4. günü Manavgat'ta bir akraba ziyaretine geldim. Balkonda bir sigara içeyim dedim, bitmeden içeri kaçtım. Antalya Merkez daha da beter. 3 klimalı evde rahat uyuyamadım. Allah kolaylık versin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Haziran Paylaş 24 Haziran (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Kaynananız seviyormuş. Bir daha sokmayacağım bir marka. Ofiste kullandık. Sürekli bozulurdu, servis gelirdi. Götürürlerdi, çözdük deyip 4 gün soğutur, sonra yine aynısını yapardı. Parçası yoktu, anlayanı azdı. En son dayanamadım, hurdacıya verdik. yapma yaa aslında aklıma gelmedide değil hani... o zaman işi garantiye alayım ben, parça purçası olmalı, en garanti mitsu sanırım, burada üretiliyordu değilmi? daikin güzel ama bozulursa yandık gibime geliyor, doşiba daha iyi bence bu açıdan, bakayım hele... Servet Aydın yazdı: Markadan bağımsız gerçek cop değeri yüksek servisi bol marka alınır bitti özetlersek bas parayı uğraşma diyorsun yani al servis garanti, ne diyorsun https://www.arcelik.com.tr/split-klima/12670-klima 24 Haziran tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: yapma yaa aslında aklıma gelmedide değil hani... o zaman işi garantiye alayım ben, parça purçası olmalı, en garanti mitsu sanırım, burada üretiliyordu değilmi? daikin güzel ama bozulursa yandık gibime geliyor, doşiba daha iyi bence bu açıdan, bakayım hele... özetlersek bas parayı uğraşma diyorsun yani al servis garanti, ne diyorsun https://www.arcelik.com.tr/split-klima/12670-klima mitsubishi elektricler manisa üretimi Halam da var baktım içi dışı aluminyum boru ve panel ama aşırı sessiz 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: al servis garanti, ne diyorsun https://www.arcelik.com.tr/split-klima/12670-klima Düzcede yazları 3~5 sefer kullanıyorum, wifi de var gayet iyi tavsiye ederim. Metin Uzunoğlu yazdı: Düzcede yazları 3~5 sefer kullanıyorum, wifi de var gayet iyi tavsiye ederim. Bu arada lg ile birebir aynı. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: yapma yaa aslında aklıma gelmedide değil hani... o zaman işi garantiye alayım ben, parça purçası olmalı, en garanti mitsu sanırım, burada üretiliyordu değilmi? daikin güzel ama bozulursa yandık gibime geliyor, doşiba daha iyi bence bu açıdan, bakayım hele... özetlersek bas parayı uğraşma diyorsun yani al servis garanti, ne diyorsun https://www.arcelik.com.tr/split-klima/12670-klima Daikin bozulmaz kolay kolay da neden yandın bozulursa? Beko var işyerinde mis gibi soğutuyor bu arada Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 24 Haziran Paylaş 24 Haziran beko arçelik klimalar gerçekten başarılı arkadaşlar küçümsemeyin Arçelik grubu lg ile ortak senelerdir klima üretiyor adamların sahip olduğu deneyim oldukça yüksek Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Haziran Paylaş 24 Haziran (düzenlendi) son bir tahlil yaptım, bana ısıtma önemli, bu açıdan en ideali lazım, toshiba şuan bulunmuyor, o yüzden geçtim, arçelik iyi ama ısıtmada diğerlerinden zayıf, fiyat daikine yakın... bu durumda Daikin Mitsu arasındayım, bu ikisine bakınca Daikin Zeta Shira Plus ve Mitsu Kirigamine zen arasındayım, daikin 61 kaat, mitsu 51 kaat, aynı değerlere sahipler... arçelik 46 kaat bu arada. Tercihi Türkiyede üretilene çevirdim, sanırım Mitsu Noviro ME msz-ay vg serisine döneceğim, fiyat iyi... 24 Haziran tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts