Ali Darbaz 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Merhaba. Şu listedeki klimalardan hangisi alınmalı. 36 ay alışveriş kredisi ile eve bir adet klima almayı planlıyorum. Ayrıca bu klimalar evi ısıtabiliyor mu? https://www.hepsiburada.com/ara?q=klima&siralama=coksatan Ben buna biraz bilendim ama sizede sormadan hareket etmiyim dedim. https://www.hepsiburada.com/baymak-elegant-prime-12-12000-btu-r32-duvar-tipi-inverter-klima-pm-HB00000KU6EQ Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Hangi klima alınmalı bilmiyorum ama klima evi ısıtır. Akdeniz şehirlerinde birçok aile kışın klima kullanırdı eskiden. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Ali Darbaz yazdı: https://www.hepsiburada.com/baymak-elegant-prime-12-12000-btu-r32-duvar-tipi-inverter-klima-pm-HB00000KU6EQ 3 ay önce bende bu modeli alacaktım. Ama işten anlayan birisi vazgeçirmişti. İçindeki birkaç parçadan bahsetti. Anladığım iş değil. Daikin aldım aşırı memnunum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Ali Darbaz yazdı: 36 ay alışveriş kredisi ile 26bine 64 bin ödeyerek? ısnılır anca 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Ali Darbaz yazdı: Merhaba. Şu listedeki klimalardan hangisi alınmalı. 36 ay alışveriş kredisi ile eve bir adet klima almayı planlıyorum. Ayrıca bu klimalar evi ısıtabiliyor mu? https://www.hepsiburada.com/ara?q=klima&siralama=coksatan Ben buna biraz bilendim ama sizede sormadan hareket etmiyim dedim. https://www.hepsiburada.com/baymak-elegant-prime-12-12000-btu-r32-duvar-tipi-inverter-klima-pm-HB00000KU6EQ Antalya da 3 odam da baymak var. Vee aşırı memnunum. Hem soğutma performansından hem ısıtma.performansindan hem de elektrik tüketiminden. Aldığınız zaman pişmanlık yasamayacaginiz bir ürün. Kızın odası kaldı bir tek indirim denk geldiği zaman oraya da alacağım bir adet. Antalya sıcağında gece uyku modunu açıp çok rahat uyuyoruz. Yatak odası ile çocukların odasını açtığımız zaman bütün eve yeterli soğuğu yayıyor. Evin içinde rahat rahat dolaşıp uyuyabiliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 13 Haziran Paylaş 13 Haziran baymak gruplarda çok tavsiye ediliyor nedense Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 13 Haziran Paylaş 13 Haziran (düzenlendi) Baymak fiyat olarak iyi. 25-26 bin bandinda 12 binlik modeli mevcut. Bende 18binlik var. Isitmasi da basarili. Bir sebeple plus modelleri daha tutuluyor gördüğüm kadariyla. Bu arada bayilerine de bakmak lazim. Taksit konusunda yardimci olabiliyorlar. 13 Haziran tarihinde Baha Kanberoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Ben de sigma öneririm iklimsanın. Hem garantisi hem tüketimi hem de servis standartları bence gayet tatminkar. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Eyüp Çetin yazdı: Hangi klima alınmalı bilmiyorum ama klima evi ısıtır. Akdeniz şehirlerinde birçok aile kışın klima kullanırdı eskiden. Her klimada ısıtma fonksiyonu olmuyor. Sadece soğutanlar daha uygun fiyatlı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Haziran Yazar Paylaş 13 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çekmeköy’e doğalgaz gelmedi mi? Merak ettim ısıtıyormu diye, ısıtmaile işim olmaz. Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Serdar Göktaş yazdı: Antalya da 3 odam da baymak var. Vee aşırı memnunum. Hem soğutma performansından hem ısıtma.performansindan hem de elektrik tüketiminden. Aldığınız zaman pişmanlık yasamayacaginiz bir ürün. Kızın odası kaldı bir tek indirim denk geldiği zaman oraya da alacağım bir adet. Antalya sıcağında gece uyku modunu açıp çok rahat uyuyoruz. Yatak odası ile çocukların odasını açtığımız zaman bütün eve yeterli soğuğu yayıyor. Evin içinde rahat rahat dolaşıp uyuyabiliyoruz Bizim de kombimiz baymaktı, ben de memnundum. Alman Brödje gibi bir markanın Türkçeleştirilmiş hali diye biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Ofise en iyisi diye baymak aldık. Yazın günde 8 saat minimum çalışır, kışın da odayı ısıtır. Arkadaş 5 senede bir kere dahi mi düzgün çalışmadı sistem? 3 kere servis aldık son senesinde, en sonunda çöpe attık. Samsung candır. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Erhan Doruk yazdı: Her klimada ısıtma fonksiyonu olmuyor. Sadece soğutanlar daha uygun fiyatlı. Isıtabiliyor mu deyince ısınmaya da ihtiyacı var sandım 😁 Isınmak için klimayı da kullanabilir diye söylemiştim aslında. Ama ona ihtiyacı yokmuş. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Mitsubishi elektrik, daikin gibi firmalar iyidir ama istanbul gibi yerde sıcaklıkların bir antalya ya da adana kadar yüksek olmadığı için aşırı verimli klimalara fazla para verme Daikinin alt markalatı dayrelax ve airfel olup uygun fiyata satılır ama bunları daikin üretmez Çinin en büyük firmalarından midea ya ürettirir fason olarak Gidip midea da alabilirsin adamlar giriş yaptı ülkemize tüketici hakları derneği başkanı adem helvacı kullanıyor sosyal medyada inceliyor anlatıyor. inceleriz.com forumunda güzel detaylar var. O siteyi incele derim Ben geçen sene 2 adet dayrelax 9000 btu aldım bayağı araştırdım. Mesela baymak hakkında son zamanlarda ciddi şikayet var eca da satıyor ama bu tip firmaları pek tercih eden yok. Vestele de baktım fiyatı da uygun ama hem dış hem iç ünite de alüminyum boru ve paneller kullanmış. Bunların bakır olması verimliliği arttırır ama fiyata da yansır. Beko ve arçelik dış ünitede bakır iç ünitede alüminyum kullanır. Ürünleri karşılaştırırken seer ve scop değerlerine bakabilirsin. Bu sayılar arttıkça verim artar daha az elektrik harcar ama fiyatta artar. Mesela 9000 btu beko giriş seviyesinin seer 6.1 scop 4.0 ki bu senin gibi oturma odasına düşük kapasiteli klima takacak bir kullanıcı için yeterlidir. Ben aslında beko alacaktım ama 2 ay sonraya sıra veririz dediği için ertesi gün dayrelax ürününü daikin servisi gelip taktı. Yazın klima alınmaz ki servisler çok yoğun olur montajlara yetişemezler. Ürün satın almadan önce montaj tarihine dikkat et. Diğer bir konuda montaj esnasında yspılması şart olan vakumlama konusu. Vakumlama yapılmaz ise ürün çöp olur düşük verimde çalışır ve bozulur. Servis yetkilisi bu işleme gerek yok bunlar fabrika çıkışlı vakumlu derse polis falan çağır derim. Klimaların kitapçıklarında bile vakumlama yapılması şarttır der. Birde klimayı kullanmayı iyi bilmek lazım. Ortam soğuk oldu diye aç kapa yaparsan deli gibi elektrik harcar. Ben akşamları yatarken mesela sıcaklığı 28 derece yapıp auto moduna alıyorum o kendi kendine herşeyi ayarlıyor 4 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Sani Gerşon yazdı: Ofise en iyisi diye baymak aldık. Yazın günde 8 saat minimum çalışır, kışın da odayı ısıtır. Arkadaş 5 senede bir kere dahi mi düzgün çalışmadı sistem? 3 kere servis aldık son senesinde, en sonunda çöpe attık. Samsung candır. Baymak tozlu raflara karışalı çok oldu google a yazınca ilginç şeyler çıkıyor kutusundan bozuk çıkan baymaklar bile var Ali klima takılacak olan yere elektrik tesisatı çektirmen lazım montaj öncesi klima servisleri uğraşmaz ki hatta bazı firmalar montaj esnasında elektrik sigortası ile klima arasındaki bağlantı yapılması için evde elektrikçi bekliyor olmasını bile isteyebilir Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 13 Haziran Paylaş 13 Haziran https://www.daikin.com.tr/siesta-sensira-12000-btuh-atxf35e-inverter-klima-r32_183369?d=11935 daikinın yeni serisi,baymak 26800ise bu daıkın 28e alınır,max 9 taksit,bütçe varsa değerlendirilebilinir... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Haziran Paylaş 13 Haziran 2 ay serinlemek için kullanılacaksa çıtayı çok yükseltmeye gerek yok soğutmada geneli verimlidir ayda da 1000 tl yaksa ne olur ama 10 derece altındaki sıcaklıklarda evimi ısıtacağım dersen 2 3 marka dışına çıkmanı önermem. Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Geçen sene kaira marka aldım, tek modeli var ve 9-12-18 bin btü gibi kapasite farkları var modelde. sadece internet satışı var bu arada. Daikinin yan ürünü idi ve daikin servisi kuruluma geldi. Kurulum yapan ustanın söylediğine göre, piyasadaki beko, vestel, sigma, baymak gibi ürünlerin iç radyatör kısmı alüminyum iken bu ürünün bakırmış, bana açıp göstermişti. Buna ilaveten wifi aparatı var, uzaktan telefonla açıp kapatmak konforlu oluyo. Son olarak arkadaş bahsetmiş ancak vakum konusu önemli, mutlaka yaptırmanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Haziran Yazar Paylaş 13 Haziran Samsung da karar kıldım. Lakin şöyle bir dert var. Bizim evin buna uygun duvarı yok. Pencere üstüne koysam sonuç alırmıyım eminde değilim.. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Pencere üstü çok mantıklı gelmedi, gerçi Samsung da mantıklı değil bence. Samsung alacağıma Arçelik alırdım, eğer konforlu soğutma sessiz çalışma vs istiyorsan da Mitsubishi electric, heavy değil. Samsung telefon HDD SSD tablet alırım ama beyaz eşya konusunda kafam karışık İnverterlü alırsan iyi olur, Eco inverter saçma gelmişti ama işyerinde kullanmıştım, sorun yaşatmadı Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Antalya da evimde iki tane baymak elegant prime 12000 lik var sorunsuz çalışıyorlar.Sorun yaşamak tamamen şans işi.Elektronik sonuçta. Kayın pederde 2 samsung 1 bosch var, samsung baymak gibi sessiz değil.İç ünite gece uyurken gerçekten rahatsız edici sesler çıkartıyor. Ben hem ısıtma soğutma ve tüketim yönünden baymak tan menunum. Bosch henüz yeni onunla ilgili henüz fikrimiz yok. Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Haziran Paylaş 14 Haziran pencerenin üstüne neyi koyacaksın iç üniteyimi ? perde nereye takılacak karşı düz duvaramı Servet Aydın yazdı: 90mkrare eve yetiyor mersinde bunları çekirdek diye çitler sıcak Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Tv ustu harici pek bir yer yok gibi. Ya da perde, rustik olarak degisecek ve cam ustu olacak. Ama tek perde degismekte olmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts