Levent Güzelkalp 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Herkese Selamlar Bundan 10 Yıl Önce Epey Bir Paraya alınmış Sonrasında Toplasanız 200 saat kullanılmış Bir Kenara Atılmış Bir Toshiba Laptop'um var. Bu Bilgisayara SSD hardisk Ram falan alıp Taksam Acaba ofis Bilgisayarı olarak kullanmam Mümkün mü ? Sizce Ne almalı Ne takmalı Konuda Uzman olan Arkadaşlar Yanıtlarsa Memnun olurum cektiğim Bilgileri Buraya Yüklemeye Çalışıyorum 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Bu cihaz 14-15 yaşında olmalı. Yapacağınız masrafa değmez bence. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 12 Haziran Yazar Paylaş 12 Haziran Sani Gerşon yazdı: Bu cihaz 14-15 yaşında olmalı. Yapacağınız masrafa değmez bence. Doğrudur valla bir kenarda duruyordu. Geçen Yıl format attım yine beklemeye geçti olmazsa bir kenara atarım artık Bir arkadaş Hardisk At. Çalışır falan dedi ondan sordum en azından aklımda kalmamış oldu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Kenarda yatan donanımınız varsa tabii ki çalışır. Aksi halde para harcamak ekonomik olarak doğru olmayacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Video işleme vb işler yapmayacaksanız SDD ve RAM iyileştirmesi ile kullanılır. Mevcut hali bile çok kötü olmamalı. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Benzer özellikli bir lenovo g560 vardı bende de , i3 3.nesil işlemcili , ram ve ssd takıp win10 kurunca hayata döndü. ofis işlerinde iş görüyor. bilgisayarcıda masraf 1000 tl civarı tutmuştu. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 12 Haziran Paylaş 12 Haziran (düzenlendi) Birinci nesil i5 var. 14 yıllık işlemci. Max 8 gb ram desteği var. DDR3 ram kullanıyor. Laptobun M2 desteği de olmadığı için standart bir ssd disk alacaksınız. 4 gb ram ortalama 250 tl. (Toplamda 6 gb ram olur) 500 gb ssd ortalama 1350 tl. Toplamda 1600 tl gibi bir harcama yapmanız gerek. Laptobu ne kadar sık kullanacaksınız? Bu masrafı yapıp haftada bir açıp ne var ne yok bakarım diyorsanız masrafa girmeyin bence. 12 Haziran tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 12 Haziran Paylaş 12 Haziran (düzenlendi) sadece SSD ile bile ne işler görür, oyun dışında 12 Haziran tarihinde Bahadır Taşpolat tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Hepinizin kaçırdığı bi nokta var arkadaşlar. Ofis bilgisayarı denmiş. Meslek de mali müşavirlik. Excel'ler açılacak, mail'ler bakılacak o bilgisayarda. SSD değişimi ile vs ancak internette gezinti güzel olur. Olay iş yapmaya gelince, sıkıntıya girer kullanıcı. 6 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Eskiden upgrade yapmak laptoplarda işe yarıyordu ama win7 desteğinin bitmesi ile artık hiçbir işe yaramıyor. Ram,ssd yükseltseniz bile driverlar win 10 desteklemeyecek. Win 7 de kalırsanız chrome bile güncelleme almayacak. Benim de 2. nesil i5 6gb ram laptopum var pc haricinde, ufak tefek işleri görüyor artık. Ev için yine yeter belki ama ofiste çok yorar. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Levent Güzelkalp yazdı: Herkese Selamlar Bundan 10 Yıl Önce Epey Bir Paraya alınmış Sonrasında Toplasanız 200 saat kullanılmış Bir Kenara Atılmış Bir Toshiba Laptop'um var. Bu Bilgisayara SSD hardisk Ram falan alıp Taksam Acaba ofis Bilgisayarı olarak kullanmam Mümkün mü ? Sizce Ne almalı Ne takmalı Konuda Uzman olan Arkadaşlar Yanıtlarsa Memnun olurum cektiğim Bilgileri Buraya Yüklemeye Çalışıyorum İki tane bilgisayarım var, biri 2009 yılında alınmış DELL, diğeri 2013 yılında alınmış SONY. İkisine de samsung SSD aldım taktım. Word, excel, power point gibi uygulamaları sorunsuz yapabiliyorum. Sizin uğraş alanınız belirler SSD nin faydalarını tabi. SSD takınca bilgisayarı F1 e binmiş gibi hissettim. Sani Beyin söylediği basit işler için kullanıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 13 Haziran Paylaş 13 Haziran SSD ve 8 GB ram ile epey hızlanır. Günlük işlerde kullanılır. Ancak ekstra bir bilgisayarsa android işletim sistemi yükleyip mi box tarzında da kullanılabilir. İşten anlıyorsanız 128GB ssd alın kendiniz takıp kurun. Mevcut harddiski de cd rom'un yerine takıp depo olarak kullanabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 Haziran Paylaş 13 Haziran SSD her bilgisayarda fark yaratır ama bu çipe yatırım yapmazdım ben. 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 13 Haziran Yazar Paylaş 13 Haziran Sani Gerşon yazdı: Kenarda yatan donanımınız varsa tabii ki çalışır. Aksi halde para harcamak ekonomik olarak doğru olmayacaktır. Yok abi işe yarasa idi satın alacaktım Verdiğiniz Cevaplar için Çok Teşekkür ederim. Hali Hazırda kullandığım pc var olduğundan buna pek kullanma şansımda yok şimdilik bir kenara bıraktım . Arkadaşta ssd ve ram varmış bir ara takıp denerim yorumu buraya yazarım tekrardan 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 13 Haziran Paylaş 13 Haziran yüksek bütçeler ayırılacak bir pc değil rami yükseltmek de lazım ssd ram derken fiyat artacak Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Ofis için fazlasıyla işinizi görür 240GB SSD ve 8 GB ram windows 10 çaktımı yeterli olur.Hp makinamda 10 yaşında dosya indirme gönderme film dizi izleme mailler pdf word excel internette gezinme çıktı alma arabaya indirip OBD ye bağlanma için kullanıyorum.3 kuruşa satmaya değmez araba LPG programları ve bağlanma için bile evde dursun. 5 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 13 Haziran Paylaş 13 Haziran (düzenlendi) Mevcut haliyle bile güzel bir ltsc versiyon yani çoğu hizmetten arındırılmış win 10 bulup kurarsanız basit ofis işleri için idare eder. Okulda bu şekilde kullandığımız pcler var. Ram ve ssd varsa elinizde çok daha iyi olur tabii. 13 Haziran tarihinde Çiğdem Bilen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Bu haliyle Yutubede 4k video 25 frame hızıyla oynatabiliyorsa ümit var. Oynatamıyotsa ümit yok. 1 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 14 Haziran Paylaş 14 Haziran 2013te hanıma günlük ve akademik işlerini halletsin diye AMD işlemcili uygun bir dizüstü almıştık. Word, Acrobat ve internet için kullanılıyor sadece. Ona 250lik SSD taktım. Fişe takılı olmadan açılmayan makine 45-50 dakika çalışmaya başladı. Sonra format filan devam ettik. Geçenlerde kasmaya başladı. RAM ekledim. 1-2 sene daha kazandım sanırım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Haziran Paylaş 14 Haziran 2005 asus um gayet hala faal csgo bile akıo Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Çağlar Bayur yazdı: 2005 asus um gayet hala faal csgo bile akıo cs2 oynuyoruz, steam'den ekleşelim. Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Levent Güzelkalp yazdı: Herkese Selamlar Bundan 10 Yıl Önce Epey Bir Paraya alınmış Sonrasında Toplasanız 200 saat kullanılmış Bir Kenara Atılmış Bir Toshiba Laptop'um var. Bu Bilgisayara SSD hardisk Ram falan alıp Taksam Acaba ofis Bilgisayarı olarak kullanmam Mümkün mü ? Sizce Ne almalı Ne takmalı Konuda Uzman olan Arkadaşlar Yanıtlarsa Memnun olurum cektiğim Bilgileri Buraya Yüklemeye Çalışıyorum HP SSD kullanılabilir. Ram takviyesi yapılırsa iş görür.. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 20 Haziran Paylaş 20 Haziran 128 veya 256 SSD, basit ofis işleri ve internet gezintisi için iş görür. Yorulmamış bir bilgisar sonuçta.Ram eklemeye gerek yok bence, ssd zaten ram gibi hızlı işlem yapar. Ssd samsung alırsanız ve 256gb alırsanız daha iyi olur.Bisgisayar çöp olsa bile ssd harddisk kutusu ile taşınabilir olarak kullanılır.Yeni bilgisayarlar ateş pahası. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts