Doğan Arşiray 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz plaka okuyabilmem lazım. örnek bir video varmı? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Hayrettin Bahadir yazdı: Bu hakkaten çok güzelmiş. Ama bunu illa çakmaklıktan mı güç almak gerekiyor acaba? Ali Gülmez yazdı: valla ben çakmaklık ile rahat ettim ama linkteki üründen alıp sigortadan güç alabilirsiniz 360+ Araç içi kameralar için Park Modu Bağlantı Kablosu (G500H,G300H,HK30) - oyuncakhobi Sigortadan değil de orta aydınlatmadan güç alırsanız kablo karmaşası olmaz. araç kapanınca belli süre sonra gücü kesiyor. Kontağı açınca güç geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Ali Gülmez yazdı: fiyat 4000 tl valla hoşuma gitti ileride alabilirim ayrıca oyuncakhobi sitesi 360 marka kameraların resmi satıcısı 360+ G980H Ön Gerçek 4K 3840x2160p UHD - Arka 1080P FHD 170° Geniş Açı Lens Gece Görüşü Dahili Gps Modülü Akıllı Araç İç (oyuncakhobi.com) Bu benim de hoşuma gitti. A118C ile vedalaşma vakti geliyor artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts