Murat Öngür 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Merhaba mg 1 5 benzinli motor nasıldır kim üretiyor bu motoru ? Saic motor diye bir firma üretiyormuş motoru. Temmuz 2005'te Çin merkezli Nanjing Otomobil Grubu, MG ismini ve üretim tesislerini satın almış . 1.5 T-GDI benzinli motor MG leri araştırıyorum Bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 12 Haziran Paylaş 12 Haziran https://en.wikipedia.org/wiki/GM_small_gasoline_engine#GM/SAIC_SGE_VTI-Tech_NSE_Plus_''15S4C'' Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Haziran Paylaş 12 Haziran çinli arabalara ek verg geldi fiyatta rekabet avantajları kaybolursa piyasaya girme aşamasında geri adım atıp çekilebilirler erken davranmamak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 12 Haziran Yazar Paylaş 12 Haziran Ali Gök yazdı: çinli arabalara ek verg geldi fiyatta rekabet avantajları kaybolursa piyasaya girme aşamasında geri adım atıp çekilebilirler erken davranmamak lazım. evet ekstra vergi bende duydum biliyorum , belki mg i kapsamaz ingiltere menşei li bir araç ya ( kendimizi kandırıyoruz belki de ) Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Ali Gök yazdı: çinli arabalara ek verg geldi fiyatta rekabet avantajları kaybolursa piyasaya girme aşamasında geri adım atıp çekilebilirler erken davranmamak lazım. Mg üretim yeri neresi ki? Yorum bağlantısı
Murat Öngür 12 Haziran Yazar Paylaş 12 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mg üretim yeri neresi ki? araba ingiliz arabası ama 2007 de çin bünyesine geçmiş , sanırım çin den geliyor ülkemize Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Chery fabrika kuracak lafı var gerçek olur belki Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Ali Gök yazdı: Chery fabrika kuracak lafı var gerçek olur belki Tesla gibi avrupayı ya da bizi tercih etmeleri gerekebilir Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 13 Haziran Paylaş 13 Haziran güncel mg nin ingiltere ile hiçbir bağı kalmadı çinli mg ve çinde üretiliyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Selim Bilgin yazdı: İngiliz olan MG'ler bunlardı. rover aynısı Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: rover aynısı Rover 416 Honda Civic Euro Spec MG Hepsi aynı kasa. Rover iç mekanda daha kaliteli malzemeler vardı. Hondacılar bu kasayı pek sevmeseler de en donanımlı Civic' ler bunlar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Haziran Paylaş 13 Haziran zamanında denk bmw lerden pahalıya satılırdı showroomlarda 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 13 Haziran Yazar Paylaş 13 Haziran Ali Gök yazdı: Chery fabrika kuracak lafı var gerçek olur belki son vergi açıklamasından sonra o iş te yatar. Yabancı yatırımcı kaçsın diye herşeyi yapıyorlar Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 13 Haziran Paylaş 13 Haziran (düzenlendi) Murat Öngür yazdı: evet ekstra vergi bende duydum biliyorum , belki mg i kapsamaz ingiltere menşei li bir araç ya ( kendimizi kandırıyoruz belki de ) Sorun şu ki bu ek vergi sadece türkiye için değil ab ye gelecek tüm çin menşeili elektriklileri kapsayacak (%38) AB yerli üreticiyi korumak için çabalıyor. Çin, rekabet gücü kalmazsa avrupaya araç gönderir mi? Alanların elinde patlar mı, zamanla göreceğiz. https://tr.euronews.com/business/2024/06/13/cinden-abnin-elektrikli-araclara-ilave-vergi-kararina-tepki-acik-bir-korumacilik-eylemi 13 Haziran tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Test aracının yakıt verilerini sıfırlayıp teste çıkmıştım, şehir içi 14 lt yi gözümle gördüm yol bilgisayarında, geri görüş kamerası da bugüne kadar gördüğüm en dandik olandı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts