Arif Aykın 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Erdoğan Temur yazdı: Hadi adam sevgilisi ile takılıyor diyelim. videoda da siz 80 milyona paylaşım yapıyorsunuz. sonuç ne olur? Hoho abi olay farklı yerlere gidiyor ama varsayımlar üzerinden sıkıntıya girer konu Yorum bağlantısı
Arif Aykın 13 Haziran Paylaş 13 Haziran @Erdoğan Temurabi bak yine paylaşım yapılmış bir hafta içinde ceza yazısı gelir. https://www.instagram.com/stories/ajans_karabuk/3389540038767418169?igsh=MXdqbmQ0d3p0Zm1n Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Erdoğan Temur yazdı: Hadi adam sevgilisi ile takılıyor diyelim. videoda da siz 80 milyona paylaşım yapıyorsunuz. sonuç ne olur? Arif Aykın yazdı: Hoho abi olay farklı yerlere gidiyor ama varsayımlar üzerinden sıkıntıya girer konu Daha önce yaşanmış ama 😁 Vatandaşın birine EDS den ceza geliyor. Yalnız yanındaki dostu mozaiklenmiyor. Tebliğ eve gidiyor. Karısı afamdan boşanıyor. Adam özel hayatın gizliliğinden dava açıyor. Güzel bir tazminat kazanıyor 😁 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Metin Akbal yazdı: Daha önce yaşanmış ama 😁 Vatandaşın birine EDS den ceza geliyor. Yalnız yanındaki dostu mozaiklenmiyor. Tebliğ eve gidiyor. Karısı afamdan boşanıyor. Adam özel hayatın gizliliğinden dava açıyor. Güzel bir tazminat kazanıyor 😁 O oradaki polisin hatası yapacak bir şey yok abi Bana giresunda eds ile ceza yazılmıştı sanki oradaki fotoğraflar buzlanmıştı diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Arif Aykın yazdı: O oradaki polisin hatası yapacak bir şey yok abi Bana giresunda eds ile ceza yazılmıştı sanki oradaki fotoğraflar buzlanmıştı diye hatırlıyorum. O mevzu olana kadar yolcu tarafı buzlanmıyordu. Kvkk falan deyip yolcuyu buzlamaya başladılar sonrasında. 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Arif Aykın yazdı: O oradaki polisin hatası yapacak bir şey yok abi Bana giresunda eds ile ceza yazılmıştı sanki oradaki fotoğraflar buzlanmıştı diye hatırlıyorum. Cem abi cevaplamış o olaydan sonra mozaiklenmeye başlandı. Bende Ordu'da 6 radar yemistim mozaikliydi hanım çocuk vs 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Metin Akbal yazdı: Cem abi cevaplamış o olaydan sonra mozaiklenmeye başlandı. Bende Ordu'da 6 radar yemistim mozaikliydi hanım çocuk vs 😁 cezanın tekrarına itiraz etmek lazım bence. ilk cezayı yedin ama daha cezadan haberin yok, dersini almadın, diğer 5 i geçerli olsun. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Doğan Arşiray yazdı: cezanın tekrarına itiraz etmek lazım bence. ilk cezayı yedin ama daha cezadan haberin yok, dersini almadın, diğer 5 i geçerli olsun. Abi çorba bizden olsun sen ekmegin parasını ver oldu bu 😬 Yorum bağlantısı
Recommended Posts