Ali Darbaz 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Merhaba Merhumun videoları arasında gözüme ilişti merak ettim. Video izlerken Su Antifirz 118 derecede patlama yaptı. Anlam veremedim. SU+Antifirz böyle patlar mı , testi izleyin ve yorumunuzu bırakın . Bu video izleyince Cruze ve C3 aracıma koydurasım geldi. Para tuzağımı yoksa iş gören bir teknolojimi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Ali Darbaz yazdı: Su Antifirz 118 derecede patlama yaptı. Anlam veremedim fizik kanunları falan var işin içinde. Ali Darbaz yazdı: Bu video izleyince Cruze ve C3 aracıma koydurasım geldi kaç tl miş bu soğutma sıvısı ona bak ve derhal aklından çıkarasın gelsin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Haziran Yazar Paylaş 10 Haziran (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: fizik kanunları falan var işin içinde. kaç tl miş bu soğutma sıvısı ona bak ve derhal aklından çıkarasın gelsin 1 galon için 1000 dolar istemişler 10 Haziran tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Ali Darbaz yazdı: 1 galon için 1000 dolar istemişler bak anında rahatladın ve aklından çıktı, bedavaya rehab 3 17 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Çağlar Bayur yazdı: bak anında rahatladın ve aklından çıktı, bedavaya rehab Abi şu kitabı çıkar artık gelecek nesillere yol gösterici olur 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Çağlar Bayur yazdı: bak anında rahatladın ve aklından çıktı, bedavaya rehab Abi yorumların efsane sıkı takipçinim 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Çağlar Bayur yazdı: bedavaya rehab Bu konuyu mangal ızgarasına yatırmayalım da ne yapalım? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Haziran Paylaş 11 Haziran (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Abi şu kitabı çıkar artık gelecek nesillere yol gösterici olur Yeminle aklıma gelmişti. 11 Haziran tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Köksal Yılmaz yazdı: Abi şu kitabı çıkar artık gelecek nesillere yol gösterici olur önce emmi çıkartsın, kitabın ismini hazırladım bile: İçime sinerse..... 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Çağlar Bayur yazdı: önce emmi çıkartsın, kitabın ismini hazırladım bile: İçime sinerse..... Emmi de çıkarsın abi, sen de çıkar, bi sinerji yaratın 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Kitabın ismi, ''Her Yerde Sen Varsın'' kapak resmi de aşağıdaki gibi olsun. 5 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Tamer Topaç yazdı: Kitabın ismi, ''Her Yerde Sen Varsın'' kapak resmi de aşağıdaki gibi olsun. öğle tatilinden gelince böle olur işte meydanı boş bulduk 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 15 Haziran Paylaş 15 Haziran Yıllar önce foruma ilk üye olduğumda Çağlar abi 1981 granada için sıfır sinyal hediye etmişti bana.Engin bilgilerinden hala istifade ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran Paylaş 15 Haziran teşekkür ederim, araba sevdası dna ya işlemiş ne yapalım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Haziran Paylaş 15 Haziran Bizim araçta da motor kulağı çağlar abiden, uzun far montajı servet abiden. Şeytan kulağına kurşun hala çalışıyor. Uzunları da köksal hocamdan almıştım. Hatta park lambalarını Harun hocamdan almışım ne çok şey almışım. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Bir dakika ya. Çağlar abinin kitabın ismi hazır: "Vesile ile".... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bir dakika ya. Çağlar abinin kitabın ismi hazır: "Vesile ile".... vesilenin katkıları ile makbule 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts