İlkay Başaran 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Bmwsi olan adam yüksek rakamdan değil burnunu sallayıp rezervasyonsuz geldiği için yatmıştır orada. 2 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Ali Darbaz yazdı: 2014 yılında askari ücret ise 20000 tl. 2024 demek istedin galiba 17002 tl asgari ücret 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Haziran Paylaş 20 Haziran İlkay Başaran yazdı: Bmwsi olan adam yüksek rakamdan değil burnunu sallayıp rezervasyonsuz geldiği için yatmıştır orada. Ayranı yokken bmw alan biri de olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Servet Aydın yazdı: Tek kişi 5 gece indirimli 40pin. Yurt dışı batan tur şirketinin hasarı belli müşteri kitlesinden hava kapalı galiba yağmur yağsın saçına tel tel dökülsün 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Senin beddua tutuyor aman etme tutma. Lodos çıktı bak 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Servet Aydın yazdı: Senin beddua tutuyor aman etme tutma. Lodos çıktı bak emmiden tatil havası poliçesi yaptırmazsan olacağı bu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Çağlar Bayur yazdı: emmiden tatil havası poliçesi yaptırmazsan olacağı bu Beni de götür yaparım dedi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Servet Aydın yazdı: Beni de götür yaparım dedi serumu güneşliğe takıp yola çıkacak 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Haziran Paylaş 22 Haziran İngiltere'den her sene ailesiyle tatile gelen arkadaşım "uçak, kiralık araç ve apart fiyatlarını o kadar artırmışsınız ki Avrupa'da tatil çok daha ucuza geliyor gelemiycem kusura bakmayın yabancı turist te beklemeyin" didi 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran Otel fiyatları düşme yoluna girdi. Daha 16000 tl olan yer şimdi 10899 tl Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran Paylaş 23 Haziran erken rezervasyon yalan mıymış kandırmışlar mı müşteriyi vesile ile tursab üyesi site mekanlardan bakınız dolandırılmayınız Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Kasımda aldığım tatili şimdi alsam %50 fazla vermek durumundayım. Nasıl nerede inmiş fiyatlar? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kasımda aldığım tatili şimdi alsam %50 fazla vermek durumundayım. Nasıl nerede inmiş fiyatlar? Benim bakğım en lüks otel 23000 tl Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Aslında yazın yaz tatiline gitmemek en kesin çözüm. Eylül iyidir. Tabi hanım çocuk okul olunca bu söz konusu olamıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kasımda aldığım tatili şimdi alsam %50 fazla vermek durumundayım. Nasıl nerede inmiş fiyatlar? instagramda çok güzel fırsatlar olabilir 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran 23000 tl fiyata Kuşadası labranda ephesus oteli var ama hanım ikna edemiyorum. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Ayvalığa yerleşin. Mesai bitimi denize gidersiniz biz denedik güzel oluyor. Çağlar Bayur yazdı: kuşadası diye mi? Bodrum çok mantıklı özellikle bayramlarda. Bir gün şehre giriş çıkışa gidiyor ama. 5 km yol 4 saat. 1 gün de otopark arama. Tatil diye buna derim 1 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 23 Haziran Paylaş 23 Haziran yakıt yeme içme bayram harçlıkları dahil 9000 tl ye hallettim -köye gittim geldim- 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Köye gitmek bile lüks oldu. 1000 tl yakıt, 550 lira feribot, 210 lira otoban. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran Merhaba değerli arkadaşlar. ETS üzerinden 13000 liralık yarım pansiyon rezervasyonumu yapatım buda otelim. https://www.jollytur.com/club-bella-mare-beach?Rooms=2-7&StartDate=2024.06.29&EndDate=2024.07.04 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Ali Darbaz yazdı: Merhaba değerli arkadaşlar. ETS üzerinden 13000 liralık yarım pansiyon rezervasyonumu yapatım buda otelim. https://www.jollytur.com/club-bella-mare-beach?Rooms=2-7&StartDate=2024.06.29&EndDate=2024.07.04 Uygun gibi geldi bana. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Ali Darbaz yazdı: Merhaba değerli arkadaşlar. ETS üzerinden 13000 liralık yarım pansiyon rezervasyonumu yapatım buda otelim. https://www.jollytur.com/club-bella-mare-beach?Rooms=2-7&StartDate=2024.06.29&EndDate=2024.07.04 kaç gün kaç gece ? Marmaris merkeze uzak Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran Ali Gülmez yazdı: kaç gün kaç gece ? Marmaris merkeze uzak 4 gece 5 gün . Marmarise 8 km görünüyor. Öğle yemeği olmadığı için sıkıntı olmaz . Yorum bağlantısı
Recommended Posts