Ali Darbaz 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Merhaba değerli dostlar Ucuz tatil yerleri bakmaya çalışıyorum yurt içi fakat fiyatlar hep ateş pahası ve içinden çıkılamayacak gibi. Temmuzun ilk haftasında tatile gitmek istiyorum ama yer begenemiyorum ve fiyatlar aşırı pahalı geliyor. Marmaris Bodrum Datça bölgelerinde uygun konaklama yeri nasıl bulabilirim tavsiyenizi bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Ali Darbaz yazdı: Merhaba değerli dostlar Ucuz tatil yerleri bakmaya çalışıyorum yurt içi fakat fiyatlar hep ateş pahası ve içinden çıkılamayacak gibi. Temmuzun ilk haftasında tatile gitmek istiyorum ama yer begenemiyorum ve fiyatlar aşırı pahalı geliyor. Marmaris Bodrum Datça bölgelerinde uygun konaklama yeri nasıl bulabilirim tavsiyenizi bekliyorum Bütçe Nedir? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran Paylaş 10 Haziran sanki bir tatil rezervasyonu yapılmıştı o ne oldu? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Haziran Yazar Paylaş 10 Haziran Mehmet Dagdeviren yazdı: Bütçe Nedir? 10.000 TL’yi geçmeye çalışıyorum Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Ali Darbaz yazdı: 10.000 TL’yi geçmeye çalışıyorum 10 bin tl yi 60 bin daha geçersen mümkün gibi. Hem temmuz hem marmaris.. 3 16 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Ali Darbaz yazdı: 10.000 TL’yi geçmeye çalışıyorum toplam mı yol mol yeme içme dahil? 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Ali Darbaz yazdı: 10.000 TL’yi geçmeye çalışıyorum Bu para ancak gidiş dönüş yakıt ve yoldaki yeneceklere gider. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Ali Darbaz yazdı: 10.000 TL’yi geçmeye çalışıyorum Çok kolay geçersin aslında. 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Ali Darbaz yazdı: 10.000 TL’yi geçmeye çalışıyorum bi sıfır daha olursa olur. 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Paranın yarısı yolda biter kalanlada çadırı plaja kurup tatil yapılır. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 10 Haziran Paylaş 10 Haziran ben hafta sonları Akçay'a yazlığa gidiyorum, aylık masrafım bu kadar oluyordur... 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Ali Darbaz yazdı: 10.000 TL’yi geçmeye çalışıyorum Günlük diye düşünüyorum. Biraz arasan bulursun aslında. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Günlük 10binTL'ye çok güzel yerler vardır. Ama Temmuz ortası için biraz geç kalındı gibi sanki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Ali Darbaz yazdı: 10.000 TL’yi geçmeye çalışıyorum böyle bir bütçe ile kaç kişi nerede tatil yapılıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Haziran Yazar Paylaş 10 Haziran (düzenlendi) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: böyle bir bütçe ile kaç kişi nerede tatil yapılıyor. aslında bir sürü güzel yer buldum lakin 10 binde bana fazla geldi. 8000 civarı bir şeyler bulum diye düşündüm o yuzden size sordum. altı üstü 3 birey için 4 gece 5 günlük bir tatil bakıyorum. 10 Haziran tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Hazır kurulu bir yazlık, ev, bağ bahçeye bile arabayla gidiş dönüş yapsanız en az 5000 lira yolda gider. Bir yerde konaklama vs hayal bile değil Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Haziran Yazar Paylaş 10 Haziran (düzenlendi) Ölü denizde bu var mesela. https://www.tatilbudur.com/kekik-azure-homes-oludeniz Ü.Emre Kartal yazdı: Hazır kurulu bir yazlık, ev, bağ bahçeye bile arabayla gidiş dönüş yapsanız en az 5000 lira yolda gider. Bir yerde konaklama vs hayal bile değil hocam yol parasını neden düşünüyorsunuz. Bi şekilde ödenir veya karşılanır. 10 Haziran tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 10 Haziran Paylaş 10 Haziran erdek yarım adasını gez her tatilde maramris bodruma gitmek zorunda değil kimse denizi olan çok yerimiz var istanbula yakın yerleri tercih et Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Hocam Yunan adaları kapı vizeyle bu fiyatlara tatil yaparsın. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Ersen Tapan yazdı: Günlük diye düşünüyorum. Biraz arasan bulursun aslında. Başlık ucuz tatil olmazdı o zaman bence. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 10 Haziran Paylaş 10 Haziran 10 bine instagramdan 1 hafta ultra herşey dahil tatil alınıp çok güzel dolandırılabilirsiniz. 10 bine anca çadır tatili olur bu devirde. 13 Yorum bağlantısı
Recommended Posts