Eyüp Çetin 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Sonunda beklenen oldu ve 5 TL Madeni Oldu. Yakında 500 ve 1000 TL'lik banknotlar da basılır. https://www.google.com/amp/s/www.mynet.com/amp/100-milyo-lira-tedavule-cikarildi-resmi-gazete-den-5-tl-madeni-para-karari-finans-484077 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Cüzdanda nakit para taşıyamaz olduk. Bi yemek, bi market, bi çaya yetecek para cüzdanın deri dikişlerini zorluyor. 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Cüzdanda nakit para taşıyamaz olduk. Bi yemek, bi market, bi çaya yetecek para cüzdanın deri dikişlerini zorluyor. Yani 4500 tl ile geziyon 3 9 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Demir 5liklerden çok var bende. İsteyene sa şey gönderirim Niye bugün haber yaptılar anlamadım. Yaklaşık 2 ay önce almıltım ilk madeni 5liği 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran Paylaş 9 Haziran zaten olmuştu biz mangal yaparken bankadan alınmışı gelmişti, bir paranın tedavüle girme kriteri nedir sorusuna güncel örnek olmuş, o zamnalar neden gündem olmadığı arşive bakarak anlaşılabilir Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 9 Haziran Yazar Paylaş 9 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Cüzdanda nakit para taşıyamaz olduk. Bi yemek, bi market, bi çaya yetecek para cüzdanın deri dikişlerini zorluyor. Ben dolar taşıyorum birşey olmuyor cüzdana. 😊 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Oğuzkan Erışık yazdı: Demir 5liklerden çok var bende. İsteyene sa şey gönderirim Niye bugün haber yaptılar anlamadım. Yaklaşık 2 ay önce almıltım ilk madeni 5liği Hatira demişlerdi. Kalıcı degil demişlerdi. Yedik biz de... 2 Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 9 Haziran Paylaş 9 Haziran 500₺'lik kağıt paralar da yolda. Yakında onları da görürüz. Muhtemelen üzerine hangi fotoğrafı basacaklarını kararlaştırıyorlardır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran Paylaş 9 Haziran 5? yüz mi bi nmi? 200 banknottan korelasyon yaparsak 5000 çıkıyor benim hesap mekine ekranında? tam rakam daha yüksek ekranda ama iktisadi hesap açısında 5bin e düşürülebilir 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Oğuzkan Erışık yazdı: Demir 5liklerden çok var bende. İsteyene sa şey gönderirim Niye bugün haber yaptılar anlamadım. Yaklaşık 2 ay önce almıltım ilk madeni 5liği o zaman 70bin tane olmalı. Burak Tokcan yazdı: 500₺'lik kağıt paralar da yolda. Yakında onları da görürüz. Muhtemelen üzerine hangi fotoğrafı basacaklarını kararlaştırıyorlardır. tabiki Çağlar abinin fotosu olmalı ya da amerikada adamların dağa kazıtmışlardı ona benzer bir durum Çağlar abi, Servet abi ve Emmi için olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran Paylaş 9 Haziran kingin fotosu tam altına yakışır parlak parlak hem 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Servet Aydın yazdı: Yani 4500 tl ile geziyon ServetCard varmış dedi biri. Hayırsever bi iş adamı dağıtıyormuş insanlara. Başvurmak istiyorum 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 9 Haziran Paylaş 9 Haziran 5 lik bana geleli bayaa oldu, hatta lokantada müşteri para üstü olarak almıyor kağıt ver demir para ağırlık yapıyor ses yapıyor diyorlar, çoğunu babama sigara alırken büfeye veriyorum. 1 aydan fazla oldu hatta 2 ay bile olmuştur elime geçeli Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Çağlar Bayur yazdı: zaten olmuştu biz mangal yaparken bankadan alınmışı gelmişti, bir paranın tedavüle girme kriteri nedir sorusuna güncel örnek olmuş, o zamnalar neden gündem olmadığı arşive bakarak anlaşılabilir O zaman sağolsun @Mustafa Tüfekçi PTT’den bulmuştu, ondan almıştık abi:) 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Aslinda hatira 500 ve 1000lik basilip kalici degil denilebilir. win win Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Ev 6 milyon. Rayiç 1,5. 4,5 manuel verilecek. 200’lükten 225 balya eder. valiz ediyor. Tapu daireleri şu an havalimanı gibi euro olsa 2,5 balya, baklava poşeti. 500’lük banknot da yetmez. Şu an 15-20 bin liralık banknot lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Fırıncı para üstü olarak vereli 2 ay olmuştur. Bende var bir kaç tane. Fırıncı para üstü olarak verdiğinde ekmek 8 liraydı. Şu an 10 lira. Demekki değerini en az %20 kaybetmiş bile. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Burak Tokcan yazdı: 500₺'lik kağıt paralar da yolda. Yakında onları da görürüz. Muhtemelen üzerine hangi fotoğrafı basacaklarını kararlaştırıyorlardır. Ben ekonomistim diyenin fotoğrafı basılmalı tabii ki. Bu başarı kendisine ait neticede. 5 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ev 6 milyon. Rayiç 1,5. 4,5 manuel verilecek. 200’lükten 225 balya eder. valiz ediyor. Tapu daireleri şu an havalimanı gibi euro olsa 2,5 balya, baklava poşeti. 500’lük banknot da yetmez. Şu an 15-20 bin liralık banknot lazım Ben Fiesta Van'ı aldığımda parayı cüzdanımdan çıkarıp vermiştim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Nihat Palolu yazdı: Ben Fiesta Van'ı aldığımda parayı cüzdanımdan çıkarıp vermiştim 1 dolar 1,12 ytl iken türk lirası çok güzeldi yav 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Aklıma takıldı 5 milyon lira be kadar yer tutuyor acaba? 200 liralık banknotlarla 1 balya 200 lira; (160x72x0,1x100) / 1000000 = 0,1152 lt 250 balya 28,8 lt /100km rkslkdşd yok yaa bu başka hesaptı 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: 5 milyon lira be kadar yer tutuyor acaba? çok Yorum bağlantısı
Recommended Posts